AV-Connection Logo
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Cable guide button
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
BILLEDKABLER Drilldown arrow icon LYDKABLER Drilldown arrow icon ANTENNE Drilldown arrow icon NETVÆRK Drilldown arrow icon USB KABEL Drilldown arrow icon DATAKABLER Drilldown arrow icon STRØM Drilldown arrow icon LINK KABLER Drilldown arrow icon KABEL OG STIK TILBEHØR Drilldown arrow icon KABEL- OG STIK BRANDS Drilldown arrow icon
 

TV VIA ANTENNE (DVB-T)

TV via antenne (DVB-T) icon

DVB-T2 modtagere og antenneudstyr til digital TV modtagelse via egen antenne, f.eks. for at se DR eller Boxer TV kanaler


Hos AV-Connection kan du få en digital løsning til egen antenne, nemt, bekvemt og til en meget fornuftig pris. Man kan enten vælge en antenneløsning udelukkende til modtagelse af de gratis eller licensbetalte kanaler, eller en kanallløsning fra Boxer TV.

Med Boxer har du stor frihed til at vælge lige præcis de kanaler du ønsker at se. Vælg mellem nogle grundpakker, samt en række ekstraprogrammer og samtidig vil du naturligvis stadig have adgang til gratis free-to-air programmerne.

Du kan finde alle Norlys TV programpakker (tidligere Boxer TV). SE MERE icon
Bestil Norlys TV (tidl. Boxer TV) icon
Bestil Norlys TV (tidl. Boxer TV)
TV modtagerboks icon
TV modtagerboks
TV antenne - Indendørs icon
TV antenne - Indendørs
TV antenne - Udendørs icon
TV antenne - Udendørs
TV antenne forstærkere icon
TV antenne forstærkere
Antenne strømforsyninger icon
Antenne strømforsyninger
CA-module og CI adapter icon
CA-module og CI adapter
Antenne vægdåse icon
Antenne vægdåse
LTE / 4G antenne stop filter icon
LTE / 4G antenne stop filter
Antenne samler / combiner filter icon
Antenne samler / combiner filter
Antennekabel og tilbehør icon
Antennekabel og tilbehør
 

LÆS MERE OM TV VIA ANTENNE (DVB-T)

Antenneudgaver og -modtageforhold:

Digital antenner fås i mange udgaver, alt efter hvor de skal bruges i landet og hvordan dækningen er. Som hovedregel er antallet af elementer afgørende for hvor god antennen er til modtagelse, dvs. jo flere elementer, jo bedre modtagelse.
En anden parameter, der gør sig gældende, er den såkaldte for- til bagforhold (front to back ratio), som gør sig gældende når der begynder at være mange kanaler i luften fra f.eks. nabolande på samme frekvenser som i Danmark. Der er det vigtigt at antennen skærmer godt af for andre sendere end den man ønsker at modtage fra, og derfor er der nogen modeller der har bedre for- til bagforhold end andre. Såfremt man i Danmark ønsker at modtage TV-signaler fra flere forskellige sender, f.eks. både Danmark og Tyskland eller Sverige, bør man benytte 2 separate antenner og en kombiner til at samle de to UHF/DVB-T signaler, for at opnå den bedste kvalitet.

Passiv eller aktiv antenne:

Som standard er de fleste traditionelle UHF antenner passive, men ved at indbygge en forstærker direkte i antennen eller montere en umiddelbart, efter kan TV-signalet sendes videre med et kraftigere signal end normalt og TV-modtagelsen er ofte bedre. Specielt i yderområder eller hvor signalet skal deles ud til flere TV er det en god idé med en antenneforstærker. Vi tilbyder derfor alle passive Triax antenner i et kit, hvor der følger en udendørs forstærker med af høj kvalitet, således antennen bliver aktiv. Ved at vælge en aktiv løsning, når antennen købes, medfølger en forstærker og strømforsyning. Husk naturligvis stadig at købe et godt antennekabel til resten af installationen.

Høj kvalitet og klar til fremtiden:

Alle antenner fra Triax er udført i rustfrit materiale og er generelt af meget høj kvalitet og holdbare til vind og vejr i mange år, modsat billigere mærker. Triax antenner er i øvrigt udbygget til kanalområdet fra kanal 21 - 48, som det kræver i Danmark for modtagelse af f.eks. Boxer TV programpakker og TV2 i fremtiden.

Antenne Montering:

Antennerne leveres som standard med rør/mast-beslag, også kaldet mast-clamp, medmindre andet er angivet. Såfremt man blot ønsker at montere antennen på en væg, gavl eller f.eks. et spær på et loft, kan man tilkøbe et antennebeslag til dette formål.

Har du spørgsmål?

Kontakt os endelig, så hjælper vi dig i mål med dit antenne signal.
 • Telefon nr.: 7442 1078
 • E-mail: info@av-connection.com
 • Få mere information på: sortsignal.dk eller Undgå sort skærm på DR.dk

 • 4smarts Allente Apple Atlona AV-advance Brennenstuhl Cabelcon CalDigit Clicktronic
  DeLOCK D-Link Easy-Connect eSTUFF Goobay iFi Audio Inakustik InLine INOGENI
  Lindy LK Macab Maximum Neutrik Norlys TV One For All ProXtend Radial
  Real Cable Sinox Skross Strong SUPRA Televes Triax Vivolink Wago
  SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
  E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
  Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
  ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
  AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
  © Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
  arrow_upward shopping_basket