AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Supra signalkabler
Supra højttalerkabler
Supra tilbehør
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon
 

SUPRA Rondo 4x2.5 højttalerkabel (antracitgrå)

SUPRA   Pricematch icon

Kvalitets højttalerkabel i antracitgrå finish og 4-ledet udgave på 4.0 mm². Kvalitets OFC ledere og designet til at mindske støj og induktans.

 
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
Supra Rondo serien - kablet der kan bruges til det hele!
Rondo kablet fra Supra er et rigtig lækkert allround kabel, som kan bruges i næsten alle tænkelige installationer og formål. I serien finder vi normale kabler med to ledere, men også biwire og biamp kabler med fire ledere i flere forskellige størrelser. Fælles for dem alle er at de benytter tinbelagte kobber ledere i rigtig høj kvalitet og Supras Quad Star teknologi for at højne lydkvaliteten og få så lav modstand i kablet som muligt. Alle kablerne i Rondo serien er yderst fleksible at arbejde med, hvilket gør det lettere at trække dem i for eksempel skjulte installationer, kabelbakker eller lignende.

Lige ledes bevirker det også at kablet er mindre modtageligt overfor støj udefra, sammen med den kraftige PVC-afskærmning på både inder lederne, samt yderkappen. I en verden hvor der er masse af teknologi og trådløse enheder der ofte kan skabe støj, er det vigtigt med et godt kabel for at få det bedste ud af sit anlæg. Her er Rondo fra Supra det fornuftige valg og gør det imponerende til prisen! Hvad end du ønsker at købe kablet per løbende meter, på ruller eller færdiglavet med bananstik, kan du finde det i vores sortiment af Supra Rondo kabler.

SUPRA Rondo er et højflexibelt højttaler kabel af høj kvalitet med ledere der er fortinnede og en anelse snoede for at mindske induktansen og støj. Kablet egner sig til bla. bi-wire Hi-Fi, subwoofere eller PA højttalere.

Kablet bør i øvrigt kobles således at + og - er ved siden hinanden omkring midten, når kablet ses fra enden; således bliver induktansen lavest. Dvs. rød og sort i et sæt, og blå og hvid i et andet.

Test og anmeldelser:
Italy, TNT Audio
- UK, What Hi-Fi? - 5 stars Sept ’02
- UK, What Hi-Fi? - Best Buy Award 2002
SUPRA Rondo Bi-wire højttaler kabel, 4x 2½ mm², 9.7 mm., antracitgrå SUPRDO425G: SUPRA Rondo Bi-wire højttaler kabel, 4x 2½ mm², 9.7 mm., antracitgrå, pris pr. meter
65,00 DKK 
SUPRA Rondo Bi-wire højttaler kabel, 4x 2½ mm², 9.7 mm., antracitgrå - 75,00 meter SUPRDO425G-75: SUPRA Rondo Bi-wire højttaler kabel, 4x 2½ mm², 9.7 mm., antracitgrå - 75,00 meter
4.389,00 DKK 
Varenummer 'SUPRDO425G-75' består af følgende del-komponenter: 
75x SUPRDO425G: SUPRA Rondo Bi-wire højttaler kabel, 4x 2½ mm², 9.7 mm., antracitgrå 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - SUPRA

SUPRA SUPRA Cables produkt katalogSUPRA Cables er et anerkendt kabelmærke, som produceres hos Svenske Jenving Technology AB, der udelukkende laver kvalitetskabler til Hi-Fi-, hjemmebio og installationsmarkedet. En lang række SUPRA-produkter har vundet internationale priser for den høje kvalitet til de yderst fornuftige priser.

SUPRA Cables kabler

NO-NONSENSE kabler

Hos Jenving går man meget op i kvaliteten uden at prisen ryger helt op i de højere himmellag. Alle kabler er derfor baseret på reelt ingeniørarbejde og ikke voodoo, dette i alt lige fra udvælgelse af råmaterialer til selve kabelkonstruktion og derved de endelige lydegenskaber.
Der er derfor et yderst fornuftigt pris-/kvalitetsforhold på SUPRA kabler, set i forhold til de mange eksotiske high-end kabler der er på markedet. Uanset varianten/prisklassen af et Supra kabel man køber, får man altid virkelig kvalitet for pengene, eller No-nonsense som Jenving kalder det.
 
Buy&Try
Buy & Try SUPRA
Price Match
PRISMATCH på SUPRA
 

Manualer og brugervejledninger til SUPRA produkter

Ved køb af et SUPRA produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend Radial
Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink Wago
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket