AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

IN-EAR HØRETELEFONER – Earbuds, neckband, headset mv.

Stort udvalg af in ear høretelefoner med god lyd i alle prisklasser. Høretelefoner til sport, med active noise cancelling og andre smarte funktioner med mange timers spilletid. SE MERE icon

JBL
JBL Wave Flex headphones, white
JBL Wave Flex trådløs in-ear høretelefoner
Priser fra 449 DKK
JBL
JBL Tune Flex headphones, black
JBL Tune Flex trådløse in-ear høretelefoner
Priser fra 679 DKK
Technics
Technics EAH-AZ40M2EK sort
Technics EAH-AZ40M2 Noise cancelling in-ear hørete...
Priser fra 1.099 DKK
Technics
Technics EAH-AZ60M2 blå
Technics EAH-AZ60M2 Noise cancelling in-ear høret...
Priser fra 1.729 DKK
Technics
Technics EAH-AZ80E Sort
Technics EAH-AZ80E noise cancelling in-ear høretel...
Priser fra 2.195 DKK
B&O
B&O Beoplay EX wireless earphones, black anthracite
B&O Beoplay EX trådløs høretelefoner
Priser fra 2.999 DKK

In-ear høretelefoner In-ear høretelefoner icon

Almindelige in-ear headset til musik afspilning f.eks. fra iPhone/Android telefoner, iPad/tablets eller transportable MP3 afspillere. En in-ear høretelefon er en kompakt model, som man trykker ind i ørekanalen, hvorved den holdes fast og slutter tæt. In-ears fungerer lidt på samme måde som en øreprop, man tager i ørene, for at holde lyd ude - der er bare lyd i.

HUSK at en USB oplader ofte IKKE medfølger trådløse hovedtelefoner, men kan tilkøbes her efter behov.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR TRÅDLØSE HØRETELEFONER

MERE INFO OM IN-EAR HØRETELEFONER – EARBUDS, NECKBAND, HEADSET MV.

Flere forskellige trådløse in ear høretelefoner og true wireless

Trådløse nakkebåndstelefoner kan ofte sammenlignes med true wireless hovedtelefoner, da de også er trådløse og af in-ear typen. Modsat de ægte trådløse hovedtelefoner, har nakkebåndstelefoner, som navnet antyder - et bånd der løber imellem de to ørepropper og forbinder dem i nakken.

Dette gør dem altså stadig trådløse, men ikke helt på samme måde. Ofte er nakkebåndstelefoner også billigere end ægte trådløse hovedtelefoner, da de ikke er helt så komplicerede at fremstille, som ture wireless earbuds.

Den mest udbredte type af nakkebåndselefoner, er in-ear / earbuds, som er typen som man monterer inde i ørekanalen. Eftersom at der er mere plads at gøre med i nakkebåndstelefoner, da de har et kabel, har de ofte også en in-line mikrofon eller controller indbygget - nogen har begge dele. Det betyder også at batterilevetiden på nakkebåndstelefoner ofte er længere end på ægte trådløse hovedtelefoner, mellem 6-12 timer.

True wireless modeller såsom Apple Airpods PRO og lignende fra andre anderkendte mærker som JBL, Marshall og lignende, findes i dag i alle prisklasser. Du finder de bedste in ear høretelefoner i vores sortiment, med god lyd og smarte features, såsom active noise cancellation, Bluetooth 5.0 med mere.


In ear høretelefoner til sport

Du kan bruge dine in ear høretelefoner til langt det meste, hvad end du er på farten, ude at gå en tur, eller måske bare ønsker lidt god lyd i dine ører derhjemme. Men er du en meget aktiv person, der ønsker musik under din træning, eller når du er ude og løbe eller cykle, kan du med fordel vælge et par in ear høretelefoner der er specifikt udviklet til sport og træning.

Denne type af in ear høretelefoner, findes som oftest som true wireless høretelefoner, men også som såkaldte nakkebånds høretelefoner, hvor der er en ledning imellem de to dele du har inde i ørerne.

I modsætning til normale in ear høretelefoner, er in ear hovedtelefoner som er specifikt udviklet til sport, lavet til at kunne klare fugt, vand og sved. Derved skal du ikke tænke på om dine trådløse høretelefoner til sport, overlever turen i fitnesscenteret, løbeturen eller noget helt tredje. Blot nyd din musik med god lyd.


Trådløse in ear høretelefoner med active noise cancellation

Active noise cancelling var førhen en feature som vi kun så i større trådløse høretelefoner, af typen som går ud over ørerne, eller såkaldte on ear. Men over de sidste par år, er markedet med in ear hovedtelefoner med active noise cancellation, fuldstændig eksploderet.

I dag kan du få true wireless in ear høretelefoner med noise cancelling til relativt få penge, så du kan høre musik i fred når du for eksempel er på farten. Disse modeller har desuden også indbygget mikrofon, som ud over at fungere til noise cancelling, også tillader dig at foretage telefonopkald.

Støjreduktion på dyrere modeller af wireless earbud, er typisk mere effektiv og stærkere, end på de billigere modeller. Fælles for dem alle er naturligvis at de fungerer via bluetooth, hvad end der er tale om true wireless in ear høretelefoner, eller normale on ear modeller.


In ear høretelefoner med ledning

Ønsker du den billigste løsning, når vi snakker in ear hovedtelefoner, skal du kigge nærmere på modellerne med kabel. Her opgiver du den trådløse bluetooth funktion, men til gengæld skal du ikke tænke på batteritid, og kan lytte på stort set alle enheder.

Modsat et par true wireless in ear hovedtelefoner, vil lydkvaliteten på dine in ear høretelefoner med ledning, variere alt efter hvad du vælger at tilslutte dem til. Det kan også være at du er nødt til at bruge en USB-C adapter, hvis du bruger kablede in ear hovedtelefoner sammen med nyere telefoner, da de ikke alle er udstyret med et 3.5 mm jackstik længere.


High-end in ear høretelefoner med HiFi kvaliteter

Ud over de mange forskellige in ear høretelefoner til sport, med active noise cancellation med videre. Findes der også true wireless høretelefoner med seriøs god lyd, som læner sig op af hvad vi vil kalde for ægte Hifi.

Vi tilbyder blandt andet et udvalg af trådløse høretelefoner fra danske B&O, samt Technics som er direkte udviklet til at give dig den bedst mulige lyd, uden at gå på kompromis med hverken byggekvaliteten eller funktionerne. Disse har som oftest et yderst optimeret ergonomisk design, og er helt trådløse.


I tvivl om valg af det rette par in ear høretelefoner? - kontakt os

Er du i tvivl om hvilke trådløse høretelefoner du skal vælge, så du kan finde præcis de rigtige til dit behov - så kontakt os endelig. Vi er klar over at jungen med trådløse in ear høretelefoner kan være forvirrende at finde rundt i, og er derfor altid klar til at hjælpe dig på rette vej.

Hvad end du ønsker et par in ear høretelefoner med støjreduktion, mangler et par til din træning, eller måske kræver at de sidder godt i dine ører, frem for noget andet, så har vi uden tvivl et par in ear høretelefoner i vores sortiment til dig. Uanset om du ønsker modellerne med kabel bag nakken, true wireless, eller måske med ledning.

B&O Baby BanZ BuddyPhones eKids JBL JLab Audio Klipsch Marshall OTL
SACKit Sendy Audio Sivga Technics  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket