AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

CAMBRIDGE AUDIO

Cambridge Audio - til folk der lytter! Komplet udvalg af Cambridge Audio forstærkere, netværksafspiller og CD-afspillere fra både Cambridge Edge, CX og AX serien her. SE MERE icon

Produkt kategori filtrering

Sale overlay icon
Cambridge Audio
Cambridge Audio AXC35 Cd-player
Cambridge Audio AXC35 CD afspiller
Priser fra 2.995 DKK
Cambridge Audio
Cambridge Audio AXR100 stereo receiver
Cambridge Audio AXR100 stereo receiver
Priser fra 4.795 DKK
Sale overlay icon
Cambridge Audio
Cambridge Audio Cambridge BT100 Bluetooth audio receiver - In dock
Cambridge Audio BT100 Bluetooth modtager til DacMa...
Priser fra 699 DKK
Sale overlay icon
Cambridge Audio
Cambridge Audio DacMagic 200
Cambridge Audio DacMagic 200M DAC
Priser fra 3.495 DKK
Cambridge Audio
Cambridge Audio Evo 150
Cambridge Audio EVO 150 forstærker og netværksafsp...
Priser fra 17.985 DKK
Cambridge Audio
Cambridge Audio Minx Min12 Satellite speakers - Lifestyle
Cambridge Audio Minx Min12 højttalere
Priser fra 795 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Cambridge Audio
Cambridge Audio Minx Min22 Satellite speakers - Both
Cambridge Audio Minx Min22 højttalere
Priser fra 1.295 DKK
Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Cambridge Audio
Cambridge Audio Cambridge Minx X201 subwoofer - Black and White
Cambridge Audio Minx X201 subwoofer
Priser fra 3.495 DKK
Cambridge Audio
Cambridge Audio Minx X301 subwoofer - Both
Cambridge Audio Minx X301 subwoofer
Priser fra 4.495 DKK

Cambridge Audio Cambridge Audio icon

Engelske Cambridge Audio har siden grundlæggelsen i 1968, lanceret en lang række nytænkende Hi-Fi-produkter, til meget fornuftige priser. Cambridge Audio produkterne udmærker sig med høj brugervenlighed, suveræn teknisk ydelse og et stilrent moderne design, der passer perfekt ind i de skandinaviske hjem. Cambridge Audio EVO forstærker

Cambridge har igennem årene høstet et hav af trofæer fra diverse internationale anmeldere, og deres nyeste produktserier AX, CX2, EDGE og EVO er ingen undtagelse. Her finder du bundsolide forstærkere, moderne netværk streamere, CD-afspillere og deres enormt populære DacMagic - der løfter lyden fra dine digitale kilder til nye højder.

CambridgeCambridge Audio har været en nytænkende og dominerende spiller på Hi-Fi markedet i mere end 50 år, med en simpel målsætning, om at give forbrugerne den bedst mulige lyd, til den bedste mulige pris, uanset budget.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HI-FI STEREO

MERE INFO OM CAMBRIDGE AUDIOCambridge Audio AX serie forstærker

Cambridge Audio AX serien

Cambridge AX-serien er den mest budgetvenlige serie fra Cambridge Audio. Lad dig dog ikke snyde af de beskedne priser, her finder du kun kvalitets forstærkerer og CD-afspillerer. Den gode lyd ligger i Cambridge DNA'et og her er altså tale om kvalitets Hi-Fi produkt, på trods af den forholdsvis beskedne pris, takket være over 50 års erfaring med Hi-Fi og vellyd!


Cambridge Audio CX V2 serien

Sammensæt dit Cambridge Audio system med en kvalitets forstærker, netværksafspiller eller CD-afspiller fra den nye CX V2-serie. Den gode lyd ligger i Cambridge DNA'et og her er altså tale om kvalitets Hi-Fi produkter, der trækker på mere end 50 års erfaring med vellyd - og så endda i et enkelt og moderne design, der passer perfekt ind i de skandinaviske stuer.

Cambridge Audios målsætning om at give forbrugerne den bedst mulige lyd, til den bedste mulige pris - er virkelig noget der kommer til sin ret i denne prisvindene serie.


Cambridge Audio EVO: 50 års erfaring pakket ned i en revolutionerende serie

Med de to forstærkere i den nye EVO-serie, bliver det nu muligt at nyde den emotionelle Cambridge audio Hi-Fi lyd, i et minimalistisk og tidløst design. EVO-forstærkeren kommer i to udgaver med identisk design, forskellen ligger i tilslutningsmuligheder og effekten, hvor EVO 75 kommer med 2x 75W i 8 Ohm er EVO 150 udrustet med 2x 150W i 8 Ohm. Derudover kan EVO 150 også prale af et par ekstra digitale indgange, en balanceret indgang og en pladespiller indgang til MM pickup, samt muligheden for at tilslutte to sæt højttalere. Cambridge Audio EVO forstærker

Udover effektforskellen og de ekstra tilslutningsmuligheder, er de to produkter identiske. De bygger begge på den samme Hypex NCore klasse D forstærker og den fantastiske StreamMagic streamings platform, der fungerer virkelig godt. Der er derfor nærmest ubegrænset streamings muligheder, herunder også Bluetooth, Roon, AirPlay 2 og ChromeCast build-in. Det er muligt at tilslutte flere analoge og digitale kilder efter behov og EVO-forstærkerne kommer selvfølgelig også med HDMI ARC for nem tilslutning af et TV.
En effektforstærker eller aktive højttalere kan også tilsluttes Cambridge Audio EVO via pre-out udgangen og er der brug for lidt ekstra bund, kan en aktiv subwoofer tilmed tilsluttes via den dedikerede subwoofer udgang.

Alle digitale signaler bliver behandlet af den forrygende ES9018K2M SABRE DAC, der sammen med Cambridge Audios 50 års know-how sikrer dig den samme anerkendte britiske lyd, der har gjort Cambridge Audio til det stærke brand de er i dag.

Med en bredde på blot 30.5 cm. kan Cambridge EVO placeres hvor som helst. Det flotte og moderne design passer godt ind i et hvert rum og med de flotte medfølgende udskiftelige sidepaneler i sort eller valnød, kan du nemt tilpasse EVO-forstærkeren til din indretning. Et stort 6.8" display på fronten med høj opløsning giver dig hele overblikket over indstillingerne, samt musikken der afspilles, hvor du samtidigt kan nyde det flotte cover artwork, fra dine yndlingsartister.


Cambridge Audio Edge serien

Glem alt om priser og begrænsninger. Edge er den kompromisløse high-end serie fra Cambridge Audio, der leverer hidtil uhørte lag af detaljer, transparens og musikalitet. Edge serien er kulminationen af 3 års arbejde fra 9 garvede ingeniører hos Cambridge Audio, en serie der ligger et solidt fundament for udviklingen af fremtidige produkter.

Edge serien repræsenterer det absolut bedste fra Cambridge Audio, hvilket demonstreres med de suveræne tekniske ydelser, den høje brugervenlighed og det exceptionelt flotte og ikke mindst luksuriøse design.

AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket