AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Supra signalkabler
Supra højttalerkabler
Supra tilbehør
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

SUPRA CombiCon Rhodium M6 Spade højttalerstik

SUPRA  
Supra CombiCon Rhodium M6 Spade speaker connector Supra CombiCon Rhodium M6 Spade speaker connector Supra CombiCon Rhodium M6 Spade speaker connector - Size

Løs spade stik til Supra CombiCon højttalerstik. Stikket er af yderst høj kvalitet og er belagt med Rhodium.

 
  
Vælg variant for pris og levering
    
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
Stikkene leveres både i separate dele og i forskellige pakkestørrelser, så man kan kombinere sig frem til det antal man har behov for.

NB: Husk at de løse banan og spade stik skal købes sammen med body delen, ellers er der ikke noget at spænde kablet fast i.

Ved køb af stiksæt er der nogle penge at spare, husk dog at der er både går et stik til plus og minus samt begge ender i hvert sæt, derfor er et sæt kun til en højttaler og man skal derfor købe 2 sæt for at have til et komplet stereo setup

Supra CombiCon Series - En alsidig, robust serie af stik

Supra CombiCon giver mulighed for at skifte fra BFA/banan til spadestik på et øjeblik. Og tilbage igen for den sags skyld, hvilket giver enestående frihed og fleksibilitet. Supra CombiCon passer til ethvert af vores kabler, og designspecifikationen var entydig, det må ikke være en flaskehals for Supra Sword højttalerkabel.

CombiCon består af to dele: et forbindelsesdel med et M6-gevind, der fastgøres til kablet enten med skrueklemme eller crimp og stik del med et M6-gevind, der passer til forbindelsesleddet. Selve stikket kan enten være spade eller BFA/bananstik.

M6 crimp huset

Spaden er vinklet for lettere montering i trange steder, tilbyder en to-trins indvendig bredde, der passer til langt de fleste højttalerterminaler og giver en rigtig god forbindelse, forudsat at spaden er strammet ordentligt i forbindelsesleddet og til højttalerterminal.

BFA/Banana-stikket er forstærket og forbedret, nu udstyret med en fatning til en lille skruenøgle eller en fast 5 mm U-nøgle og til sidst et M6-gevind. BFA/bananstikket passer ind i CombiCon-hus M6, CombiCon Crimp-hus M6 og BFA-forstærkerterminaler.

Supra CombiCon

Hele Supras CombiCon serie består af forskellige dele, som alle kan finde her:

Guld plateret:
BFA/bananstik
Spadestik
Crimp stik (forbindelsesleddet der monteres direkte på kablet)
Sleeve
Crimp hus
• Fås også som sæt med BFA/bananstik stik eller som sæt med Spadestik

Rhodium plateret:
BFA/bananstik.
Spadestik
Crimp stik (forbindelsesleddet der monteres direkte på kablet)
Sleeve

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

SUPRA CombiCon Rhodium M6 Spade højttalerstik SUP-CCSPADE: SUPRA CombiCon Rhodium M6 Spade højttalerstik
69,95 DKK 
SUPRA CombiCon Rhodium M6 Spade højttalerstik, 10 stk. SUP-CCSPADE_10: SUPRA CombiCon Rhodium M6 Spade højttalerstik, 10 stk. (Vejl. pris: 699,50 DKK)
549,00 DKK 
Varenummer 'SUP-CCSPADE_10' består af følgende del-komponenter: 
10x SUP-CCSPADE: SUPRA CombiCon Rhodium M6 Spade højttalerstik 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - SUPRA

SUPRA SUPRA Cables produkt katalogSUPRA Cables er et anerkendt kabelmærke, som produceres hos Svenske Jenving Technology AB, der udelukkende laver kvalitetskabler til Hi-Fi-, hjemmebio og installationsmarkedet. En lang række SUPRA-produkter har vundet internationale priser for den høje kvalitet til de yderst fornuftige priser.

SUPRA Cables kabler

NO-NONSENSE kabler

Hos Jenving går man meget op i kvaliteten uden at prisen ryger helt op i de højere himmellag. Alle kabler er derfor baseret på reelt ingeniørarbejde og ikke voodoo, dette i alt lige fra udvælgelse af råmaterialer til selve kabelkonstruktion og derved de endelige lydegenskaber.
Der er derfor et yderst fornuftigt pris-/kvalitetsforhold på SUPRA kabler, set i forhold til de mange eksotiske high-end kabler der er på markedet. Uanset varianten/prisklassen af et Supra kabel man køber, får man altid virkelig kvalitet for pengene, eller No-nonsense som Jenving kalder det.
 
Buy&Try
Buy & Try SUPRA
Price Match
PRISMATCH på SUPRA
 

Manualer og brugervejledninger til SUPRA produkter

Ved køb af et SUPRA produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
4smarts Apple Atlona AV-advance Cablecon Clicktronic DeLOCK Designerstik D-Link
ifi Audio Inakustik InLine Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV
One For All Radial Real Cable Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink
Wago  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket