AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Mount guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS

Artnovion Eiger Wall Bass Trap

Artnovion   Pricematch icon
Artnovion Bass Trap Eiger Artnovion Bass Trap Eiger

Med en maksimal absorption fra 80 Hz til 120 Hz tilbyder Wall Bass Trap en beriget akustisk oplevelse, der direkte dæmper stående bølger.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank

Bass Trap akustikpaneler er designet til at absorbere lavfrekvent lyd og reducere resonanser i rum. De placeres ofte i hjørner og er fremstillet af materialer som mineraluld eller glasfiber. Bass trap paneler forbedrer lydoplevelsen i musikstudier, koncerthaller og hjemmebiografer ved at reducere forvrængning og forbedre lydkvaliteten. Ved valg af bass trap paneler er det vigtigt at overveje funktionalitet, æstetik og korrekt placering for at opnå den bedste effekt.


Hos AV-Connection kan vi tilbyde hele udvalget fra Artnovion, og har du et ønske skal du endelig kontakte os. Vi tilbyder desuden professionel vejledning og har en tilknyttet akustiker, som er parat til at hjælpe med måling og beregning, så du opnår det korrekte resultat - både for private og erhvervskunder.


De forskellige frontdesigns, der er tilgængelige til Wall Bass Trap, giver dig mulighed for at skabe kunstneriske mønstre, når de monteres på væggene i din hjemmebiograf eller dagligstue, fuldstændigt uadskillelige fra Artnovions absorbersortiment.
Wall Bass Trap - 595 x 1190 - svarende til 2 standardpaneler, er udstyret med en vægtet stempelmembran, der omslutter et volumen med en højtydende akustisk kerne. Dette design giver mulighed for en præcist afstemt, højtydende absorption. Giver dig den maksimale ydeevne på mindst mulig plads.

Funktioner
Type:
Stempelmembranabsorber
Absorptionsområde: 80 Hz til 120 Hz
Peak Absorption Frequency: 90 Hz

Formål
- Kontrol af rumtilstand
- Basforholdskontrol
- Lavfrekvent RT-reduktion
- Forbedring af lavfrekvensrespons
- Reducerer lavfrekvent tidsforfald

Designet til at være helt på linje med andre absorbere.

Anbefales til
- Hi-Fi lytterum
- Medierum
- Hjemmebiografer
- Stuer

Stempelmembran-absorberende trykkerne
Højdensitetshastighedskerne
Effektiv i både hastigheds- og trykmodale zoner
Maksimal ydeevne, minimal tykkelse.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Artnovion Eiger Wall Bass Trap, Black Fagus ART-BTRAPEIGW-W16: Artnovion Eiger Wall Bass Trap, Black Fagus
7.699,00 DKK 
Artnovion Eiger Wall Bass Trap, Fagus Natural ART-BTRAPEIGW-W04: Artnovion Eiger Wall Bass Trap, Fagus Natural
7.399,00 DKK 

Producent beskrivelse - Artnovion

ArtnovionEt brand drevet af passion
Artnovion drives af lidenskab. Passion for akustik, passion for performance og vores evige passion for at levere en fantastisk kundeoplevelse. Sammen med vores kunder, leverandører og distributører er vores ambition at skabe unikke trendsættende og højtydende produkter.

Vi udvikler akustisk ydelse til ubegrænsede designløsninger. Vores hverdagsmission er at drive innovation og hjælpe dig med skabe banebrydende atmosfærer. Vi tror på, at mindre er mere, og at ydeevne ånder følelser. Vores produkter former sanseillusioner, der skifter mellem høj akustisk ydeevne og unikke visuelle effekter.

Med vores kunde på hjertet er perfektion vores mission. Drevet af emotionelle ydelser bryder vi om hver detalje og med høj præcision blander vi det bedste fra design, teknologi og teknik. Dynamisk som vores marked tilpasser vi en mission om konstant forbedring og tilbyder en optimeret brugeroplevelse fra salg, projektledelse til forsendelse.

Sammen med et talentfuldt team arbejder vi hårdt på at rykke grænserne for akustisk teknik og skabe en unik samling af trendsættende og højtydende produkter. Vores hverdagsmission er at drive innovation og konstruere akustisk ydelse til ubegrænsede designløsninger. Vi mener, at simpelt er mere, og ydeevne ånder følelser! Med teknologi i kernen og et solidt partnerskabsnetværk blander vi det bedste fra design, teknik og kundeservice og tilbyder en samling af produkter, der skifter mellem høj akustisk ydeevne og unikke visuelle effekter. Dynamisk som vores marked og med kunden i hjertet, tilpasser vi os i en mission om konstant forbedring og tilbyder en optimeret brugeroplevelse fra salg, projektledelse til shipping. Vores kunder inspirerer os, og vi elsker inspiration. For bedre at kunne imødekomme dine behov har vi oprettet nye servicekanaler, der optimerer kommerciel, design og produktionsflow, så vi kan give dig den bedste brugeroplevelse.

Vi drømmer om at opbygge dette globale fællesskab, og hvordan vi sammen kan skabe det mest banebrydende og omfattende sæt af akustiske behandlingsløsninger og designs. Vi elsker det, vi laver og ser frem til at arbejde sammen med dig!

Manualer og brugervejledninger til Artnovion produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Artnovion Atacama Audio B-System Bülow Stand Cavus Chief Clic Flexson Frislev
Goobay Kristian Juul NorStone SANUS Sinox UNNU Vogels Vogels Pro  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket