AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
 

AROUND-EAR HØRETELEFONER

Stort udvalg af trådløse around-ear hovedtelefoner med bluetooth. Over-ear høretelefonerne fåes i alle prisklasser og til stort set alle behov fra bla. BOSE, B&O, Marshall og JBL. SE MERE icon

Sale overlay icon
JBL
JBL Tune 720 around ear headphones, all
JBL Tune 720BT trådløs around-ear hovedtelefoner
Priser fra 599,00 DKK
Sivga
Sivga SV021 Robin headphones
Sivga SV021 Robin hovedtelefoner
Priser fra 1.495,00 DKK
Sale overlay icon
JBL
JBL Tune 770NC headphones, black
JBL Tune 770NC trådløs around-ear hovedtelefoner
Priser fra 699,00 DKK
Sale overlay icon
JBL
JBL  LIVE 770NC høretelefoner
JBL LIVE 770NC høretelefoner
Priser fra 899,00 DKK
Sale overlay icon
Marshall
Marshall Monitor II ANC headphones, black
Marshall Monitor II ANC hovedtelefoner
Priser fra 1.645,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Sale overlay icon
Technics
Technics EAH-A800 Noice Cancelling Head phones - Black
Technics EAH-A800 noise cancelling hovedtelefoner
Priser fra 1.899,00 DKK
B&O
B&O Beoplay HX headphones, black anthracite
B&O Beoplay HX trådløs hovedtelefoner
Priser fra 3.749,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
B&O
B&O Beoplay H95 headphones, chestnut
B&O Beoplay H95 trådløs hovedtelefoner
Priser fra 7.490,00 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star

Around-ear høretelefoner Around-ear høretelefoner icon

Around ear høretelefoner sidder omkring ørerne og fælles for denne type af høretelefoner er at de fysisk er ret store, hvilket betyder at der er plads til at pakke store højttalerenheder ned i dem, så at lyden kan blive fyldig og rig. Lyden i around og on-ear høretelefoner er ofte mere kraftfuld end på mindre modeller som in-ear eller nakkebåndstelefoner.

Der findes både trådløse og kablede udgaver af around og on-ear høretelefoner, så det er altså en ret bred produktgruppe. Ofte ser man det samme produkt både som en trådløs og en kablet udgave, hvor den kablede altid er en smule billigere, da der er mindre teknik bagved. Alle kablede around og on-ear høretelefoner gør brug af et jack-stik for at forbinde til din afspiller. Det mest udbredte jack-stik er 3.5 mm størrelsen, som vi kender fra smartphones, tablets med videre.

Around-ear og on-ear hovedtelefoner fås i mange forskellige prisklasser, helt nede fra et par hundrede kroner, og op i tusindkroners klassen. Når vi snakker high-end høretelefoner finder vi oftest kun around-ear modeller i dette segment. Da de sidder rundt om ørerne, lukker de helt tæt, og kan derved gengive lyden så præcist som muligt. Hvad end du er til around eller over-ear modeller, har vi et stort udvalg.

HUSK at en USB oplader ofte IKKE medfølger trådløse hovedtelefoner, men kan tilkøbes her efter behov.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR TRÅDLØSE HØRETELEFONER

MERE INFO OM AROUND-EAR HØRETELEFONER

Around-ear høretelefoner, er som navnet lyder, høretelefoner som sidder rundt om ørerne. Tilføjer man det trådløse aspekt i det, har vi altså trådløse around-ear høretelefoner. Som andre trådløse høretelefoner, benytter disse også Bluetooth standarden, hvilket betyder at de let kan forbindes til den afspilningsenhed man måtte ønske, hvad end der er tale om smartphone, tablet eller noget tredje.

I forhold til mange andre høretelefoner, er around-ear modeller ret store fysisk, hvilket også betyder at der derved er plads til større højttalerenheder i ørebøfferne. Derfor lyder trådløse around-ear høretelefoner også ofte mere overbevisende, og har bedre bas end mange andre modeller. Endnu et plus ved at være fysisk større, end for eksempel et par in-ear hovedtelefoner, er at batterilevetiden også er en del højere, da der er plads til større batterier. Derfor er det ikke unormalt at et par trådløse around-ear høretelefoner, har en batterilevetid på 20-30 timer, eller mere. På nogle modeller kan man også hente en applikation, der gør det muligt at ændre avancerede indstillinger på sine trådløse around-ear høretelefoner.

Trådløse around-ear høretelefoner, har ofte mulighed for også at tilsluttes med et medfølgende kabel, hvis for eksempel at batteriet er fladt. En transport taske er også et stykke tilbehør, der tit er med i kassen, når man investerer i et sæt trådløse aorund-ear høretelefoner. På den måde er de beskyttet under transport, når du ikke bruger dem.
B&O Baby BanZ BuddyPhones eKids JBL JLab Audio Klipsch Marshall OTL
SACKit Sendy Audio Sivga Technics  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket