AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
JBL livsstilslyd
JBL Premium Hi-Fi højtalere
LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon
 

JBL HØRETELEFONER

JBL høretelefoner icon

Hos AV-Connection har vi et stort udvalg af JBL høretelefoner i alle prisklasser og til alle aldre med deres velkendte design og lyd.


Vi tilbyder en håndfuld af forskellige kategorier af JBL høretelefoner, både med kabel og fuldt trådløse modeller med Bluetooth. Fælles for alle modeller uanset budget og model, er naturligvis at de har den karakteristiske og dynamiske JBL lyd, som der forventes fra deres produkter, samt høj kvalitet - også på de billige modeller.
JBL
JBL T205 in-ear hovedtelefoner, sort
JBL T205 in-ear earbud hovedtelefoner
Pris  149,00 DKK
JBL
JBL T210 In-ear hovedtelefoner, sort
JBL T210 in-ear hovedtelefoner
Pris  149,00 DKK
JBL
JBL T500 on-ear hovedtelefoner, alle
JBL T500 on-ear hovedtelefoner
Priser fra  199,00 DKK
JBL
JBL JR310 headphones, all
JBL JR310 on-ear hovedtelefoner til børn
Priser fra  189,00 DKK

ANDRE KATEGORIER FOR JBL LIVSSTILSLYD


Mere info om JBL høretelefoner

Stort udvalg af høretelefoner fra JBL i alle prisklasser

Hvad end du er på udkig efter de mest simple JBL høretelefoner af in-ear typen med kabel, eller avancerede modeller til professionelt brug, finder du dette i vores udvalg. JBL har alle dage været kendt for deres unikke lyd signatur, som er nedarvet i alle deres produkter, også deres hovedtelefoner. Høj kvalitet og lækkert design er en af de klare kendetegn ved JBL høretelefoner.In Ear høretelefon

Design er en vigtig faktor, hvilket kan ses på alle deres produkter. JBL tilbyder specifikke modeller til specifikke opgaver. Det kan for eksempel være at du ønsker et par JBL høretelefoner til når du skal træne, eller du ønsker nogle der giver dig den absolut bedst mulige musik oplevelse uanset budget - JBL har noget til enhver i deres 2022 sortiment.

Er du i tvivl om hvad der er de rette JBL hovedtelefoner til netop dit behov, så kontakt endelig vores kundeservice, som hellere end gerne hjælper dig med at finde de JBL høretelefoner der passer til netop dine ønsker og behov.


On-ear, In-ear eller around-ear?

Det kan være svært at vælge hvilken type af hovedtelefoner man skal vælge, da der i dag er en lang række af forskellige modeller og udformninger på markedet. JBL tilbyder en lang række af forskellige in-ear modeller, som er perfekte for dig der ønsker at have din musik med på farten, uden at dine JBL høretelefoner skal optage en masse plads når du ikke bruger dem.

Denne type findes både med kabel i form af et mini-jack stik, samt som fuldt trådløse modeller med Bluetooth tilslutning. Fælles for alle de trådløse modeller er at de leveres med et lade etui, hvor at hovedtelefonerne også kan opbevares når de ikke bruges, således at de altid er opladet og klar til brug med mange timer spilletid.

Du vil som regel kunne få mellem 4-8 timer musik lytning på en opladning, hvor at der er yderligere 2-3 opladninger i et etui til et par JBL hovedtelefoner. De fleste moderne JBL hovedtelefoner kan i dag oplades med et normalt USB-C stik og en mobiloplader uden problemer. Nogle tilbyder sågar den trådløse QI-standard til opladning.

On-ear hovedtelefoner, sidder som navnet antyder på dine ører, og lukker altså ikke tæt om disse. Denne type bruges ligesom in-ear hovedtelefoner ofte til træning, og er som regel altid trådløse med Bluetooth tilslutning. Bemærk at ikke alle JBL hovedtelefoner kan holde til fugt, vand og sved. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige model, hvis du ønsker et par JBL høretelefoner til netop dette formål - kontakt vores kundeservice ved tvivl og spørgsmål.

Ønsker du den helt store lydoplevelse, kan du med fordel vælge et par around-ear hovedtelefoner fra JBL. Disse lukker rundt om ørerne og derved kommer en stor del af lyden udefra ikke med ind og forstyrre din musik. Denne type af hovedtelefoner fås desuden også ofte med aktiv støjreduktion, også kaldt ANC, for en endnu mere imponerende lyd gengivelse hvor stort set alt lyd udefra sorteres fra. Bemærk at JBL høretelefoner med denne funktion, vil have nedsat batterilevetid, når denne funktion aktiveres, som ved en hver anden producent.


Børne høretelefoner med begrænset lydstyrke

Høretelefoner til børnEt barns ører er meget følsomme, og ingen ønsker at få høreskader som barn, eller byde deres egne børn dette. For at imødekomme netop dette, har JBL et stort udvalg af hovedtelefoner der er specielt udviklet til at blive brugt forsvarligt af børn.

Ud over at være fysisk mindre, for at kunne passe på et barns hoved, er der en indbygget begrænsning i lydstyrken som høretelefonerne kan gengive. Med andre ord er det ikke muligt at skrue alt for højt op for et par børne høretelefoner, da de er begrænset til at kunne gengive lyd på maksimalt 85 dB fra fabrikken.

Disse hovedtelefoner til børn findes som de voksne modeller, både i kablede og trådløse versioner. Der bruges naturligvis Bluetooth til de trådløse modeller, mens at der skal tilsluttes et normalt 3.5 mm mini-jack på de kablede versioner - eventuelt med en adapter alt efter telefon / tablet type.

Derudover findes børne modellerne af JBL hovedtelefoner også både som on-ear og around ear, således at du eller dit barn selv kan vælge om de skal dække ørerne helt, eller blot sidde uden over så at noget lyd udefra også kan høres.


Hvordan tilslutter man JBL høretelefoner?

Da udvalget af JBL høretelefoner er så sort som det er, og der findes et hav af forskellige on-ear, in-ear og around-ear modeller, er der ikke én fælles måde hvorpå disse forbindes til din smartphone eller tablet.

I de fleste tilfælde, skal der dog holdes en knap nede efter, eller når du tænder dine JBL høretelefoner. Dette gør at høretelefonerne kommer i parringstilstand, og derved kan findes på listen over Bluetooth enheder på din tablet eller smartphone.

Denne knap er som regel ved siden af, eller indbygget i knappen til at tænde/slukke for dine JBL høretelefoner. På fuldt trådløse modeller af JBL høretelefoner, vil der som regel altid være en knap på lade etuiet, som skal holdes nede, inden at dine in-ear høretelefoner tages ud af denne og kan bruges.

På mellemklasse og de dyrere modeller af JBL høretelefoner, kan der desuden downloades en applikation. Ved at hente denne ned på din smartphone eller tablet, har du mulighed for at tilpasse din lyd via en equalizer, samt tjekke for firmware opdateringer med videre.


Brug for hjælp til valg af JBL høretelefoner? - kontakt os

Er du i tvivl om hvilke JBL høretelefoner du skal vælge i blandt det enorme udvalg der tilbydes, så kontakt endelig vores kundeservice for hjælp og rådgivning. Vi sidder klar ved telefoner, chat og mail, til at assistere dig til at finde de perfekte hovedtelefoner til netop dine ønsker og behov, både til voksne og børn.

Fælles for alle hovedtelefoner fra JBL er at de er fremstillet i høj kvalitet og ofte fås i mange forskellige farver, således at du kan finde netop det design der passer til din stil og ønske.

Vi har desuden pris match på en lang række af de JBL hovedtelefoner du finder i vores sortiment, således at du altid er sikret den bedst mulige pris, uanset hvornår eller hvilket JBL produkt du ønsker at købe.


Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket