AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Technics forstærker
Technics højtalere
Technics høretelefoner
Technics netværks- og CD-afspiller
Technics pladespiller
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Technics SL-G700M2E netværks- og CD-afspiller

Technics   Pricematch icon
Technics SL-G700M2E network player, black Technics SL-G700M2E network player, silver Technics SL-G700M2E network player, black Technics SL-G700M2E network player, rear Technics SL-G700M2E network player, silver
Technics SL-G700M2E network player, silver Technics SL-G700M2E network player, silver

Multi-digital afspiller med CD/SACD afspiller og en masse netværksfunktioner. SL-G700M2E leverer lydkvalitet på højeste niveau, fra et luksuriøst design.

 
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 

Express Bank
 

Technics SL-G700M2E - High-end netværks og CD-afspiller

Med understøttelse af en lang række streamingsfunktioner og afspilning af CD'er i højeste kvalitet, tilbyder SL-G700M2E fra Technics en oplevelse ud over det sædvanlige. Her får du en alt i en afspiller, som er det perfekte match til de integrerede forstærkere i Technics line-up. Med SL-G700M2E placeret i stuealteret får du en afspiller der understøtter både Airplay 2 og ChromeCast. Derudover er der understøttelse for Spotify Connect, TIDAL og Bluetooth for enkel trådløs streaming. Ønsker du at få det absolut bedste ud af SL-G700M2E kan du med fordel bruge afspilleren som en DAC, via den indbyggede USB-port og have fuld understøttelse af MQA-filer, for den absolut bedste lydkvalitet muligt.

SL-G700M2E har ud over USB-DAC også mulighed for at få digitalt signal ind via enten optisk eller coiaxalt. På udgangssiden, tilbyder SL-G700M2E alt hvad du kan forestille og ønske dig. Det betyder at du ud over digitale udgange som optisk og coax, også finder analoge udgange, både i form af normale phono/RCA stik, men også balancerede udgange der benytter XLR. Med andre ord, er der ingen grænse for hvordan du kan forbinde SL-G700M2E til resten af dit udstyr - den kan det hele.

Indvendigt finder vi klassisk Technics opbygning, hvor der er tænkt over tingene, og kræset for detaljerne. Det betyder at selve CD-drevet som også understøtter SACD, er i sin helt egen lukkede kasse i midten af hærligheden. Bag drevet finder vi et dedikeret print til den digitale del, men at der på højre side håndteres alt den analoge lyd, og i den modsatte side er strømforsyningen placeret - længst muligt fra det analoge kredsløb. Da alle de forskellige kredsløb er separeret fra hinanden, betyder det at Technics har minimeret og nærmest elimineret alt internt støj der måtte kunne opstå, så det eneste der er tilbage, er masser af vellyd og overskud.

Med andre ord er SL-G700M2E en afspiller som i den grad skal opleves og er det perfekte valg til et system i den tunge ende af skalaen. Her får du en ægte high-end og alt i en løsning som kan afspille alt din yndlingsmusik fra alle tænkelige kilder - lettere og meget bedre bliver det ikke i denne prisklasse!

Specifikationer:

  • Indgange: 1 x USB-B (USB DAC), 1 x Coax og 1 x Optisk
  • Indgange front: 1 x Hovedtelefon 6.3 mm og 1 x USB-A
  • Udgange: 1 x Optisk, 1 x Coax , 1 x Phono/RCA og 1 x XLR
  • Dimensioner, produkt (LxBxH): 40,7 x 43 x 9,8 cm.
  • Nettovægt: 12,3 kg.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Technics SL-G700M2E netværks- og CD-afspiller, sølv TEC-SLG700M2E-SI: Technics SL-G700M2E netværks- og CD-afspiller, sølv
23.499,00 DKK 
Technics SL-G700M2E netværks- og CD-afspiller, sort TEC-SLG700M2E-BK: Technics SL-G700M2E netværks- og CD-afspiller, sort
23.499,00 DKK 

Producent beskrivelse - Technics

Technics

Technics: som i gamle dage, og så alligevel ikke

Det er godt nok nogle år siden man sidst har set noget fra Technics, men de har ikke sovet i timen af den grund. Innovation er en del af Technics DNA, og med helt nye teknologier som JENO, LAPC og GaN-FET Driver, bevæger Technics sig ind i den digitale tidsalder og løfter kvaliteten af de digitale signaler og tilføjer dynamik og følelser til musikken.

Detaljer. Ikke bare i musikken, men også i udseendet

Specielt følelser er noget Technics slår på, og der er ingen tvivl om at deres nye produkter får hårene på armen til at rejse sig og bare lyder rigtigt.

Technics anvender et moderne minimalistisk design, der alligevel leder tankerne hen på nogle af deres ikoniske produkter, med detaljer som VU-Meter, kvalitets materialer, og overbevisende finish vil deres produkter passe ind i ethvert hjem.
 
Price Match
PRISMATCH på Technics
 

Manualer og brugervejledninger til Technics produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker iFi Audio Inakustik Klipsch
Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject Rega
Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens Yamaha
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket