AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

REJSEADAPTER / OPLADER | STRØMADAPTER

Stort udvalg af rejse-strømadaptere og opladere, både til at kunne tilslutte mobil-opladeren på ferien, eller hvis man har købt et apparat i udlandet, som man ønsker at benytte med dansk strøm. SE MERE icon

Lindy Fly adapter (2x 3.5 mm mono stik - 3.5 mm stereo jack)
Hovedtelefon fly-adapter
Priser fra 19,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Goobay
GB-94270
UK til EU strøm adapter til Schuko stikkontakter
Priser fra 39,00 DKK
USA til DK strømadapter, hvid
USA til DK strømadapter
Priser fra 39,00 DKK
Goobay
DK til USA/Japan rejseadapter
DK til USA/Japan rejseadapter
Priser fra 49,00 DKK
Goobay
Schuko -> UK travel adapter, collage
DK/EU til UK rejseadapter
Priser fra 49,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Goobay
Danmark til USA/Japansk rejseadapter
DK/EU til USA/Japan rejseadapter
Priser fra 39,00 DKK

ANDRE KATEGORIER FOR STRØM

MERE INFO OM REJSEADAPTER / OPLADER | STRØMADAPTER

Rejseadapter

Når du rejser rundt i verden, vil du hurtigt opdage, at stikkontakter ikke er ens fra land til land. Hvis du ønsker at holde dine enheder opladede, uanset hvor du er, er det vigtigt at have den rette rejseadapter i tasken.

Vi tilbyder en bred vifte af rejseadaptere, der dækker næsten alle lande i verden. Uanset om du befinder dig i England, USA, Australien, Schweiz eller et andet sted, har vi den rejseadapter, du har brug for. Vi har endda adaptere, der kan konvertere danske stik til at passe i over 220 forskellige lande.

Vores udvalg inkluderer produkter fra anerkendte producenter som Lindy, GooBay & Skross så du kan være sikker på at få en adapter af høj kvalitet. Og husk vi er altid konkurrence dygtige på prisen.

Vigtige ting at huske når du køber en Rejseadapter


Stiktype: Find ud af, hvilket stik de bruger i det land, du skal til. Det hjælper dig med at vælge den rigtige rejseadapter.
Spænding og frekvens: Find ud af, hvad landets strøm er. Sørg for, at dine ting kan klare det, så de ikke går i stykker.
Universal Adapter: Skal du til mange lande? Så kan en universal adapter, der passer til mange stik, være en god idé.
USB-porte: Overvej en rejseadapter med USB. Så kan du nemt oplade din telefon og tablet.
Kvalitet og sikkerhed: Vælg en rejseadapter, der er sikker. Så er du og dine ting i sikkerhed.
Størrelse: En god rejseadapter er ikke for stor. Så fylder den ikke så meget i din taske.
Dual Voltage Enheder: Har du ting, der kan klare flere strømtyper? Du skal stadig have den rigtige rejseadapter for at bruge dem.
Energi effektivitet: Vælg om muligt en rejseadapter, der ikke bruger for meget strøm.
Pris og kvalitet: Tænk over, hvad du vil give for en rejseadapter. Den billigste er ikke altid den bedste.
Tilgængelighed: Køb din rejseadapter i god tid. Så har du den, når du skal bruge den.


Videoguide omkring Rejseadaptere (Engelsk)Vigtige ting at huske når du køber en Rejseadapter

Når det kommer til spænding og frekvens, er det vigtigt at være opmærksom på, at disse varierer fra land til land. Nogle lande bruger 110-120 volt, mens andre bruger 220-240 volt. Frekvensen, som ofte måles i Hertz (Hz), kan også variere, typisk mellem 50 og 60 Hz.

Dine elektroniske enheder er designet til at fungere inden for bestemte spændings- og frekvensintervaller. Hvis du sætter din enhed i en stikkontakt med for høj spænding, kan det skade eller endda ødelægge den.

En rejseadapter ændrer ikke spænding eller frekvens. Det gør det bare muligt for dig at sætte dit stik i en anden type stikkontakt. Hvis du rejser til et land med en anden spænding, skal du bruge en Strøm converter eller sørge for, at dine enheder er mærket som 'dual voltage' eller 'multi-voltage', hvilket betyder, at de kan arbejde med mere end en spænding.

Det er også vigtigt at bemærke, at nogle enheder, som computere og mobiltelefoner, ofte har strømforsyninger, der kan håndtere en række spændinger og frekvenser. Du bør dog altid tjekke dette på din enhed eller i dens manual, før du rejser.

Er du gæst i Danmark, kan en rejseadapter være nødvendig

Hvis du er en international gæst, der besøger Danmark, kan det være nødvendigt at bruge en rejseadapter for at kunne tilslutte dine elektroniske enheder til de danske stikkontakter. De standard stikkontakter, du finder i Danmark, er af typen F og K, som begge har to runde stifter.

Type F, også kendt som "Schuko", er almindelig i mange europæiske lande, mens type K er specifik for Danmark og Grønland. Hvis dit hjemland ikke bruger disse typer stik, skal du have en rejseadapter, der kan konvertere dit hjemlands stiktype til enten type F eller K.

Det er også vigtigt at bemærke, at standard spændingen i Danmark er 230 volt, og frekvensen er 50 Hertz. Hvis dine enheder ikke kan håndtere denne spænding og frekvens, skal du bruge en spændingsomformer sammen med din rejseadapter. De fleste moderne enheder som smartphones og bærbare computere kan dog håndtere et bredt spændings- og frekvensinterval og kræver kun en rejseadapter.

Husk at købe din rejseadapter, før du kommer til Danmark, da det kan være svært at finde den rigtige type, når du først er ankommet. Der er mange steder online, hvor du kan købe rejseadaptere, der passer til danske stikkontakter. Sørg for at vælge en adapter, der er af god kvalitet og opfylder internationale sikkerhedsstandarder for at sikre din sikkerhed og beskytte dine enheder.
4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket