AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Mount guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

Artnovion Eiger Corner Sub Trap

Artnovion

Sub Trap Corner er en ny kategori af akustisk behandling, rettet mod sub-bas frekvensområdet.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill

Bass Trap akustikpaneler er designet til at absorbere lavfrekvent lyd og reducere resonanser i rum. De placeres ofte i hjørner og er fremstillet af materialer som mineraluld eller glasfiber. Bass trap paneler forbedrer lydoplevelsen i musikstudier, koncerthaller og hjemmebiografer ved at reducere forvrængning og forbedre lydkvaliteten. Ved valg af bass trap paneler er det vigtigt at overveje funktionalitet, æstetik og korrekt placering for at opnå den bedste effekt.


Hos AV-Connection kan vi tilbyde hele udvalget fra Artnovion, og har du et ønske skal du endelig kontakte os. Vi tilbyder desuden professionel vejledning og har en tilknyttet akustiker, som er parat til at hjælpe med måling og beregning, så du opnår det korrekte resultat - både for private og erhvervskunder.


Lavfrekvent styring er grundlaget for akustisk behandling.
Stærke modale frekvenser kan være fabrikationen af mange rum, ofte ukontrollerbare uden at ændre rumstrukturen.

Gå ind i Sub Trap - en ny tilgang til lavfrekvent kontrol - en finjusterbar enhed med hidtil uset ydeevne.
Sub Trap er en ny kategori af akustisk behandling, rettet mod sub-bas frekvensområdet. Det kan prale af den højeste absorptionskoefficient pr. volumen på markedet.
Den anvender Artnovions seneste membranteknologi - en symbiose af præcisionsteknik og materialevidenskab - og skaber en enhed, der kan kalibreres præcist til at arbejde med den nøjagtige resonansfrekvens i et rum. T.P.D.A.

Sub Trap er sammensat af 4 uafhængige hulrum - 3 forseglede volumener udstyret med uafhængige, justerbare diafragmatiske membraner (T.P.D.A.) og en ekstra akustisk kerne pakket med en højtydende porøs absorber (V.A.B.T.). Denne konfiguration er designet til at give dig den bedst mulige ydeevne, med tryk- og hastighedsfølsomme kerner udsat for de korrekte modale områder.

Unik T.P.D.A.-teknologi.

Anbefales til
- Hi-Fi lytterum
- Medierum
- Hjemmebiograf
- Stue

Enestående afstembar ydeevne. Problemer under 60Hz er almindelige og kan være vanskelige at løse. Normalt kræves strukturelle ændringer - såsom at sænke lofter eller dedikere store dele af rummet til basfangst.

Her kommer Sub Trap ind, Artnovions seneste tilføjelse giver dig chancen for at beholde dit hjem, som det er - og tune det til præcis det, du har brug for - med et panel, der dæmper rumtilstande fra så lavt som 40Hz.

Sub Trap tager en ny tilgang til absorption ved at bruge en ny membranteknologi, der ligner en højttalerkegle, suspenderet en kalibreret masse på en elastisk surround - hvilket giver mulighed for en meget overlegen - og kontrolleret - ydeevne. En yderligere funktion er muligheden for præcist at indstille membranen til at give resonans ved din ønskede frekvens ved blot at tilføje eller fjerne masse fra membranen (TPDA).

Tuneable Pistonic Diaphragmatic Membrane Technology (TPDA.)

Designet af disse akustiske kerner skaber en fælde med hidtil uset ydeevne og unik kalibrering - Absorberer mere og starter ved en lavere frekvens end noget andet på markedet. Og det er ikke alt - Sub Trap har 3 af dem. TPDA - Artnovion teknologi.

Sub Trap kan enten installeres i hjørner eller fungere som en selvstændig enhed. Integreret fikseringssystem, allerede indbygget på panelet

Ydersiden af dette kolossale panel er beklædt med udsøgte håndlavede trægrill, tilgængelig i udvalgte finish.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Artnovion Eiger Corner Sub Trap, Black Fagus ART-BTRAPEIGCR-W16: Artnovion Eiger Corner Sub Trap, Black Fagus
15.799,00 DKK 
Artnovion Eiger Corner Sub Trap, Fagus Natural ART-BTRAPEIGCR-W04: Artnovion Eiger Corner Sub Trap, Fagus Natural
15.499,00 DKK 

Producent beskrivelse - Artnovion

ArtnovionEt brand drevet af passion
Artnovion drives af lidenskab. Passion for akustik, passion for performance og vores evige passion for at levere en fantastisk kundeoplevelse. Sammen med vores kunder, leverandører og distributører er vores ambition at skabe unikke trendsættende og højtydende produkter.

Vi udvikler akustisk ydelse til ubegrænsede designløsninger. Vores hverdagsmission er at drive innovation og hjælpe dig med skabe banebrydende atmosfærer. Vi tror på, at mindre er mere, og at ydeevne ånder følelser. Vores produkter former sanseillusioner, der skifter mellem høj akustisk ydeevne og unikke visuelle effekter.

Med vores kunde på hjertet er perfektion vores mission. Drevet af emotionelle ydelser bryder vi om hver detalje og med høj præcision blander vi det bedste fra design, teknologi og teknik. Dynamisk som vores marked tilpasser vi en mission om konstant forbedring og tilbyder en optimeret brugeroplevelse fra salg, projektledelse til forsendelse.

Sammen med et talentfuldt team arbejder vi hårdt på at rykke grænserne for akustisk teknik og skabe en unik samling af trendsættende og højtydende produkter. Vores hverdagsmission er at drive innovation og konstruere akustisk ydelse til ubegrænsede designløsninger. Vi mener, at simpelt er mere, og ydeevne ånder følelser! Med teknologi i kernen og et solidt partnerskabsnetværk blander vi det bedste fra design, teknik og kundeservice og tilbyder en samling af produkter, der skifter mellem høj akustisk ydeevne og unikke visuelle effekter. Dynamisk som vores marked og med kunden i hjertet, tilpasser vi os i en mission om konstant forbedring og tilbyder en optimeret brugeroplevelse fra salg, projektledelse til shipping. Vores kunder inspirerer os, og vi elsker inspiration. For bedre at kunne imødekomme dine behov har vi oprettet nye servicekanaler, der optimerer kommerciel, design og produktionsflow, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse.

Vi drømmer om at opbygge dette globale fællesskab, og hvordan vi sammen kan skabe det mest banebrydende og omfattende sæt af akustiske behandlingsløsninger og designs. Vi elsker det, vi laver og ser frem til at arbejde sammen med dig!

Manualer og brugervejledninger til Artnovion produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Artnovion Atacama Audio B-System Bülow Stand Cavus Chief Clic Flexson Frislev
Goobay Kristian Juul NorStone SANUS Sinox UNNU Vogels Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket