AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Technics forstærker
Technics højtalere
Technics høretelefoner
Technics netværks- og CD-afspiller
Technics pladespiller
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Technics SL-1200MK7 pladespiller

Technics   Pricematch icon

7. generation af den legendarisk SL-1200 fra Technics i et vanligt robust og ikonisk design med direkte drev, S-formet tonearm og et chassis i støbt aluminium.

 
Varen er i restordre  Inventory icon
Forventet lev. tid ?? hverdage

Express Bank

Technics SL-1200MK7 - Legenden vender tilbage

Der findes vel næppe en mere legendarisk pladespiller end den famøse SL-1200 fra Technics. Pladespilleren der har været en af de mest dominerende pladespiller på markedet siden 70'erne og som af DJ's og musikelskere har været kendt som den mest pålidelige pladespiller i årtier, grundet det robuste design og den velspillende konstruktion med direkte drev.

I sin 7. generation er det lykkedes Technics at eliminere den største udfordring med det direkte drev, en rotations uregelmæssighed kaldet "cogging", takket være en helt ny kernefri motor. Tonearmen på SL-1200 er fortsat den pålidelige og universelle S-formede variant, med en SME headshell, der gør det nemt at klikke en pickup på.

Det sprøjtestøbte aluminiumskabinet er solidt integreret med et specielt kompositmateriale bestående af ABS blandet med glasfiber, for at opnå en to-lags konstruktion. Kombinationen af det specielle kompositmateriale og metalkabinettet har løftet stivheden og de vibrationsdæmpende ydeevner til et endnu højere niveau. Resultatet er udover et mere robust kabinet, en bedre lydgengivelse

Specifikationer:

  • Udgange: Phono, jordterminal
  • Hastighed: 33-1/3, 45 og 78 omdr./min
  • Strømforbrug, maks.: 8 Watt
  • Strømforbrug, standby: 0,2 Watt
  • Dimensioner, produkt (LxBxH): 45,3 x 35,3 x 16,9 cm.
  • Nettovægt: 9,6 kg.

Technics SL-1200MK7 pladespiller, uden pick-up, sølv TEC-SL1200MK7-SI: Technics SL-1200MK7 pladespiller, uden pick-up, sølv
7.995,00 DKK 

Producent beskrivelse - Technics

Technics

Technics: som i gamle dage, og så alligevel ikke

Det er godt nok nogle år siden man sidst har set noget fra Technics, men de har ikke sovet i timen af den grund. Innovation er en del af Technics DNA, og med helt nye teknologier som JENO, LAPC og GaN-FET Driver, bevæger Technics sig ind i den digitale tidsalder og løfter kvaliteten af de digitale signaler og tilføjer dynamik og følelser til musikken.

Detaljer. Ikke bare i musikken, men også i udseendet

Specielt følelser er noget Technics slår på, og der er ingen tvivl om at deres nye produkter får hårene på armen til at rejse sig og bare lyder rigtigt.

Technics anvender et moderne minimalistisk design, der alligevel leder tankerne hen på nogle af deres ikoniske produkter, med detaljer som VU-Meter, kvalitets materialer, og overbevisende finish vil deres produkter passe ind i ethvert hjem.
 
Price Match
PRISMATCH på Technics
 

Manualer og brugervejledninger til Technics produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker iFi Audio Inakustik Klipsch
Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject Rega
Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens Yamaha
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket