AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Rega Naia Pladespiller

Rega   Pricematch icon
Rega Naia Rega Naia Rega Naia Rega Naia
Rega Naia Rega Naia Rega Naia Rega Naia
Rega Naia Rega Naia Rega Naia Rega Naia
Rega Naia Rega Naia Rega Naia Rega Naia
Rega Naia Rega Naia Rega Naia Rega Naia

Keramisk centerleje/spindel/tallerken, håndmatchet PSU, titanium tonearmslejer og kulfiberplint. Ultimativ pladespiller bygget på Naiad reference principperne

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering

Rega Naia - Den ultimative Rega pladespiller

Rega Naia pladespilleren er resultatet af mange års omhyggelig udvikling, som blev brugt til at skabe den nu berømte ‘Naiad’ reference-pladespiller. Naia tager det bedste fra denne udvikling samt teknologi og overfører det til en produktionsklar version uden kompromis. Naia er fyldt med banebrydende funktioner, materialer og teknologi udviklet af Rega over mange år for at nå nye niveauer af vinylafspilning.

Musikkens hjerte
Naia tager Regas banebrydende teknologi med lav masse og høj stivhed til det næste niveau ved at bruge en letvægts-plint af grafén-impregneret kulfiber med Tancast 8 skumkerne. Denne ultrastive struktur styrkes yderligere ved hjælp af to støtter af keramisk aluminiumoxid, det samme materiale, der bruges til at skabe den redesignede, resonanskontrollerede keramiske pladetallerken med forbedret svinghjulseffekt og kompleks profil.

RB titanium tonearm
RB Titanium tonearmen er den mest avancerede og præcise produktionstonearm, som Rega nogensinde har lavet. Hele tonearmstrukturen er designet til at have det minimale antal mekaniske samlinger, mens de stiveste materialer bruges i alle kritiske områder. RB Titanium opnår næsten friktionsfri bevægelse horisontalt og vertikalt, samtidig med at der ikke er måleligt frit spil i lejerne. RB Titanium bruger et nyt ét-stykke titanium lodret leje og titanium lodret spindelsamling. Den anbefalede Rega Aphelion 2 MC pickup vil alt efter tilkøb blive monteret på Regas unikke håndpolerede aluminium armrør i ét-stykke for at holde massen så lav som muligt. Designet fuldendes med en Tungstens balance vægtaksel og kontratlod.

Grafén-impregneret kulfiberplint
For at opnå den ultimative balance mellem lav masse og ekstrem stivhed har Rega været pioner inden for brugen af grafén-impregneret kulstof og en Tancast 8 polyurethan skumkerne. Begge materialer bruges i vid udstrækning i rumfartsindustrien og udgør den perfekte platform, hvorpå man kan samle en pladespiller. Skumkernens ultralette tilfældige struktur hjælper med at reducere vibrationsoverførsel, mens overfladens stivhed sikrer, at der ikke forekommer mikroskopisk bevægelse af plinten under afspilning. Tilføjelsen af grafén øger styrken og stivheden af kulfiberen endnu mere for at skabe den stiveste produktionsplint, Rega nogensinde har produceret.

Aluminiumsnav og ZTA navlejesamling
Naia bruger en specialfremstillet aluminiumsunderplade med en spindel og centralleje fremstillet af ZTA (zirconia toughened alumina eller zirkonia-forstærket aluminiumoxid der er en type kompositkeramik). ZTA blev tidligere udviklet til brug i meget større maskiner anvendt i papirindustrien. Modstanden mod slid var meget højere end aluminiumoxid, hvilket gør det til det perfekte materiale at konstruere en centrallejesamling af. Ekstraordinært komplekst at fremstille, produktionen er lignende andre oxidkeramikker. Begyndende som en pulverforberedelse med spraytørring, formes stykket i en isostatisk presse (som påfører tryk i alle retninger for at skabe ensartet densitet). Stykket drejes derefter i en grøn tilstand (før afbrænding), derefter brændes ved 1600 °C i 3 dage, før den nederste flange og bore slibes, før den endelige honing matcher spindeldiameteren. Spindel og leje holdes derefter sammen som et sæt for at garantere den perfekte pasform.

ZTA er bedre mod abrasivt slid og er ekstraordinært hårdt, med både spindel og leje fremstillet af identisk materiale. Dette reducerer risikoen for slid, da de har identisk hårdhed. Spindlen vil køre på et ultratyndt lag af fuldsyntetisk olie, hvilket yderligere reducerer slid. Resultatet af denne komplekse ingeniørproces er den hårdeste, mest nøjagtige og længstvarende lejesamling, Rega nogensinde har produceret.

Reference strømforsyning
NAIA reference strømforsyning tilbyder den ultimative stabilitet i motorstyring, bekvem elektronisk hastighedsændring, avanceret vibrationsbekæmpelse og brugerjusterbar elektronisk finjustering af hastighed for at sikre total nøjagtighed og kontrol i hele motorens levetid.

Indkapslet i Regas nyeste skræddersyede kabinet er reference PSU dedikeret til at køre Regas 24 volts lavstøjs motor så stille og præcist som muligt. Hastigheden og kontrollen af motoren opnås ved at bruge en DSP (Digital Signalbehandling) generator bygget på en højstabilitets krystal. Denne enhed vil opdele det nøjagtige firkantede bølgesignal fra krystallen til den nøjagtige frekvens, der kræves for at dreje pladen med den valgte hastighed.

DSP-kernen genererer også en næsten perfekt sinusformet bølgeform til at drive motoren. Fabriksindstillede vibrationsfjernelses- og fin-hastighedsjusteringer foretages derefter på strømforsyningen for at afstemme hver motor for optimal ydelse.

EBLT tredobbelt remdrev
I tre år har Rega forsket og udviklet sammen med kemikere brugen af en specialfremstillet ny gummi sammensætning til drivremme. Ved hjælp af et specialiseret hærdningssystem tilbyder den nye drivrem overlegen konsistens af modulus (en konstant, der repræsenterer graden af hvilken en substans har en bestemt egenskab, især elasticitet).

Disse nye remme fremstilles på Rega-designede, state of the art, super nøjagtige værktøjer (inspireret af samarbejde med producenten af high-tech Formel 1 motordele), som producerer 'perfekt runde' og 'dimensionelt nøjagtige' remme, kritiske for perfekt hastighedsstabilitet.

DB teknologi (dobbelt stivnings teknologi)
"Masse absorberer energi - tabt energi svarer til tabt musik"! En super let plint kombineret med en keramisk øvre og nedre stivning monteret specifikt, hvor den øgede stivhed er nødvendig, mellem tonearmens montering og hovednavets leje. Dette danner en strukturelt solid "spændingsbjælke" samling.

Det stive plint-design forhindrer energiabsorption og uønskede resonanser, som vil tilføje unaturlige forvrængninger til musikken. Ligeledes kan større masse overføre mere uønsket energi, såsom motor- eller lejestøj, direkte ind i den roterende plade. Tonearmen og pickuppen skal kunne læse nøjagtigt direkte fra pladetallerknen. Denne unikke Rega dobbeltstivningsløsning garanterer, at så mange detaljer hentes som muligt.

Brugen af stivninger i stedet for den komplette overflade gør det muligt at øge tykkelsen i disse nøgleområder samtidig med at yderligere reducere plintens vægt, hvilket direkte adresserer problemet med masse absorbering og uønsket energioverførsel.

Nøglefunktioner:
• Grafén-impregneret kulfiber skeletplint med Tancast 8 skumkerne
• ZTA Zirkoniumforstærket alumina (keramik) centralleje
• RB titanium tonearm: En del titanium lodret leje og titanium lodret spindelsamling
• Tungstens balancevægtaksel og kontralod
• Keramiske top- og bundstivninger
• Reference avanceret fuldt justerbar strømforsyning
• Resonanskontrolleret keramisk pladetallerken med forbedret svinghjulseffekt og kompleks profil
• Lav masse aluminiumsfødder med skeletstruktur
• Tredobbelt reference drivremme for forbedret stabilitet og drivkarakteristik.
• Rega Aphelion 2 MC fabriksmonteret eller levereing uden pickup.
• Livstidsgaranti mod produktionsfejl.


MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Rega Naia pladespiller inkl. Aphelion 2 MC Pick-up RA-NAIAA2-BK: Rega Naia pladespiller inkl. Aphelion 2 MC Pick-up
115.000,00 DKK 
Rega Naia pladespiller uden pickup RA-NAIANC-BK: Rega Naia pladespiller uden pickup
95.000,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Rega

Rega Rega har opnået stor international anerkendelse blandt både Hi-fi anmeldere, specialister og ikke mindst deres brugere, hvor fanskaren vokser og vokser. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år. Erfaringer, indtryk og ingeniørarbejde har bragt Rega i en enestående position som pladespillerudvikler og producent. Du får derfor altid den bedste pladespiller til prisen når du vælger en Rega

Det har i alle årene været centralt hos Rega, at levere maksimal værdi for dine penge. Hele ni produkter er udvalgt som ”Editors Choice” hos det anerkendte The Absolute Sound, og alle pladespiller modeller er i blandt. Fra What Hi-Fi er Årets Produkt 2016, 2017 og 2018 den nye Rega Planar 3 pladespilleren fra 2016, og de flotte anmeldelser er naturligivs fortsætter bare. Den løfter dermed arven fra den legendariske Rega RP-3 pladespiller som modtog denne prisanerkendelse hele 5 år i træk. Det er resultater som skaber stor respekt omkring Rega på internationalt plan.
 
Buy&Try
Buy & Try Rega
Price Match
PRISMATCH på Rega
 

Manualer og brugervejledninger til Rega produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

AM Analogis Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker Elipson
iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon Pioneer
Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko SVS
Systemline Tangent Teac Technics Thorens Wiim Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket