Rega Planar 10 Pladespiller
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Rega CD afspiller
Rega DAC
Rega forstærker
Rega højtaler
Rega RIAA forstærker
Rega pladespiller
Rega pickup
Rega tonearm
Rega kabler
Rega pladespiller tilbehør
STREAMING OG MULTIRUMexpand_more HI-FI STEREOexpand_more SURROUND OG HJEMMEBIOGRAFexpand_more HI-FI KABLER OG TILBEHØRexpand_more AV-CONNECTION SERVICESexpand_more
 

Rega Planar 10 Pladespiller

Rega  
Rega Planar 10 pladespiller Rega Planar 10 med P10 PSU Rega Planar 10 Apheta 3 Rega Planar 10 detaljer Rega Planar 10 fra oven
Rega Planar 10 P10 bagside Rega Planar 10 RB3000 arm Rega Planar 10 spindel Rega Planar 10 uden tallerken Rega Planar 10 uden tallerken fra oven

Rega Planar 10 med håndmatchet P10 PSU, RB3000 tonearm og keramisk pladetallerken. Pladespilleren bygger på principperne fra Regas ultimative reference "Naiad"

 
Vælg variant for leveringstid og pris 
 
    
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
 

Rega Planar 10 med individuelt matchet P10 PSU - Nu kan du komme endnu tættere på den legendariske Rega Naiad!


Ganske som Rega gjorde det med deres Planar 8 pladespiller, gentager de nu endnu engang succesen med lanceringen af deres Planar 10. Opskriften er stadig den samme, hvilket betyder at Planar 10 er lavet med inspiration fra flagskibet Naiad som langt de fleste kun kan drømme om, da denne kommer med et prisskilt på 300.000 kr. Den forhenværende Rega RP10, som mange anerkendte og ofte så som værende en af de bedste pladespillere på markedet, har nu nået nye niveauer i Planar 10.

Takket værre brugen af eksklusive materialer, som en ny type leje, spindel og motor samt drivrem, byder Planar 10 på endnu bedre ydelse og lyd end sine forgængere, hvilket bringer den tættere på Naiad, end nogen anden pladespiller fra Rega har gjort før.

Få det meste ud af dine vinylplader
Planar 10 byder blandt også på en helt ny tonearm ved navn RB3000, som er fremstillet så præcist og med så få mekaniske samlinger som muligt. Det betyder blandt andet også at RB3000 tilbyder en præcision på mere end en tusinddel af en milimeter og så er armen endvidere afstivet fra centerlejet med keramik, samme materiale som også benyttes på pladetallerkenen. Planar 10 leveres også med en nyudviklet stabil lineær strømforsyning i lækkert aluminiumshus, fremstillet til at matche de seneste Rega produkter på både kvalitet samt design og tilmed individuelt matchet med den givne 24V motor for at undgå unødige vibrationer og dermed sikre et absolut minimum af wow og flutter.

Ganske som sin lillebror Planar 8, leveres Planar 10 også med en utrolig let plint, som er fremstillet med en Tancast 8 polyurethanskumkerne, en teknologi som blandt andet også bruges i rumfartsindustrien, på grund af sin holdbarhed og lave vægt. Skummets struktur har også den store fordel når man taler pladespillere, at det er fuldstændigt tilfældigt i strukturen, så vibrationer ikke har nogle oplagte veje at transportere sig selv hen og derfor bliver diffuseret væk. Det betyder at Planar 10 er betydeligt lettere end sine billigere søskende, men samtidig meget stærkere og langt mere stabil.

Ny Apheta 3 pick-up
Sideløbende med at Planar 10 blev udviklet, var ingeniørerne hos Rega også på hårdt arbejde, for at udvikle en ny pickup, der kunne matche de egenskaber og muligheder som deres nye pladespiller kunne. På denne måde kom deres Apheta 3 Moving Coil pickup til at se dagens lys, hvor selve spolen bliver håndviklet hos Rega. Apheta 3 byder på Regas fine line diamant slibning, hvor diamanten er vendt 90 grader på nålerøret for at give endnu større præcision, da man får en mindre anlægsflade mod rillevæggen på vinylpladen og dermed en mere præcis aflæsning. Den sporer super godt og hiver information op af rillen man måske aldrig har hørt tidligere. Planar 10 kan købes med denne pickup præmonteret, eller du kan vælge at montere en pickup efter eget ønske, ved at købe modellen uden pickup.

Rega Planar 10 teknisk oversigt:
• Trancast 8 letvægts plint
• Double-Brace Teknologi
• Ny Rega RB3000 tonearm
• EBLT præcisionsdrivrem
• Nyt centerleje med undertallerken
• 24V lavvibrationsmotor med nyudviklet montering
• Hånd matchet P10 PSU i aluminiumshus
• Laserskåret keramisk pladetallerken
MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE
Rega Planar 10 Pladespiller inkl. Apheta 3 MC Pick-up RA-PLANAR10AP-BK: Rega Planar 10 Pladespiller inkl. Apheta 3 MC Pick-up
41.995,00 DKK 
Rega Planar 10 Pladespiller uden Pick-up RA-PLANAR10NC-BK: Rega Planar 10 Pladespiller uden Pick-up
33.995,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try
RENTEFRI FINANSIERING LÅN f.eks.  33.995,- DKK
Ydelse over 23 mdr. fra KUN 1.659 DKK i måneden
 
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 DKK . Tilbagebetalingstid: 23 mdr . Månedlig ydelse: 1.946 DKK
Debitorrente 0,0% (variabel i lånets løbetid), ÅOP: 12,1% . Samlede kreditomkostninger 4.758 DKK . Tilbagebetalingsbeløb 44.758 DKK . Stiftelsesomk.: 4.000 DKK . Mdl. faktureringsgebyr: 33 DKK. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Producent beskrivelse - Rega

Rega Rega har opnået stor international anerkendelse blandt både Hi-fi anmeldere, specialister og ikke mindst deres brugere, hvor fanskaren vokser og vokser. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år. Erfaringer, indtryk og ingeniørarbejde har bragt Rega i en enestående position som pladespillerudvikler og producent. Du får derfor altid den bedste pladespiller til prisen når du vælger en Rega

Det har i alle årene været centralt hos Rega, at levere maksimal værdi for dine penge. Hele ni produkter er udvalgt som "Editors Choice" hos det anerkendte The Absolute Sound, og alle pladespiller modeller er i blandt. Fra What Hi-Fi er Årets Produkt 2016, 2017 og 2018 den nye Rega Planar 3 pladespilleren fra 2016. Den løfter dermed arven fra den legendariske Rega RP-3 pladespiller som modtog denne prisanerkendelse hele 5 år i træk. Det er resultater som skaber stor respekt omkring Rega på internationalt plan.
 
Buy&Try
Buy & Try Rega
Price Match
PRISMATCH på Rega
 

Manualer og brugervejledninger til Rega produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
  Arcam Audiovector B&O BOSE ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker Emotiva Google Harman Kardon Citation ifi Audio  
  JBL Klipsch Lenco Libratone Mark Levinson Marshall Okki Nokki One For All Onkyo Ortofon Pro-Ject  
  Pure Rega Rotel Ruark Audio Sonitus SONOS SVS System Audio Teac Thorens Tivoli Audio  
  Yamaha  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
• EAN kunder
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Udsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket   Trustwave - Trusted Commerce   Post nord
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward