AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Mount guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
OPHÆNG, BESLAG OG STANDERE Drilldown arrow icon HØJTTALER OPHÆNG OG STANDER Drilldown arrow icon TV- OG AV-MØBLER Drilldown arrow icon AKUSTIK LØSNINGER Drilldown arrow icon
 

TV STANDER/STATIV – Bord- og gulvstandere

TV stander/stativ icon

Stort udvalg af TV bord- og gulvstandere, stativer og rulleborde til fladskærms TV. Perfekt til stuen med store vinduespartier, hvor der ikke er let at montere et TV på væggen.


Stort udvalg af elegante TV standere og stativer, blandt andet designer standere fra bl.a. Bülow Stand, Sinox og One For All i mange prisklasser og størrelser. Hvad end du har et lille TV på 40" eller derunder, eller en stor skærm på 65" eller derover. Vores gulvstandere og rulleborde, findes i mange forskellige materialer, fra lakeret stål, lækker aluminium, eller sågar træ - både med og uden hjul. Udover alm. TV standere, findes også et bredt udvalg af profesionelle skærm/monitor standere og trolleys, samt TV bordstandere.

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os i vore butikker i henholdsvis Sønderborg og Odense, hvor vi har et mindre udvalg at TV standere stående til fremvisning.

Goobay
TV gulvstander Basic
Goobay TV gulvstander
Pris  799,00 DKK
Goobay
Universal justerbar TV fod
Universal justerbar TV fod
Pris  249,00 DKK
universal tablestand
Universal TV bordstand / fod
Pris  249,00 DKK
HAMA
TV floor stand - Lifestyle
Hama TV gulvstander
Priser fra  889,00 DKK
Vogels
Vogels EFF 8230
Vogels EFF 8230 Gulvstand Medium 26" - 40"
Pris  1.299,00 DKK
Vivolink
Vivolink VLMT500 universal TV fod
Vivolink universal TV fod
Pris  479,00 DKK
Goobay
Solid Tabletop TV Stand
Universal justerbar TV fod
Pris  349,00 DKK
One For All
One For All WM 4471 Solid Tabletop TV Stand
One For All WM 4471 universal justerbar TV bordfod / stander
Pris  799,00 DKK
Vogels
Vogels EFF 8330
Vogels EFF 8330 Gulvstand Medium 40" - 65"
Pris  1.299,00 DKK
One For All
One For All WM 4672 TV floorstand - Lifestyle
One For All WM 4672 TV gulvstander
Pris  1.299,00 DKK
One For All
One For All WM 7472 Tripod TV floorstand - Oak
One For All WM Tripod TV gulvstander
Priser fra  1.599,00 DKK
One For All
One For All WM 7482 TV floorstand - Front
One For All TV gulvstander
Priser fra  2.399,00 DKK
Sinox
Sinox SWB7250 Tripod TV floorstand
Sinox Tripod TV gulvstander
Priser fra  899,00 DKK
Sinox
Sinox SWB7210 Tripod TV floorstand
Sinox Tripod TV gulvstander
Priser fra  1.199,00 DKK
Sinox
Sinox SWB7310 TV floorstand
Sinox TV gulvstander
Pris  1.089,00 DKK
Sinox
Sinox SWB7140 StandView TV floorstand
Sinox StandView TV gulvstander
Priser fra  1.595,00 DKK
Vivolink
Vivolink FS4970 gulvstander
Vivolink VLFS4970 design gulvstander i krom
Pris  1.799,00 DKK
Bülow Stand
Bülow Stand Bülow TV stand, sort fod med sort cylinder
Bülow Stand BS15 MK2 TV møbel - Sort
Priser fra  2.489,00 DKK
Bülow Stand
Bülow Stand Bülow TV stand, hvid fod med hvid cylinder
Bülow Stand BS15 MK2 TV møbel - Hvid
Priser fra  2.489,00 DKK
Bülow Stand
Bülow Stand Bülow TV stand, sort fod med sort cylinder
Bülow Stand BS16 MK2 TV Stand med hjul - ekstra høj
Priser fra  2.989,00 DKK
SaleOverlay Bülow Stand
Bülow Stand Bülow TV stand med egetræskant, sort
Bülow Stand BS15CO MK2 TV møbel med egetræskant
Priser fra  2.489,00 DKK
Bülow Stand
Bülow Stand Bülow TV stand med stålkant, sort
Bülow Stand BS15CS MK2 TV møbel med rustfri stål cylinder og...
Priser fra  3.489,00 DKK
Bülow Stand
Bülow Stand Bülow BS19 TV stand, lifestyle
Bülow Stand BS19 TV Stand, eg med hvid top
Priser fra  2.989,00 DKK
Bülow Stand
Bülow Stand Bülow BS19 TV stand, lifestyle
Bülow Stand BS19 TV Stand, eg med sort top
Priser fra  2.989,00 DKK
Kristian Juul
Kristian Juul ELLA TV gulvstander, eg sort rør
Kristian Juul ELLA TV gulvstander, eg
Pris  3.750,00 DKK
Kristian Juul
Kristian Juul ELLA TV gulvstander, valnød
Kristian Juul ELLA TV gulvstander, valnød
Pris  4.250,00 DKK
Kristian Juul
Kristian Juul KAYA TV gulvstander, eg med Messing rør
Kristian Juul KAYA TV gulvstander, eg
Priser fra  3.950,00 DKK
Kristian Juul
Kristian Juul KAYA TV gulvstander, valnød Messing
Kristian Juul KAYA TV gulvstander, valnød
Priser fra  4.450,00 DKK
Vogels Next
Vogels NEXT OP1 TV stand, lifestyle
Vogels Next OP1 TV møbel
Pris  5.995,00 DKK
Vogels Next
Vogels NEXT OP2 TV Gulvstander
Vogels Next OP2 TV møbel
Pris  5.689,00 DKK

ANDRE KATEGORIER FOR TV STANDER OG RULLEBORD


Mere info om TV stander/stativ

TV stander eller vægophæng?

Hvis du ønsker at din fladskærm skal være en markant del af indretningen, er det en klar fordel at vælge en TV stander, som kan fungere som et møbel i din indretning, og pænt præsentere din skærm i stuen.

Dog optager en stander til din skærm en del mere plads, kontra hvis du vælger at hænge skærmen på væggen i stedet for - dette skal du have i baghovedet, når du overvejer en TV stander, fremfor et vægophæng.

Skal dit TV stå i et hjørne i stuen? I så fald kan det være en fordel at vælge en TV stander eller TV stativ, da dette gør det lettere at placere din skærm, i forhold til et vægophæng der kan drejes ud fra væggen. Vælger du samtidig en TV stander med hjul, kan du let og ubesværet dreje dit TV efter behov, hvorved TV standeren bliver en del af de andre møbler i stuen.

Hænger du dit TV på et vægophæng bliver du hurtigt lidt mere låst, i forhold til hvordan dit TV kan bruges og justeres. Bruges der et fladt vægophæng, kan fladskærmen ikke drejes, dette er uden sammenligning den mest udbredte løsning, og fungerer for langt de fleste. Dette betyder også at du let kan montere en soundbar nedenunder fladskærmen, hvad end denne bliver placeret på et møbel eller hænges på væggen, ligesom selve skærmen.

Er du i tvivl om hvilken løsning der er bedst til dig og dit behov, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak - vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning og eventuelt nødvendigt tilbehør for det bedste resultat hjemme hos dig.


TV stander med eller uden hjul?

Du har købt dit nye TV og har nu besluttet dig for at det skal monteres på en TV stander / stativ og derved blive en del af indretningen. Når det kommer til valg af TV stativ, til dit TV, skal du gøre op med dig selv om hvorvidt du ønsker at din fladskærm skal stå samme sted, blandt dine andre møbler, eller om den skal kunne flyttes / drejes.

Hos AV-Connection har vi et stort udvalg af TV standere i alle størrelser, udformninger og prisklasser - vi har uden tvivl også en TV stander der passer til dit TV.

Producenter som hollandske Vogels laver stativer der er lavet til at stå det samme sted i stuen, og derved nærmest fungere som et smart møbel. Denne type af TV stander har ikke hjul, og kan derved ikke flyttes uden videre. Der findes en lang række af tilbehør og beslag til for eksempel en soundbar til denne type af TV standere.

Denne type af TV stander har ofte tre eller fire ben og et eksklusivt design, som sammen med din fladskærm bliver en smart del af indretningen.

Ønsker du at have mulighed for at kunne flytte på dine fladskærme, skal du kigge efter en TV stander med hjul fra for eksempel danske Bülow Stand, som kan findes til en pris der passer ethvert budget. Der kan også tilkøbes tilbehør til forskellige formål til disse modeller.

Vores TV og skærme bliver større og større, og stiller derfor også større krav til ophæng og standere. Ikke nok med at de skal have et lækkert design, skal de også kunne bruges til en masse forskellige fladskærme i alle størrelser og former. Er du i tvivl om hvilken TV stander der passer til netop dine fladskærme, så kontakt endelig vores kundeservice.


Hvorfor svinger prisen så meget på de forskellige TV standere?

I vores sortiment af TV standere og stativer, finder du et stort udvalg af forskellige modeller, til forskellige priser. Fra de helt billige modeller til under tusind kroner, og til de mere eksklusive modeller med imponerende design og flere tilgængelige farver.

Men hvad er det præcis der gør et prisen på en TV stander kan svinge så meget som den gør? Dette kommer naturligvis an på hvilke materialer der er valgt til at lave det stativ eller stander man har kig på. Hvor at materialer såsom træ og metal, såsom børstet aluminium ofte er dyrere, er de billigere alternativer for eksempel pulverlakeret stål.

Det hele handler i sidste ende om hvordan du ønsker at præsentere dit TV, og hvorvidt din TV stander skal indgå som en decideret del af din indretning i stuen - altså fungere sammen med et specifikt møbel i en bestemt farve eller lignende.

Du kan også vælge en specifik model hvor der kan tilkøbes tilbehør, såsom holder til en soundbar eller spillekonsol. Det er typisk på de lidt dyrere modeller at der kan tilkøbes tilbehør, fra for eksempel mærkerne Bülow Stand og flere Vogels modeller.

Med størrelsen på de fladskærme vi køber i 2022 og fremtiden, kan det godt betale sig at købe en TV stander i ordentlig kvalitet første gang. En TV stander i god kvalitet kan bruges til dit TV nu, men også de næste to eller måske tre modeller. Vores TV ændrer sig rent teknisk, men den måde hvorpå det monteres på et TV stativ / TV stander er og bliver stadig den samme som den længe har været.


Vi hjælper med at finde standeren til netop dit TV

Du er selvfølgelig altid velkommen til at besøge os i vore butikker i henholdsvis Sønderborg og Odense, hvor vi har et mindre udvalg at TV standere og møbler stående til fremvisning. En ting er at se det på en hjemmeside, en anden er i virkeligheden hvor man også kan røre ved varen.

Har du ikke mulighed for at komme forbi til en snak, er du også velkommen til at kontakte os på mail, telefon eller chat. Ud fra modelnummeret på dit TV, kan vi hurtigt finde den type TV stander eller TV stativ der passer til netop dit TV, hvad end det skal være med eller uden hjul. Vi hjælper dig hellere end gerne i mål med dit køb og finder de produkter der passer til netop dit behov og ønske.

Via vores populære webshop tilbyder vi hurtig levering på lagerførte varer, og du har mulighed for at betale med alle typer af betalingsmidler, såsom Visa Electron, Dankort, Mastercard og Mobilepay - og naturligvis altid til en god pris.


Artnovion Atacama Audio B-System Bülow Stand Cavus Chief Clic Flexson Frislev
Goobay NorStone SANUS Sinox SoundXtra UNNU Vogels Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket