AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
 

MARSHALL HØRETELEFONER

Marshall har siden 1964 været en stor spiller i lydverdenen, og startede i den professionelle verden med forstærkere og højttalere, hvor de stadig er en stor spiller den dag i dag. SE MERE icon

Marshall høretelefoner Marshall høretelefoner icon

Igennem årene har Marshall udvidet deres produkt sortiment, som i dag spænder sig utrolig bredt. De er stadig at finde i det professionelle marked, med deres forstærkere og højttalerløsning, til især rock koncerter.

Det er dog ikke disse produkter som vi sælger her hos AV-Connection, men derimod de produkter som Marshall valgte at udvide deres sortiment med i 2010 - nemlig trådløse hovedtelefoner og kompakte aktive højttalerløsninger både med og uden bluetooth.

Hvad end du er på udkig efter et par hovedtelefoner til at have i øret, såkaldte in-ears, er dette at finde i Marshalls sortiment. Derudover findes der også både over - og around-ear modeller som både fås med og uden aktiv støjreducering, også kaldt ANC, de kan alle oplades via USB.

Fælles for alle høretelefonerne som Marshall tilbyder, er at de er i den samme høje kvalitet som resten af deres produkter, alle har det fede retro design, og den fede "rock" lyd som Marshall er kendt for. Materialevalget er solidt metal, kombineret med sort eller brunt læder, på langt de fleste af produkterne. Ingen krav om software, drivere eller andet gøgl - bare lækker enkel lyd.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HØRETELEFONER

MERE INFO OM MARSHALL HØRETELEFONER

On ear hovedtelefoner, around ear eller noget helt tredje?

Som nævnt kort ovenfor, finder vi et stort udvalg af forskellige høretelefoner i Marshalls sortiment. Hvad end du er til on ear hovedtelefoner, in-ear eller måske around ear, så findes der et par i deres sortiment til dit behov og pris niveau.

En af de mest populære modeller, er uden sammenligning Marshall Major, som nu er i seneste generation IV. Disse on ear hovedtelefoner har mange timers spilletid på det indbyggede batteri, og er naturligvis helt trådløse takket være bluetooth tilslutningen. Marshall Major IV er af on ear typen, hvilket betyder at de sidder på ørerne, og ikke dækker disse. Klassisk Marshall design og tilgængelig i sort eller brun.

Ønsker du et par moderne hovedtelefoner der skal dække dine ører, som samtidig også tilbyder ANC, er det Marshall Monitor du skal kigge nærmere på. Disse har naturligvis stadig den karakteristiske Marshall lyd, trådløs bluetooth tilslutning, samt mulighed for at køre via kabel, så du kan nyde din musik i bedst mulige kvalitet uanset hvor du er.

Er du ude efter den helt trådløse oplevelse uden noget kabel, tilbyder Marshall flere modeller i deres sortiment der tilbyder dette, bedre kendt som true wireless hovedtelefoner. Disse er af typen man putter ind i øret og er meget kompakte og derved lette at have med. De har på trods af størrelsen, stadig den karakteristiske Marshall lyd, understøtter Aptx, og er fås i farven sort, som alle de andre produkter fra Marshall. Opladning via medfølgende etui giver mange timers afspilning og flere opladninger.


Marshall Major, Minor, Motif, Mode - hvad er forskellen?

Navnene på de forskellige Marshall hovedtelefoner giver ikke nødvendigvis mening, eller fortæller noget om hvilket produkt vi har med at gøre. Som nævnt ovenfor er Marshall Major klart de mest populære on ear hovedtelefoner som Marshall tilbyder i deres sortiment. Disse fungerer både som trådløse via bluetooth med Aptx support, eller kan bruges med kabel, helt uden drivere.

Monitor bygger på samme princip, men er af typen der går rundt om ørerne, og derved lukker dem inde, for en mere isoleret lydoplevelse, hvilket gør at din musik lyder mere imponerende, både med eller uden kabel. Du vil typisk opnå en bedre bas gengivelse på et par around-ear hovedtelefoner som Monitor fra Marshall, mens at der er mange timers spilletid via det indbyggede batteri, præcis som på Marshall Major modellerne.

Er du på udkig efter nogle hovedtelefoner der er lettere at have med i tasken og ikke fylder helt så meget - men stadig har en karakteristiske Marshall lyd, er der flere modeller at vælge imellem i det sortiment Marshall efterhånden har at tilbyde.

Hvor at Minor III hovedtelefonerne fra Marshall er den mest normale model, der blot placeres i ørerne og hviler i øreflippen, ganske som et par Apple Airpods, er der også andre Marshall modeller der går ind i øret og fungerer som en øreprop i stedet for.

Marshall Mode og Motif er af typen der går ind i øret, for at give en helt tæt og lukket lytte oplevelse. Derved vil du opleve at bas i din musik gengives markant dybere og mere detaljeret end ved for eksempel Minor III. Denne type er 100% trådløse, hvilket vil sige at der ikke er et eneste kabel krævet, for at kunne lytte til din yndlings musik - blot en trådløs bluetooth forbindelse, nemmere og mere moderne bliver det ikke.

Uanset hvilken model du vælger, vil du få den velkendte og yderst detaljerede Marshall lyd. Diverse anmeldelser på nettet taler for sig selv, og det er ikke uden grund at både on ear hovedtelefoner og in-ears fra Marshall er så populære som de er. Alle produkterne bærer stolt Marshall logo på fronten, og giver dig den fede rock lyd når du er på farten, eller blot ønsker at nyde musikken derhjemme - hvad end det er med eller uden kabel via trådløs bluetooth forbindelse.


Hvordan tilslutter jeg mine Marshall høretelefoner?

Hvad end du har et par Marshall Major hovedtelefoner, andre on ear, eller sågar nogle af deres in-ears, forbindes de mere eller mindre på samme måde til din smartphone. Marshall er kendte for deres retro design, hvilket både kan ses på materialerne og farverne der bruges på deres produkter.

En ting der går igen på deres produkter er knapperne i guld, som vi også finder på samtlige af deres hovedtelefoner. Når du ønsker at tilslutte dine Marshall hovedtelefoner skal denne knap holdes nede, ind til der blinker en blå diode på enten hovedtelefoner eller etui. Du kan herefter søge efter bluetooth enheder på din telefon, tablet eller enhed du ønsker at forbinde til, og simpelt forbinde til dine Marshall hovedtelefoner.

Skulle du opleve problemer eller udfordringer med dit Marshall produkt, så kontakt endelig vores kundeservice for at få hjælp. Vi hjælper dig gerne igennem opsætningen og tilslutningen af dit Marshall produkt, så du kan komme i gang med at nyde den lækre Marshall lyd.


I tvivl om dit valg af Marshall høretelefoner? - kontakt os

Det kan skabe en del forvirring at læse de forskellige anmeldelser på nettet, på de forskellige Marshall produkter. Er du kommet i tvivl om hvilket produkt fra Marshall der måske opfylder dine krav, så fortvivl ej og kontakt endelig vores kundeservice for en uforpligtende snak, om produktet der passer til netop dig og dit budget.

B&O Baby BanZ BuddyPhones eKids JBL JLab Audio Klipsch Marshall OTL
SACKit Sendy Audio Sivga Technics  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket