AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
 

Marshall Motif II A.N.C. trådløs in-ear hovedtelefoner

Marshall   Pricematch icon
Marshall Motif II A.N.C. headphones Marshall Motif II A.N.C. headphones Marshall Motif II A.N.C. headphones Marshall Motif II A.N.C. headphones
Marshall Motif II A.N.C. headphones Marshall Motif II A.N.C. headphones Marshall Motif II A.N.C. headphones Marshall Motif II A.N.C. headphones

Lyd som på forreste række og klar til Bluetooth LE for bedre forbindelse end nogensinde før. Aktiv støjreduktion og forbedret vindstøj ydeevne


Få høj lyd med på farten. Motif II A.N.C. giver høj lyd i en lille pakke. Det slanke opladningsetui er meget effektivt og kan oplade dine hovedtelefoner til 30 timers spilletid, som kan bruges, når som helst du ønsker det. Med aktiv støjreduktion kan du blokere støjen i overfyldte tog eller på travle gader, så du kan fordybe dig i din musik uden at blive distraheret. Når du skal snakke med nogen, kan du skifte til transparent lyd og lukke omgivelserne ind. Motif II A.N.C. leveres med en ekstra mikrofon og er klar til BT LE Audio, så du får en bedre forbindelse end nogensinde før. Hvis du vil have en endnu mere tilpasset lytteoplevelse, kan du hente Marshallappen. Med Motif II A.N.C. er du altid klar til at drage på farten.

Marshall Signaturlyd
Gå ikke i byen uden din musik. Med Motif II A.N.C. kan du tage Marshall signaturlyd med dig hvor som helst. Præcisionsbearbejdet til at give dig klar og afbalanceret lyd, uanset hvor højt du skruer op. Motif II A.N.C. er skabt til dig, så du ikke behøver gå på kompromis. Oplev lyd i koncertkvalitet, når som helst du har brug for det, med design i lommestørrelse, bekvemmelighed og en masse lyd.

Reducer støjen, forstærk lyden
Fordyb dig i den lyd, du kan lide, med forbedret aktiv støjreduktion, og brug appen til at forbedre din playliste, så du kan nyde den musik, der betyder noget for dig, uden forstyrrelser. Det føles næsten, som om du er alene med dit yndlingsband i lokalet. Når du skal snakke med nogen, kan du problemfrit skifte til transparent lyd og lukke verden ind, så du er i kontakt med omgivelserne. Forbedret støjreduktion, som er skabt ved brug af stråleformning med to mikrofoner og AI-baseret støjreduktion, giver dig uovertruffen klarhed, når du taler i telefon. Sig farvel til samtaler med utydelig lyd og uønskede distraktioner.

Pålidelig spilletid
Tag Marshall signaturlyden med dig, hvor du end skal hen, og afspil dine yndlingssange igen og igen. Motif II A.N.C. giver 10 timers spilletid mere end forgængeren. Med aktiv støjreduktion og opladningsetuiet får du op til 30 timer i alt, og 6 timers spilletid alene. Du skal blot anbringe øretelefonerne i etuiet for at få et ekstra boost. Vi giver repeat en helt ny betydning.

Forbedret forbindelse med LE Audio
Lad aldrig noget komme i vejen for din musik med Motif II A.N.C. Den er kompatibel med BT LE Audio for at sikre den bedst mulige forbindelse, så du aldrig går glip af noget. Denne fremtidssikrede teknologi giver lyd i højere kvalitet, samtidig med at rækkevidden for streaming øges og synkroniseringen af lyd forbedres, så du får en bedre forbindelse, når du ser video. Du kan have tillid til, at når denne næste generations Bluetooth-teknologi slippes fri, kan dine hovedtelefoner mere end klare udfordringen. Takket være det enkle design af Motif II A.N.C. kan du justere indstillingerne intuitivt, så det bliver nemmere end nogensinde at interagere med din musik. De to indbyggede mikrofoner registrerer lyd tydeligt, så det bliver nemt at føre telefonsamtaler.

En mere bæredygtig tilgang
Motif II A.N.C.’s etui og øretelefoner er fremstillet af 70 % genbrugsplast fra brugte elektronikprodukter, vandflasker og billysdæksler. Den har forbedret batteribevarelse, hvilket giver dine hovedtelefoner en betydeligt længere levetid.

Opladning på farten
Motif II A.N.C. er den ægte trådløse oplevelse, som kan holde trit med alle dine aktiviteter. Disse superopladede hovedtelefoner leverer 6 timers trådløs spilletid på farten og 30 timer, når du har opladningsetuiet i lommen. Skift til hurtig opladning, når du har travlt, og få 1 times ekstra spilletid på 15 minutter. LED-indikatorer viser det aktuelle batteriniveau for opladningsetuiet og viser, når øretelefonerne er fuldt opladede. Trådløs opladning gør det endnu nemmere at oplade og tage afsted. Slip for ventetid, og begynd at lytte.

Inkluderet i kassen
• Motif II A.N.C. ægte trådløse hovedtelefoner
• Opladningsetui
• USB-C-opladerkabel
• Brugervejledning samt juridiske- og sikkerhedsoplysninger
• Ørepropper (S, M, L)
Marshall Motif II A.N.C. trådløs in-ear hovedtelefoner, sort MS-MOTIFANCII-BK: Marshall Motif II A.N.C. trådløs in-ear hovedtelefoner, sort
1.545,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Marshall

Marshall Marshall Amplification er grundlagt i London i 1962 af trommeslager og butiksindehaver Jim Marshall - senere døbt tilnavnet The Father of Loud. Udgangspunktet for firmaet lå i forstærkere, primært til guitarer, og drivkraften kom sig af at bl.a. Pete Townshend fra The Who under nogle af sine visit til Jim's forretning klagede sin nød over tidens forstærkere ikke havde den lyd han søgte.

Ud fra denne klagesang blev den karakteristiske Marshall "crunch"-lyd født, og blev fundamental for den måde rocken, og denne genres musikere udviklede sig.

Marshall er vel nok det nemmest genkendelige forstærkermærke overhovedet. Der findes nærmest ikke en scene, hvor Marshall ikke har været repræsenteret gennem tidens løb, og mange af rockens mest ikoniske albums er indspillet med Marshall udstyr.

I nyere tid, hvor musikenheder og livsstil i allerhøjeste grad går hånd i hånd, har Marshall også gjort sig bemærket med sit brand på aktive Bluetooh højttalere og hovedtelefoner (under licens via en anden producent, Zound Industries). Naturligvis finder man også i disse produkte aner af hvad indbegrebet af Marshall er, både i design og lyd.
 
Buy&Try
Buy & Try Marshall
Price Match
PRISMATCH på Marshall
 

Manualer og brugervejledninger til Marshall produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

B&O Baby BanZ BuddyPhones eKids JBL JLab Audio Klipsch Marshall OTL
SACKit Sendy Audio Sivga Technics  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket