AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

USB MEMORY STICK / SD KORT

USB hukommelseskort (memory stick) og SD kort for nem og hurtig lagring af alle slags filer, f.eks. firmware opdateringer, skole arbejde eller billeder. SE MERE icon

Verbatim USB 3.2 Gen 1 memory stick
Verbatim USB 3.2 Gen 1 memory stick
Priser fra 59,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Kingston
Kingston  Canvas Plus microSD(SDHC) card - 512 GB
Kingston Kingston Canvas Plus microSD kort + SD ad...
Priser fra 59,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star

USB memory stick / SD kort USB memory stick / SD kort icon

Hos AV-Connection har vi et udvalg af USB nøgler og SD kort, så du let og trygt kan gemme dine filer og have dem med i lommen. Både USB nøgler og SD kort findes i mange forskellige størrelser, både fysisk og når vi snakker størrelsen af lager plads der er tilgængelig på enheden.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR USB UDSTYR OG TILBEHØR

MERE INFO OM USB MEMORY STICK / SD KORT

USB nøgler - hvad er hvad?

Et USB-stik har én primær opgave, nemlig at gemme dine filer et sikkert sted og gøre det muligt at have dem med på farten uden problemer. I dag findes USB-stik i mange forskellige størrelser og prisklasser. De billige USB-nøgler har mellem 16 til 32 GB hukommelse, hvor at de lidt dyrere modeller kan have 64 Gb, 128 Gb, eller sågar 256 Gb eller 512 Gb!

Mængden af hukommelse, bestemmer hvor mange filer du kan gemme på din USB nøgle. Hvor at dine billeder og dokumenter måske ikke fylder så meget, kan andre filer såsom videoer og musik hurtigt fylde mange megabyte og sågar gigabyte.


USB 2.0, USB 3.0, USB 3.2 - hvad betyder dette?

Vi kan heller ikke komme udenom de forskellige USB standarder, når vi snakker valg af USB-stik. Standarden din USB nøgle kører med, bestemmer hvor hurtigt du kan flytte filer mellem din computer og USB-stikket. Hvor at USB 2.0 og USB 3.0 og 3.1 Gen1 er de langsomme standarder. Tillader USB 3.1 og USB 3.2 Gen2 meget højere hastigheder, således at du kan flytte store mængder data på meget kort tid.

Heldigvis er USB 2.0 standarden så småt ved at være uddød, hvilket betyder at selv mange af de billige USB stik i dag, som minimum tilbyder en overførselshastighed med USB 3.0 eller USB 3.1 Gen1.


Forskellig type af USB nøgle og SD kort?

Ikke nok med at der er forskellige hastigheder og standarder, når vi snakker USB nøgler og SD kort, er der også forskellige størrelser rent fysisk. Hvor de næsten alle USB stik benytter det normale firkantede USB-A stik, betyder dette også at der sættes en naturlig grænse for hvor små tingene kan gøres. Der findes dog såkaldte nano USB stik som ikke er meget større en selve stikket i sig selv, hvilket er ret imponerende.

Når vi snakker SD kort er det dog noget lidt andet, kontra USB stick. Her er det normale SD kort klart det mest udbredte, mens at der også findes den mindre Micro SD standard, som groft sagt blot er et skrumpet SD kort, som stadig tilbyder de samme features og i mange tilfælde også samme overførselshastighed.


I tvivl om hvilket USB stick? - kontakt os

Er du i tvivl om hvilket eller hvilke USB stik du skal vælge til dine computere, så kontakt os endelig og få en snak om netop det rigtige produkt til dig. Vi har USB sticks i alle prisklasser og størrelser, og fra anderkendte producenter, så som Kingston og Verbatim.

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket