AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon
 

KABELSKJULER OG BEFÆSTELSE

Kabelskjuler og befæstelse icon

Skjul kabelrodet med produkter til fastgørelse og samling af kabler og ledninger. Alt lige fra kabelkanaler og fletstrømper til velcro, kabel klips osv.


Er du også træt af at se dine kabler og ledninger der hænger ned af væggen hjemme i stuen? Så gør noget ved det og få styr på dine kabler, let og billigt med for eksempel en kabelkanal, kabelskjulere eller simple velcrobånd. Mulighederne er mange, og det behøver ikke vælte budgettet. SE MERE icon
Fletstrømpe / kabelsok / cable-eater icon
Fletstrømpe / kabelsok / cable-eater
Kabel clips icon
Kabel clips
Kabel holdere og kroge icon
Kabel holdere og kroge
Kabelbindere/strips icon
Kabelbindere/strips
Kabelkanaler icon
Kabelkanaler
Kabelmarkering icon
Kabelmarkering
Kabelskjuler icon
Kabelskjuler
Medieafspiller, TV boks beslag og skjuler icon
Medieafspiller, TV boks beslag og skjuler
Tape til montering og tætning icon
Tape til montering og tætning
Velcrobånd / burrebånd icon
Velcrobånd / burrebånd
Krympeflex icon
Krympeflex
Sikrings låsekæder icon
Sikrings låsekæder
 

LÆS MERE OM KABELSKJULER OG BEFÆSTELSE

Hvorfor skjule ledninger og kabler?

Du har fået købt dit nye TV, forstærker og højttalere og det hele er sat op, men alligevel er du ikke tilfreds? Kablerne ligger hen over gulvet, ned af væggen og der mangler orden, i det ellers stilrene setup du har fået dig.

Ved at skjule ledninger i en kabelskjuler, kabelbakker eller lignende, kan der opnås et yderst pænt resultat, overraskende let. Ledningsskjulere findes i mange afskygninger, så der er ingen undskyldning for ikke at få gemt ledningerne og dine grimme kabler væk.

Det kan også være at du har husdyr, såsom hunde eller katte. Her kan det direkte være en fordel at gemme dine ledninger og kabler væk, så du ikke risikerer at dine dyr, gør skade på hverken sig selv, eller dine kabler.


Dine ledninger kan let og billigt gemmes væk

Ønsker du en billig løsning til at få gemt dine kabler væk, kan velcrobånd eller selvklæbende holdere være en god løsning. Disse kan monteres helt uden skruer, så du ikke får mærker i hverken væggen eller dine fodlister.

Hvis du ønsker at holde endnu bedre styr på dine kabler og ledninger, kan en ledningsskjuler bag TV bordet, eventuelt kombineret med en kabelkanal på væggen, gøre store underværker. Disse findes i mange forskellige størrelser, og kan alle købes i vores webshop til fordelagtige priser.

Ved at trække kablerne om bag møblet, kan de let fastgøres med kabelklips med tape, som kan monteres på bagsiden eller undersiden af dit møbel. Gem ledningerne væk, og få et stilrent look i stuen, nemt og overraskende billigt


Et utal af løsninger til dine ledninger

Uanset om du skal have styr på dine ledninger og kabler i stuen, på kontoret, soveværelset eller et andet sted i hjemmet, har vi hos AV-Connection en løsning med kabelskjulere til dig.

En ledning er og bliver bare pænere, når den ikke kan ses. På trods af at der findes kabler som er tynde og kan løbe langs fodlisten, kan det stadig betale sig at benytte kabelbakker for et endnu mere stilrent udseende - især hvis der skal løbe to eller flere ledninger samlet, kan det hurtigt blive rodet at se på.


I tvivl om den rette løsning? - Kontakt os

Hvis du er kommet i tvivl om hvilken ledningsskjuler eller kabelkanaler der måtte være bedst til formålet hjemme hos, dig, så kontakt endelig vores kundeservice og få en snak. Vi sidder klar til at hjælpe med at finde den rigtige løsning til netop dig. Hvad ned du skal bruge normale kabelbakker, ledningsskjulere, eller måske blot simple velcrobånd eller klips kan vi uden tvivl løse din opgave med at skjule ledninger og kabler.

Du finder det hele i vores store udvalg, hvor alle varer er på lager til hurtig levering fra bestilling. Ledningerne er vigtige i ethvert system, men derfor behøver de ikke være at se, og at montere dem korrekt er både enkelt og billigt.


PRODUKT NYHEDER

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend Radial
Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink Wago
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket