AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

GAMING HØRETELEFONER | HEADSET TIL GAMING

Høretelefoner med indbygget mikrofon, der fungerer som headset, specielt designet til gaming. SE MERE icon

Sale overlay icon
BuddyPhones
BuddyPhones Buddy Phones School+ børnehovedtelefoner, pink
BuddyPhones School+ børne hovedtelefoner
Priser fra 99,00 DKK
Meters
Meters Level Up gaming headset, black/silver
Meters Level Up Gaming Headset
Priser fra 769 DKK

Gaming høretelefoner Gaming høretelefoner icon

Uanset om du gamer på PC eller konsol, er lyd en af de vigtigste dele af dit setup. Her tænker vi både på den lyd du høre og det dine teammates- og venner kan høre.

God lyd, enten via et sæt lækre højttalere eller et godt headset sørge for, at du kan høre alt der sker og altid er forberedt på hvor i spillet fjenden kommer fra, eller du virkelig kan fordybe dig fuldt ud i historien.
En af de bedste løsninger er selvfølgelig et sæt lækre høretelefoner og en separat mikrofon, men det er ikke altid en praktisk løsning.

Her er det, at et gaming headset kan give en masse fordele, uanset hvilken genre af spil man er til - Hør de vigtige detaljer, mærk eksplosionerne og oplev historien, helt uden forstyrrelser.

HUSK at en USB oplader ofte IKKE medfølger trådløse hovedtelefoner, men kan tilkøbes her efter behov.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HØRETELEFONER

MERE INFO OM GAMING HØRETELEFONER | HEADSET TIL GAMING

Gamer headsets med 7.1 surround sound

Der findes et stort udvalg af gaming headset på markedet, hvor at nogle måske tilbyder trådløs gaming, og andre 7.1 surround sound - måske begge dele. Ved at bruge et gamer headset med 7.1 surround sound lyd, åbner lyden i headsettet sig endnu mere op, og gør at du kan høre ikke blot hvad der sker ved siden af dig, men hele vejen rundt.

Denne type af gamer headset er ofte en smule dyrere end de traditionelle modeller, og kan både fås med kabel, eller trådløst. Hvis du skal bruge dit gaming headset til skydespil, hvor det er vigtigt at kunne høre præcis hvor fjenden er, kan et gaming headset med 7.1 surround sound måske endda være en fordel for at give dig den bedste gaming lyd.

Producenter der tilbyder gamer headset med 7.1 surround sound er for eksempel Beoplay fra danske B&O, SteelSeries, Logitech og lignende producenter. Der findes naturligvis også gaming headset fra disse producenter uden 7.1 surround sound, både til trådløs gaming og med aftagelig mikrofon.


Gaming headset til computer eller konsol?

Hvad end du gamer på computer eller konsol, findes der et gaming headset til dig. Der findes dedikerede modeller af gaming headsets som er specielt fremstillet til at virke med de moderne spillekonsoller fra Sony og Microsoft (Playstation og Xbox).

Er du ikke til on ear eller around ear headsets, er der flere producenter der også tilbyder in ear gaming headsets, så du kan få god lyd direkte ind i ørerne, og spille helt uforstyret med den bedst mulige spiloplevelse. Denne type af in ear gamer headset tilbyder ikke 7.1 surround sound, men har til gengæld altid en mikrofon på ledningen, så at du let kan snakke med dine venner i spillet.

Gamer headsets der er udviklet til Microsoft Xbox kan som oftest også altid bruges med din computer, eller sågar til din smartphone, hvis du ønsker at høre musik trådløst via Bluetooth. Disse tilsluttes som ofte trådløst via Bluetooth, eller har en USB-dongle til at forbinde til computeren, for at sikre at den trådløse forbindelse er så stærk og hurtig som muligt.

Der findes også gaming headsets som er specielt udviklet til Sony Playstation. Disse er i mange tilfælde også trådløse, mens at mikrofonen enten er indbygget eller kan klappes op når den ikke bruges. Nogle tilbyder også en aftagelig mikrofon som du kan afmontere, når du ikke bruger den. Gaming headsets udviklet til Sony Playstation, virker i nogle tilfælde også til computer eller andre enheder, dog kan der her være undtagelser.

Hvad end du foretrækker at spille på computer eller konsol, er markedet for gaming headsets stort, og der er uden tvivl noget for dig. Om du er til 7.1 surround sound, Dolby Atmos eller noget helt tredje, er dette features som et moderne gamer headset kan give dig i dag - og ofte til en lavere pris en du måske regner med.


Hvilke gaming headsets skal du vælge? - Kontakt os

Er du i tvivl om hvilket gaming headset du skal vælge, og om det kan bruges til de enheder du ønsker? Så kontakt os endelig, og vi hjælper dig på bedste vis med din bestilling, så at du får det rette gaming headset til netop dit behov. Dette er uanset om du ønsker et gaming headset til Xbox, Playstation, Nintendo Switch eller computeren derhjemme.

Vi har altid et stort udvalg af gaming headsets på lager til omgående levering, uanset om du bestiller i løbet af ugen, fredag eller lørdag. Hvad end du ønsker et gaming headset som tilbyder trådløs gaming, eller med ledning har vi headsettet til dig i vores sortiment.

B&O BanZ BuddyPhones eKids JBL JLab Audio Klipsch Marshall OTL
SACKit Sendy Audio Sivga Technics  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket