AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

THUNDERBOLT KABLER

Udvalg af Thunderbolt kabler og adaptere, både i form af de oprindelige Thunderbolt 1- og 2 kabler, og de nye Thunderbolt 3 kabler med USB-C stik. SE MERE icon

Thunderbolt 2 kabler icon
Thunderbolt 2 kabler
Thunderbolt 3 kabler icon
Thunderbolt 3 kabler
Thunderbolt 4 kabler icon
Thunderbolt 4 kabler
Thunderbolt til Displayport icon
Thunderbolt til Displayport
Thunderbolt til HDMI icon
Thunderbolt til HDMI
Thunderbolt til RJ45 icon
Thunderbolt til RJ45
Thunderbolt dockningsstation icon
Thunderbolt dockningsstation
 

Thunderbolt kabler Thunderbolt dockningsstation icon

Thunderbolt er en forbindelses-teknologi til overførsel af både billede- og datasignaler i et og samme kabel. Over tid er Thunderbolt standarden udviklet sig fra at benytte stik af samme type som Mini Displayport (Thunderbolt 1- og 2) til nu at være med USB-C stik (Thunderbolt 3).

Den store fordel ved Thunderbolt forbindelser er at man kan tilslutte en Thunderbolt docking station/hub eller monitor med blot et enkelt kabel. F.eks. ved den faste arbejdsplads til laptoppen, hvor de faste forbindelser til perifær-enheder (skærm, tastatur, netværk osv.) forbindes til dockén. Dette på samme måde som ved USB-C hubs og docking stationer.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR USB KABEL

LÆS MERE OM THUNDERBOLT KABLER

Hvad er Thunderbolt?

Thunderbolt er navnet på en højhastigheds kabel-teknologi, som oprindeligt blev udviklet af Apple og Intel, som en konkurrent til USB 3.0 (nu USB 3.2). Under udviklingsfasen blev standarden døbt Light Peak, da den oprindeligt var tiltænkt en optisk kabeltype. Tættere på lancereringen blev det ændret til Thunderbolt og alm. datakabler, da kobber-teknologien efterhånden var god nok til at understøtte de høje hastigheder. Thunderbolt kabler er designet til at forbinde elektroniske enheder med hinanden for dataoverførsel i høj hastighed, i form af både et billede signal som Displayport, og et PCI datasignal i samme kabel. Dvs. man kan forbindelse alt lige fra eksterne harddiske til monitorer via Thunderbolt, hvis de understøtter det.

Thunderbolt kabel standarden er design til at kunne levere en høj båndbrede og ekstrem høj hastighed fra starten på 10 Gbit pr. sekund, og har potietiale hastigheder på 100 Gbps over tid via optiske kabler, men f.eks. ved "bare" 10 Gbit/sek. kan man bla. overføre en datamængde svarende en fuld-længde Blu-ray film på bare 30 sekunder. Den teknologi der benyttes tillader også mindre stik og længere kabeltræk, end på f.eks. traditionelle USB kabler.

Apple var den første der er begyndt at benytte Thunderbolt forbindelse til deres nye Mac produkter, læs mere hos Apple her. Thunderbolt forbindelser er bagudkompatible med Displayport 1.2 standarden.

• Læs hvorfor Thunderbolt kablerne er så dyre.
• Læs mere om Thunderbolt standarden på Wikipedia (Engelsk).
4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket