AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

HØJTTALERSTIK OG TILBEHØR

Højttaler bananstik icon
Højttaler bananstik
Højttaler spadestik icon
Højttaler spadestik
Højttaler DIN-stik icon
Højttaler DIN-stik
Højttaler Speakon-stik icon
Højttaler Speakon-stik
Højttaler jumper kabel icon
Højttaler jumper kabel
Højttaler terminal stik icon
Højttaler terminal stik
Højttaler isolations fod og spikes icon
Højttaler isolations fod og spikes
Højttaleromskifter / switch icon
Højttaleromskifter / switch
Højttaler beslag og ophæng icon
Højttaler beslag og ophæng
Højttaler stander icon
Højttaler stander

Højttalerstik og tilbehør Højttaler stander icon

Stiktyper på højttalerkabler

Hvor at billige højttalerkabler ofte leveres på ruller og med rå ender uden stik, findes der to typer af stik som kan anvendes for lettere tilslutning, og som ofte er præmonteret på de lidt dyrere højttalerkabler. Et råt kabel kan have samme kontakt, og endda i nogle tilfælde bedre end billige stik, og er klart den mest udbredte type, når vi snakker tilslutning af højttalere - men også den mest usikre og mest bøvlede at have med at gøre. Når der benyttes et højttalerkabel med rå ledere, skal disse vikles sammen og passe ind i de små huller på henholdsvis højttalere og forstærker, hvor de som regel skrues fast i terminalerne. Dette er en billig løsning, da det ikke kræver køb af yderligere stik og stumper, blot kablet klargøres og lederne blottes.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HØJTTALERKABEL

LÆS MERE OM HØJTTALERSTIK OG TILBEHØR

Ud over råt kabel, er den mest udbredte type af deciderede højttalerstik, klart bananstikket. Denne type af stik fastgøres til de rå ledere på højttalerkablet, ofte via skruer, en klemmetang eller sågar lodning. Ved at benytte bananstik, er både forbindelsen og tilslutning i både højttaler og forstærkerenden legende let, da det blot er et spørgsmål om at trykke stikkene ind i enden af terminalerne i begge ender. Her er der ikke noget bøvl med skrueterminaler, eller risiko for at blottede ledere kan lave en uventet kortslutning.

Den anden type af stik der bruges til højttalerkabler, kaldes spadestik. Disse stik minder mest af alt om en lille gaffel, hvor der er to ben der kan gå ind på hver side af en løs skrueterminal, som derefter spændes fast. Modsat et højttalerkabel med rå ledere, er lederne samlet inde i spadestikket, hvorved at tilslutningen er sikker. I forhold til et bananstik, vil du dog stadig skulle bruge skrueterminalerne på dine højttalere og forstærker, for at fastgøre kablet og skabe forbindelsen. Færdiglavede kabler leveres som regel altid enten banan eller spadestik, for simpel og sikker tilslutning, samtidig med at det også ser mere lækkert og færdigt ud, sammenlignet med højttalerkabler med rå ledere.

Højttalerkabler på specialmål og ønske:

Hos AV-Connection fremstiller vi højttalerkabler på specialmål og efter de ønsker du som kunde måtte have. Hvis du ikke fandt lige hvad du søgte, så fortvivl ikke med at kontakte os, for en løsning på lige netop det højttalerkabel du står og mangler til dit lydsystem derhjemme - der kan som regel altid findes en løsning. Kablerne vi fremstiller hos AV-Connection, bruger som udgangspunkt kvalitets komponenter fra Svenske Supra Cables, samt Tyske Inakusitk, for den absolut bedste kvalitet og mest mulig vellyd for pengene. Vi kan fremstille både normale singlewire kabler, eller mere avancerede løsninger med bi - og sågar tri-wire løsninger, med både banan og spadestik.

Råkablerne til de forskellige kabelsæt kommer fra Supra og Inakustik.

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket