AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

WI-FI FORLÆNGER / REPEATER

Udvalg af repatere og trådløse løsninger til hjemmet og mindre virksomheder. SE MERE icon

Wi-Fi forlænger / repeater Wi-Fi forlænger / repeater icon

Flere og flere af vores elektriske enheder i dag kører på trådløst netværk, hvilket derfor og stiller større og større krav til vores wifi, både ude og derhjemme. Hvis du har et større hus har du måske oplevet ikke at have godt wifi signal i nogle dele af huset - måske slet intet signal. Det er her at en såkaldt wifi forstærker eller wi-fi range extender / Wifi forlænger kan løse de fleste problemer, således at du ikke skal ud og investere i helt nu trådløs router.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR TRÅDLØST NETVÆRK

MERE INFO OM WI-FI FORLÆNGER / REPEATER

Hvad er en Wi-fi forstærker helt præcist?

En wifi forstærker findes i mange forskellige former, størrelser og prisklasser. Fælles for dem alle er dog at der er tale om en enhed der forbindes dit netværk, og "bygger videre" på dette ved at gentage og forlænge dit wi-fi signal, så du undgår døde zoner og kan få wifi i hele huset til relativt billige penge.

Måden hvorpå en wifi forstærker virker, er at den tilsluttes dit eksisterende trådløse netværk. Dette betyder at du vil have samme wifi navn og kode, og derved undgår at skulle skifte imellem flere forskelige trådløse netværk, når du bevæger dig rundt huset - dette gør dine enheder helt automatisk.

For at en wifi forstærker virker bedst og giver dig det bedste wifi i dit hjem, kræves det at den monteres/installeres et sted i dit hjem, hvor der stadig er nogenlunde forbindelse på dit trådløse netværk. Det er nemlig denne forbindelse der fanges, som forstærkeres op og derved kan sendes videre ud i resten af dit hjem, hvorved mere stabilt og større rækkevidde kan opnås.


Flere udgaver og versioner af wifi forstærkere

Wifi forstærkere findes i mange forskellige størrelser, udgaver og prisklasser i dag, men går som nævnt alle ud på det samme. Dog er måden hvorpå de fungerer og teknologi der er brugt, forskelligt fra model til model. Producenter såsom TP-link Netgear, Strong med flere har alle deres egen måde at opbygge og designe deres wifi forstærkere.

Den mest basale wifi extender er typen der tilsluttes direkte til stikkontakten med et par antenner. Disse kan som oftest fås til billige penge og er wifi forstærkeren for dig der ønsker en budgetvenlig løsning og ikke nødvendigvis har krav om features såsom dual band, mu mimo teknologi og lignende. Denne type af wifi forstærker har som regen også kun en enkelt eller to porte, hvis man ønsker at forbinde en enhed med et kabel. Desuden har de billige wifi forstærkere som regel eksterne antenner, hvilket ikke gør dem til de mest attraktive enheder at kigge på, når det kommer til designet.

Derudover findes der naturligvis også dyrere løsninger som tilbyder de ovennævnte teknologier såsom 2,4 Ghz og 5 Ghz wifi, hvilket betyder at de også ofte kan køre med væsentlig højere hastigheder på 300 mbps eller mere - alt efter den hastighed du får ind i huset naturligvis. Selvom disse enheder er dyrere end de billigere løsninger, vil de altid stadig være billigere end at skulle ud og købe ny router.


Tekniske begreber - 2,4 Ghz og 5 Ghz?

Hvis du har været ude og snuse til netværks udstyr, er du uden tvivl stødt på begreberne 2,4 Ghz og ikke mindst 5 Ghz flere steder - men hvad betyder disse egentlig for dit netværk og trådløs forbindelse hjemme hos dig?

2,4 Ghz er den ældste af de to standarder og uden sammenligning også den mest udbredte når vi snakker både router generelt og naturligvis også wifi forstærkere. Groft sagt har vi at gøre med den båndbrede eller frekvens som det trådløse netværk udsendes på. Denne standard bruges ikke kun til din internetforbindelse, men af rigtig mange andre apparater i dag. For eksempel trådløse mus, tastaturer, headset, radiostyrede biler med mere - listen er RIGTIG lang.

Derfor valgte man at udvide det trådløse spektrum med 5 Ghz som er en af de seneste. Dette frekvensområde er knap så "trafikeret", hvilket også er hvorfor at det er muligt at opnå væsentlig højere hastigheder på 5 Ghz, faktisk helt op over 1300 mbps!

Udlæmpen ved 5 Ghz fremfor 2,4 Ghz er at der ikke er så stor rækkevidde, men hastigheden er som sagt højere. Ønsker dit dit signal skal nå ud i alle kroge af huset, er det 2,4 Ghz der er vejen frem, både når vi snakker valg af router og wifi forstærker.

Langt de fleste wi-fi routere i dag har begge dele indbygget, og gør det muligt at vælge at routeren selv bestemmer hvad der skal bruges, for at opnå det bedste trådløse netværk muligt - og det samme gør sig gældende når vi snakker wifi forstærkeren, hvad end der er tale om en af de billigere, eller helt dyre som for eksempel Netgear Nighthawk.


Ønsker du at købe en wifi forstærker?

Hvis du overvejer at købe en wifi forstærker til hjemmet, men er kommet i tvivl om hvilken løsning der er den bedste for at få lynhurtigt internet. Eller om en løsning med en wifi forstærker overhovedet er det rette valg for dig, så kontakt os endelig.

Vi har stor erfaring med det meste og kan uden tvivl også rådgive dig angående den rigtige løsning til netop dit wifi, hvad end du har et lille eller et stort hus. Som nævnt kan en wifi forstærker eller wifi repeater løse langt de flestes problemer når vi snakker døde zoner i huset eller måske garagen. Men der er også tilfælde hvor det giver mere mening med en anden trådløs løsning, enten med én ny krafig router, et mesh system eller måske dedikerede access point med kabel.

Hos AV-Connection har vi et stort udvalg af langt det meste du kan få behov for, for at få den ideelle internetforbindelse hjemme hos dig.

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket