AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

APPLE® | ENHEDER OG TILBEHØR

Enheder og tilbehør til Apple, alt i originale kabler, adaptere, opladere, høretelefoner og ophæng til både Apple iPhone, iPad, iPod, Apple Watch, Apple TV med flere. SE MERE icon

Produkt kategori filtrering

Apple® Apple® icon

Apple kræver næppe nogen større introduktion. En verdens største teknologi producenter indenfor for personlige computere, tablets og smartphones med videre. Med store produktgrupper som Mac computere, iPad tablets, iPhone smartphones, Apple Watch smart ure, Apple TV streaming og meget mere, har Apple cementeret sin tilstedeværelse i den teknologiske verden vi er blevet.

AV-Connection forhandler udvalgte Apple produkter indenfor streaming og tilbehør, som Apple TV, kabler, ladere/strømforsyninger og andre mindre tilbehørs produkter. Vi tilbyder både originale og uoriginale versioner af kabler og opladere, så at du altid kan finde noget til dit budget i vores sortiment.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR KABEL- OG STIK BRANDS

MERE INFO OM APPLE® | ENHEDER OG TILBEHØR

Hvorfor vælge en original Apple oplader?

Der er mange der sværger til at bruge originale dele, når vi snakker oplader, strømforsyning, eller blot et kabel til computer eller smartphone, og dette er ikke uden grund. Ved at bruge et originalt kabel til din iPhone, er du sikker på at det virker hver gang og er af en hvis kvalitet, eftersom at kablet er testet og valideret at Apple selv.

Uanset om du har en ældre iPhone 8, eller en nyere iPhone 12, vil en original USB oplader eller kabel fra Apple, altid virke. Mange af de nyere produkter fra Apple tillader desuden hurtig opladning, hvilket betyder at du skal være opmærksom på at du vælger den rette USB oplader til netop dit produkt.

Alle originale Apple produkter, hvad end vi snakker oplader, kabel eller noget helt tredje, leveres desuden altid i den korrekte hvid, som længe har været et kendetegn på Apple produkter. Det betyder derfor at du ud over at få et kabel der med garanti virker hver gang, også har det perfekte match når vi snakker designet.


Hvad er specielt ved en Apple oplader og stik?

Lightning er Apples eget stik, som de har udviklet til deres iPhones. Dette stik har været brugt på rigtig mange generationer af iPhone. Stikket monteret på et normalt USB kabel, kan både bruges til hurtig opladning, flytning af data, samt forbinde din telefon til eksterne lager enheder.

På mange måder tilbyder Lightning stikket samme funktioner som USB-C, men bruges altså kun i Apples egne produkter. Ønsker du at oplade din iPhone med en trådløs oplader findes dette også blandt de mange opladere som Apple tilbyder.

Ved at bruge en Apple oplader som er trådløs, kan du blot placere din iPhone på en plade, hvorved denne oplades. Apples egen version af dette kaldes for Magsafe, som samtidig holder telefonen fast med nogle magneter.

Det kræves naturligvis at du bruger en kompatibel iPhone for at kunne lade med en trådløs Apple oplader. iPhone 8 og alle iPhone derefter understøtter trådløs opladning, hvor de seneste udgaver såsom iPhone 12 også bringer Magsafe ind i billedet.


Apple oplader med USB-C ?

Du har måske set at nyere iPhone ikke længere kun gør brug af Apple Lightning stikket, men også det meget udbredte USB-C stik - i hvert fald i den ende af kablet der skal ind i din Apple oplader. Dette skyldes blandt andet at der kan oplades hurtigere, samt flyttes mere data over t USB-C stik, sammenlignet med traditionel USB-A.

Derudover benytter de nye iPad PRO modeller fra Apple også USB-C stik i selve enhederne, i stedet for Lightning, så det er en helt naturligvis overgang, at Apple har valgt at udskifte USB-A til netop USB-C i deres opladere også.

På de originale Apple opladere du kan købe i dag, vil du også finde et USB-C stik. De seneste par iPhone der er blevet lanceret, har kun haft et USB-C til Lightning kabel inkluderet i kassen - ingen oplader. Derfor er du ved mange nyere Apple smartphones nødt til at købe en oplader til den telefon separat. Med en original Apple strømforsyning til din telefon, er du sikret hurtig opladning uanset om du bruger iPad eller iPhone.


I tvivl om valg af den rette Apple oplader? - kontakt os

Er du kommet i tvivl om hvilken oplader du skal vælge til din iPhone eller iPad, så fortvivl ej, og kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din bestilling, og har altid hurtig levering på alle vores lagerførte varer.

Uanset om du skal bruge simple kabler til dine Apple produkter, eller har behov for rådgivning omkring opladning og opladere, er vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Vi har konkurrencedygtige priser, og et stort udvalg af både originale Apple opladere, Lightning kabler og uoriginalt tilbehør der stadig er kompatibel med iPhone og iPad.

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket