AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

QED Reference 40 Subwoofer kabel

QED

Reference Subwoofer 40 bevarer rytmen i den originale stykke og oplev den ultimative musikoplevelse.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering

Reference Subwoofer 40

Den nye standard for timing, præcision og rytme.
QED Subwoofer 40 er primært designet til lav kapacitans, da dette er blevet identificeret af QED som en væsentlig faktor for en stram lyd, der bevarer rytmen i det originale stykke - afgørende når det kommer til 'bunden'! Minut timingfejl forbedres af QED's Complementary Conductor Technology™ kombineret med en speciel flydende Zn/Mn ferritkappe til at absorbere meget højfrekvent støj uden for det hørbare område. QED Analoc2™ stikdesignet hjælper med at kontrollere virvelstrømme, der også kan påvirke mikrotiming af lydsignalet, hvilket opretholder høj trofasthed fra start til slut.

Reference Subwoofer 40 har vundet flere What Hi-fi Awards end noget andet enkelt mærke. Med Reference-kabelserien leveres denne arv direkte og uden kompromis. Alle QED-kabler er designet efter top-down-princippet, hvor Reference Subwoofer 40 repræsenterer det højeste niveau af musikalsk ydeevne.

Den flydende indvendige ferritkappe absorberer højfrekvente støjsignalkomponenter uden for det audio bånd. Når det måles med udstyr til højfrekvensmåling, overfører Audio 40-produkter et sammenligneligt renere og strammere signalmønster, når dens specielle Zn/Mn ferritkappe er til stede. Dette har en gavnlig effekt på mikrotiming af lydsignalet og kan forklare den klare præference, der er udtrykt for ferritkappen i lyttetests.

Det nye Analoc2™ stikdesign indeholder stadig lav bulk, høj renhed kobberstik sammen med stik med lav masse metalbarer, men erstatter nu smart højstiv plastmateriale både for den indre understøttelsesstruktur og kabelaflastningen for at eliminere de skadelige virkninger af virvelstrømme. Selvom det allerede var mindre end i traditionelle bulk messingstik, kunne disse ugunstige strømme stadig cirkulere svagt i den isolerede metallegeme i det tidligere stikdesign. Nu med det nye materiale på plads, forhindres disse tilbageværende resonante forvrængninger fuldstændigt i at påvirke de oplysninger, der er indeholdt i lydsignalet, når det rejser gennem det nye stik.

For at fuldføre RCA-stikets Analoc2™-opgradering og for at hjælpe med at bekæmpe skinneffekten, bevares de hule, forgyldte, højrenheds kobbersignaler, mens effektiviteten af glideskiven, der låser den ligeledes forgyldte, ren kobber jordterminal på plads, forbedres også.

Complementary Conductor Technology forbedrer timing og detaljer og bevarer rytmen i det originale stykke - afgørende når det kommer til 'bunden'. I modsætning til konventionelle analoge interkonnekter bruger Reference Audio 40 to sølvbelagte 99.999% Oxygen Free Copper-ledere med forskellige diametre til at bære det samme lydsignal. Dette har den effekt at give en alternativ signalvej for mere subtile lydkomponenter, der ellers kunne blive tidsmæssigt sløret i en enkelt lydvej. Reference Subwoofer 40 er yderligere optimeret ved at have en 25% mindre diameter end Reference Audio 40, hvilket gør det mere praktisk til de lange løb rundt i rummet.

Specifications:

• QED Complementary Conductor Technology
• med 99,99% sølvbelagt oxygenfrit kobber
• Zn/Mn ferritkappe til at absorbere højfrekvente støjsignaler
• Lav tabt skummet polyethylen (PE) dielektrikum
• Twin leaf 24k forgyldte QED Analoc2™ RCA-stik med højrenheds kobberkontakter, hult centerstik og design med lav virvelstrøm

QED Reference 40 Subwoofer kabel | 3 meter QE-RF3230: QED Reference 40 Subwoofer kabel | 3 meter
849,00 DKK 
QED Reference 40 Subwoofer kabel | 6 meter QE-RF3232: QED Reference 40 Subwoofer kabel | 6 meter
1.199,00 DKK 
QED Reference 40 Subwoofer kabel | 10 meter QE-RF3234: QED Reference 40 Subwoofer kabel | 10 meter
1.499,00 DKK 

Producent beskrivelse - QED

QEDQED er en britisk specialist inden for kabler, der i næsten fem årtier har designet og udviklet overlegne AV-kabler. Siden lanceringen af deres banebrydende QED 79-strand kabel i 1976, som var verdens første "specialist" højttalerkabel, har QED været en pioner inden for kabelteknologi. Dette produkt demonstrerede tydeligt, hvordan kabler kan have en mærkbar indvirkning på lydkvaliteten. Siden da har virksomheden anvendt omfattende videnskabelig forskning og computerstøttet design for at sikre, at deres produkter er på forkant.

Denne rige arv og konstante stræben efter innovation er kernen i QEDs nyeste produkter. Alle kabler leverer en overlegen ydelse, uden at gå på kompromis med deres konkurrencedygtige prispunkter. QED tilbyder et bredt sortiment af højkvalitetsprodukter, fra indgangsniveau til high-end kabler.

Manualer og brugervejledninger til QED produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket