AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØSE HØRETELEFONER Drilldown arrow icon HØRETELEFONER TIL BØRN Drilldown arrow icon HØRETELEFON TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

AROUND-EAR HØRETELEFONER

Around-ear høretelefoner icon

Stort udvalg af trådløse around-ear hovedtelefoner med bluetooth. Over-ear høretelefonerne fåes i alle prisklasser og til stort set alle behov fra bla. BOSE, B&O, Marshall og JBL.


Around ear høretelefoner sidder omkring ørerne og fælles for denne type af høretelefoner er at de fysisk er ret store, hvilket betyder at der er plads til at pakke store højttalerenheder ned i dem, så at lyden kan blive fyldig og rig. Lyden i around og on-ear høretelefoner er ofte mere kraftfuld end på mindre modeller som in-ear eller nakkebåndstelefoner.

Der findes både trådløse og kablede udgaver af around og on-ear høretelefoner, så det er altså en ret bred produktgruppe. Ofte ser man det samme produkt både som en trådløs og en kablet udgave, hvor den kablede altid er en smule billigere, da der er mindre teknik bagved. Alle kablede around og on-ear høretelefoner gør brug af et jack-stik for at forbinde til din afspiller. Det mest udbredte jack-stik er 3.5 mm størrelsen, som vi kender fra smartphones, tablets med videre.

Around-ear og on-ear hovedtelefoner fås i mange forskellige prisklasser, helt nede fra et par hundrede kroner, og op i tusindkroners klassen. Når vi snakker high-end høretelefoner finder vi oftest kun around-ear modeller i dette segment. Da de sidder rundt om ørerne, lukker de helt tæt, og kan derved gengive lyden så præcist som muligt. Hvad end du er til around eller over-ear modeller, har vi et stort udvalg.

HUSK at en USB oplader ofte IKKE medfølger trådløse hovedtelefoner, men kan tilkøbes her efter behov.
Sivga
Sivga SV021 Robin headphones
Sivga SV021 Robin hovedtelefoner
Priser fra  1.495,00 DKK
Sivga
Sivga Phoenix headphones
Sivga Phoenix hovedtelefoner
Pris  2.295,00 DKK
Yamaha
Yamaha YH-E700A headphones, black
Yamaha E-700A hovedtelefoner
Priser fra  1.989,00 DKK
Sivga
Sivga P II Planar headphones
Sivga P-II Planar hovedtelefoner
Pris  3.495,00 DKK
Sendy Audio
Sendy Audio Apollo Planar headphones
Sendy Audio Apollo Planar hovedtelefoner
Pris  4.499,00 DKK
Sendy Audio
Sendy Audio Aiva Planar headphones
Sendy Audio Aiva Planar hovedtelefoner
Pris  5.499,00 DKK
Sendy Audio
Sendy Audio Peacock Planar headphones
Sendy Audio Peacock Planar hovedtelefoner
Pris  12.999,00 DKK

ANDRE KATEGORIER FOR TRÅDLØSE HØRETELEFONER


Mere info om Around-ear høretelefoner

Around-ear høretelefoner, er som navnet lyder, høretelefoner som sidder rundt om ørerne. Tilføjer man det trådløse aspekt i det, har vi altså trådløse around-ear høretelefoner. Som andre trådløse høretelefoner, benytter disse også Bluetooth standarden, hvilket betyder at de let kan forbindes til den afspilningsenhed man måtte ønske, hvad end der er tale om smartphone, tablet eller noget tredje.

I forhold til mange andre høretelefoner, er around-ear modeller ret store fysisk, hvilket også betyder at der derved er plads til større højttalerenheder i ørebøfferne. Derfor lyder trådløse around-ear høretelefoner også ofte mere overbevisende, og har bedre bas end mange andre modeller. Endnu et plus ved at være fysisk større, end for eksempel et par in-ear hovedtelefoner, er at batterilevetiden også er en del højere, da der er plads til større batterier. Derfor er det ikke unormalt at et par trådløse around-ear høretelefoner, har en batterilevetid på 20-30 timer, eller mere. På nogle modeller kan man også hente en applikation, der gør det muligt at ændre avancerede indstillinger på sine trådløse around-ear høretelefoner.

Trådløse around-ear høretelefoner, har ofte mulighed for også at tilsluttes med et medfølgende kabel, hvis for eksempel at batteriet er fladt. En transport taske er også et stykke tilbehør, der tit er med i kassen, når man investerer i et sæt trådløse aorund-ear høretelefoner. På den måde er de beskyttet under transport, når du ikke bruger dem.

B&O Baby BanZ BOSE BuddyPhones eKids JBL JLab Audio Klipsch Marshall
OTL SACKit Sendy Audio Sivga  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket