AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK Drilldown arrow icon AV TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon

SUPRA Skyflex FRHF højttalerkabel (2x 1,6 mm²)

SUPRA   Pricematch icon
SUPRA Skyflex FRHF SUPRA Skyflex FRHF

Fleksibelt flammehæmmende og halogenfrit højttalerkabel til installationsbrug. Kablet er 2x1,6 mm² og beregnet til mindre højtalere.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
Twin-core og multi-pair Installer Grade højttalerkabler. Denne serie af Low Smoke Zero Halogen (LSZH) højttalerkabler er perfekt til installationer i offentlige bygninger og andre områder, hvor LSZH-materialer er specificeret, såsom nybyggede boliger og marine installationer. Tilgængelig i en række kernestørrelser og fra enkelt par til fire par muligheder. Den specielle FRHF PE-jakke tilføjer både robusthed og fleksibilitet.

Godkendt til 100V systemer.

Brandhæmmende ydeevne:


Brandadfærd: DCA
Røgbeskyttelse: s1
Flammende dråber: d1
Klassificering af reaktion på brand: Dca-s1, d1 Rapport 0402-CPR-7P04047-1

SUPRA cables betragtes som en troværdig og ansvarlig partner for installationer i offentlige og officielle lokaler. Vi opfylder den seneste regulering af flammehæmning og giftige emissioner.

Standard CPS; Byggevareforordningen; EN 50399:2011 og EN 60322-1-2:2004/A1:2015/A11:2016. CE-mærkning; EN 50399 og EN60322

Produktanmeldelser og links

SUPRA Skyflex 2x1.6 FRHF højttalerkabel, sort | 150 meter SUP-SFHF216-150BK: SUPRA Skyflex 2x1.6 FRHF højttalerkabel, sort | 150 meter
3.999,00 DKK 
SUPRA Skyflex 2x1.6 FRHF højttalerkabel, sort | 600 meter SUP-SFHF216-600BK: SUPRA Skyflex 2x1.6 FRHF højttalerkabel, sort | 600 meter
14.999,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:

Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - SUPRA

SUPRASUPRA Cables produkt katalogSUPRA Cables er et anerkendt kabelmærke, som produceres hos Svenske Jenving Technology AB, der udelukkende laver kvalitetskabler til Hi-Fi-, hjemmebio og installationsmarkedet. En lang række SUPRA-produkter har vundet internationale priser for den høje kvalitet til de yderst fornuftige priser.

SUPRA Cables kabler

NO-NONSENSE kabler

Hos Jenving går man meget op i kvaliteten uden at prisen ryger helt op i de højere himmellag. Alle kabler er derfor baseret på reelt ingeniørarbejde og ikke voodoo, dette i alt lige fra udvælgelse af råmaterialer til selve kabelkonstruktion og derved de endelige lydegenskaber.
Der er derfor et yderst fornuftigt pris-/kvalitetsforhold på SUPRA kabler, set i forhold til de mange eksotiske high-end kabler der er på markedet. Uanset varianten/prisklassen af et Supra kabel man køber, får man altid virkelig kvalitet for pengene, eller No-nonsense som Jenving kalder det.

Manualer og brugervejledninger til SUPRA produkter

Ved køb af et SUPRA produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
JMV Cables Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend
Radial Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket