AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Yellow days tilbud hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Technics SL-1200GEG pladespiller

Technics   Pricematch icon
Technics SL-1200GEG turntable Technics SL-1200GEG turntable Technics SL-1200GEG turntable Technics SL-1200GEG turntable
Technics SL-1200GEG turntable

High-end pladespiller fra Technics med direct-drive og tonearm i magnesium. Monter en pick-up efter eget valg og nyd uhyr høj præcision og vellyd.

Inventory icon
Varenr:
Leadtime icon small
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank

Technics SL-1200GEG-K - High-end reference pladespiller

Den næste generation af high-end pladespillere fra Technics er landet på markedet, og byder på en endnu mere imponerende oplevelse end nogensinde før. Baseret på mange års erfaring og avanceret teknologi, tilbyder SL-1200GEG og SL1210GEG en vanvittig imponerende lydoplevelse, hvor du kan montere lige netop den pick-up du måtte ønske. Begge modeller leveres uden nogen pick-up fra fabrikken, så du på den måde selv kan sidde dit præg og vælge præcis den pick-up du måtte ønske.

Som mange af de andre pladespillere fra Technics byder SL-1200GEG og SL1210GEG på direct-drive teknologien, hvilket betyder at den kulfrie motor er monteret direkte til pladetallerkenen - ingen remme, eller andet der kan hæmme lyden her. Derudover har pladetallerkenen en opbygning i hele tre lag, både med et lager i messing og gummi, mens selve konstruktionen er i ADC12-klasse aluminium.

Tonearmen på SL-1200GEG og SL1210GEG har det velkendte S-design, mens at vi for enden af denne finder en kobling der gør det muligt let at skifte mellem flere forskellige headshells, hvis du måtte have flere forskellige. Armen er fremstillet i magnesium som både er stærkt, let og har en høj dæmpende effekt. Kombineret med højpræcisions lejre, er du sikret perfekt tracking og præcision uanset pick-up og hvilken plade du måtte nyde.

Med en samlet vægt på hele 18 kilo, giver det en god indikation på hvilken kvalitet som SL-1200GEG og SL1210GEG er fremstillet i. Hvor at de tidligere modeller var fremstillet med en tre lags konstruktion, byder disse nye modeller på et kabinet i fire lag. På toppen finder vi en tyk aluminiumsplade på hele 10 millimeter, kombineret med et trykstøbt aluminiumskabinet, samt gummi og BMC (Bulk Molding Compound).

Alt dette gør at SL-1200GEG og SL1210GEG i den grad må betegnes som vaskeægte high-end pladespillere i det tunge segment. Har du et anlæg i den tungere ende, og ønsker en afspiller der kan matche dette, har du her et rigtig godt bud. Monter din yndlings pick-up af god kvalitet og SL-1200GEG og SL1210GEG vil berige dig med masser af vellyd og smil på læben.

Specifikationer:

  • Hastighed: 33-1/3, 45 and 78 rpm
  • Pick-up: Ingen inkluderet
  • Tonearm: Universal Static Balance i Magnesium
  • Motor: Kulfri med Twin-rotor og dobbelt leje
  • Drivsystem: Direct Drive

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Technics SL-1200GEG pladespiller, sølv TEC-SL1200GEG-SI: Technics SL-1200GEG pladespiller, sølv
35.495,00 DKK 
Det er beklageligvis ikke muligt at købe dette produkt online.

Producent beskrivelse - Technics

Technics

Technics: som i gamle dage, og så alligevel ikke

Det er godt nok nogle år siden man sidst har set noget fra Technics, men de har ikke sovet i timen af den grund. Innovation er en del af Technics DNA, og med helt nye teknologier som JENO, LAPC og GaN-FET Driver, bevæger Technics sig ind i den digitale tidsalder og løfter kvaliteten af de digitale signaler og tilføjer dynamik og følelser til musikken.

Detaljer. Ikke bare i musikken, men også i udseendet

Specielt følelser er noget Technics slår på, og der er ingen tvivl om at deres nye produkter får hårene på armen til at rejse sig og bare lyder rigtigt.

Technics anvender et moderne minimalistisk design, der alligevel leder tankerne hen på nogle af deres ikoniske produkter, med detaljer som VU-Meter, kvalitets materialer, og overbevisende finish vil deres produkter passe ind i ethvert hjem.

Manualer og brugervejledninger til Technics produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket