AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon
 

Lindy HDMI til DisplayPort kabel

Sale Overlay icon
Lindy   Pricematch icon
Lindy HDMI to DisplayPort cable Lindy HDMI to DisplayPort cable

Med understøttelse af opløsninger op til 4096x2160@30Hz er disse kabler fremragende til at skabe innovative arbejdsmiljøer eller fordybende spiloplevelser.

 
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
Specifikationer:
• Tilslut en HDMI-udstyret enhed til et DisplayPort-display
• Understøtter opløsninger i høj kvalitet op til 4K@30Hz
• Understøtter HDMI 1.4 og DisplayPort 1.2-specifikationen
• Understøtter HDCP 1.4 og DPCP 1.3

Lindys HDMI til DisplayPort-kabler kombinerer et slankt, moderne design med overlegen ydelse for at give en høj konvertering, af HDMI-signaler, som output til en DisplayPort-skærm. Denne række aktive kabler leveres med et chipset, der er inde i HDMI-stikket for at sikre en konstant og pålidelig forbindelse mellem HDMI-medieafspillere, spilkonsoller og pc'er til DisplayPort-skærmen.

Understøttelse af ukomprimeret multikanals lyd muliggør en imponerende tredimensionel surroundlydydelse, som supplement til det detaljerede, klare billede. Det ekstra USB Type-A-stik kan eventuelt bruges til at forstærke effekten for at sikre en pålidelig forbindelse i alle situationer.
Lindy HDMI til DisplayPort kabel, sort - 2,00 meter LDY41426: Lindy HDMI til DisplayPort kabel, sort - 2,00 meter
299,00 DKK 
Lindy HDMI til DisplayPort kabel, sort - 5,00 meter LDY41428: Lindy HDMI til DisplayPort kabel, sort - 5,00 meter
349,00 DKK 

Producent beskrivelse - Lindy

Lindy Lindy er en international producent af computer tilbehør, pro AV udstyr og kabler af høj kvalitet. AV-Connection fører et bredt udvalg af Lindys store program.

Lindy Black line kabler

Lindy Black line

Lindy Black line er dobbelt eller trippelt afskærmet og lavet med en tinnet kobber/kobberbelagt stålkabel. Kablerne er sorte med PVC-hylstre. Black line kabler er perfekte til brug i hjemmet og på kontoret, kablerne er holdbare, fleksible og billige.

Lindy Anthra line

Lindy Anthra line er det professionelle valg af kabler. Dobbelt og trippelt afskærmet med tinnet kobber, PVC-stik og guld belagte stik. Anthra line kabler er yderst holdbare, også ved de lange kabeltræk, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af signalet.

Lindy Cromo line

Lindy Cromo kabler er desginer med formålet om at være af høj kvalitet og samtidig flot desgin der er perfekt til showroom, messer og placeringer i kontor eller butikker hvor de ikke kan gemmes væk.

Lindy Gold line kabler

Lindy Gold line

På Lindy Gold serien er der naturligvis heller ikke sparet på noget, alle kabler er bestykket med højkvalitets metalstik med patenterede RF-blokke indbygget for optimal afskærmning. Denne RF-blok, som er et metalhus/gitter indvendigt i stikket gør det ud for de ferritkerner der ofte ses på kabler, men som kan være til gene under installationen. RF-blokken er endda også mere effektiv, da den blokere støjen i stedet for at fjerne det efterfølgende, som ferritkernerne er monteret for at gøre.

Selve kablerne i Lindy Gold serien er fremstillet af de bedste materialer, så som trible-skærmede lav-tabs OFC kabler og specielt udviklede konstruktionsmetoder af bla. HDMI og DisplayPort kabler, for optimal overførsel uden støjpåvirkning og overhøring.
 
Price Match
PRISMATCH på Lindy
 

Manualer og brugervejledninger til Lindy produkter

Ved køb af et Lindy produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Tysk, Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend Radial
Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink Wago
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
arrow_upward shopping_basket