AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 500 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Pro-Ject DAC
Pro-Ject hovedtelefon forstæker
Pro-Ject pladespiller
Pro-Ject Pick it pickup og stylus
Pro-Ject pladespiller tilbehør
Pro-Ject RIAA forstærker
Pro-Ject Box elektronik
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Pro-Ject Metallica Limited Edition Pladespiller

Pro-Ject  
Pro-Ject Metallica turntable, logo Pro-Ject Metallica turntable Pro-Ject Metallica turntable, hardwired Pro-Ject Metallica turntable, Lifestyle 1 Pro-Ject Metallica turntable, Lifestyle 2
Pro-Ject Metallica turntable, Lifestyle 3 Pro-Ject Metallica turntable, Lifestyle 4 Pro-Ject Metallica turntable, side black Pro-Ject Metallica turntable, top Pro-Ject Metallica turntable, top black

Metallica pladespiller i en limited edition med S-shape aluminiums-tonearm, Pick it S2C pickup og heavy glaspladetallerken fra Pro-ject ..and vinyl for all!

 
På webshop lager 
Dag-til-dag levering

Express Bank

MASTER OF VINYL

Metallica valgte selv Pro-Ject til at lave en Metallica-pladespiller og Pro-Ject Audio Systems er stolte over nu også at kunne præsentere en Metallica-pladespiller, der ingår i Pro-Jects Artist Collection med tradition for diverse samarbejder med kunstnere.

Pro-Ject behandlede overfladen af plinten med et spejlbehandlet metallogokontur, der giver pladespilleren sit karakteristiske udseende. Den S-formede tonearm er udstyret med en aftagelig SME-headshell for at tillade hurtig og nem udskiftning af pickup. Tonearmsleje og base er bearbejdet helt i aluminium. Ud af æsken leveres pladespilleren forjusteret med Pro-Ject Pick it S2 C pickup. Sporingvægt og anti-skating er begge justerbare og gør Metallica Limited Edition pladespiller til en ægte audiofil investering - nothing else matters!

"Heavy" pladetallerken af glas
Glastallerknen er i et tungt, nul-resonans design, der producerer den strammeste
og mest nøjagtige afspilningshastigheder, der samtidig giver mulighed for at se den fantastiske pladespiller og alle dens højkvalitetsdele og høje byggekvalitet.

Undertallerken, remhjul og fødder
Undertallerkenen i aluminium er normalt en af de mest eftertragtede opgraderingsdele, men det kommer som standard på Metallica Limited Edition-pladespilleren! Den diamantskårne undertallerken og rem-pully er bearbejdet til meget forbedrede og nøjagtige tolerancer. En undertallerken i aluminium tilføjer mere masse til hele tallerkenen og selve drivsystemet, hvilket resulterer i yderligere dæmpning af støj og uønskede resonanser. De forbedrede tolerancer under produktion øger hele den samlede hastighedsnøjagtighed. Den ekstra masse og super nøjagtige remhjul og undertallerken forbedrer kortsigtet hastighedsstabilitet, også kaldet Wow & Flutter. Metallica pladespilleren har kraftige højdejusterbare metalfødder for at sikre en plan placering på hver overflade, fordi en perfekt plan pladespiller er afgørende for Damage, Inc.

Hardwired... til stabile hastigheder
En typisk Pro-Ject tradition er at hastigheden er elektronisk præcisionsstyret og garanterer de mest nøjagtige og stabile hastigheder. Skift nemt mellem hastigheder med vippekontakten. Med det medfølgende runde drivrem kan der også skiftes til 78 rpm så du også kan lytte til shellac-plader.

S-shape tonearm
Den 8,6" S-formede tonearm i aluminium leveres med en aftagelig SME-headshell, der giver mulighed for at udskifte pickup hurtigt og nemt. Tonearmslejet og basen er bearbejdet helt i aluminium. Du finder ingen plastikkomponenter i disse kritiske dele. Metallica Limited Edition pladespiller vil spore dine vinylplader med hastighed, nøjagtighed og konsistens. Dette er The End of the Line for audiofilt pladespillerdesign.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Pro-Ject Metallica Limited Edition pladespiller med S-shape aluminiums tonearm og Pick it S2 C pickup, sort højglans PJT-METALLICALE: Pro-Ject Metallica Limited Edition pladespiller med S-shape aluminiums tonearm og Pick it S2 C pickup, sort højglans
11.995,00 DKK 

Producent beskrivelse - Pro-Ject

Pro-Ject Pro-ject blev grundlagt tilbage i 1991 af Heinz Lichtenegger, med en vision om at lave budgetvenlige analoge lydprodukter som på daværende tidspunkt var på vej til så småt at uddø, på grund af CD-afspillernes fremgang. Heinz mente dog stadig at pladespilleren var den rette måde at lytte til musik, og holdt derfor fast i sine ideer, hvilket har betydet at Pro-ject den dag i dag er en af de mest anerkendte producenter af pladespillere i hele verden.

Visionen er stadig den samme som tilbage i 1991. Nemlig at give forbrugerne produkter af høj kvalitet, til priser hvor at alle kan være med. Gennem tiden har Pro-ject udvidet deres sortiment, så vi nu ud over pladespillere, også finder både dedikerede RIAA-forstærkere, bluetooth-bokse, hovedtelefonforstærkere, DAC til digital lyd og diverse tilbehørs dele, som pickup børster, rensevæske med mere. Du finder det fulde udvalg af produkter fra Pro-ject nedenfor.
 
Price Match
PRISMATCH på Pro-Ject
 

Manualer og brugervejledninger til Pro-Ject produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker ifi Audio Inakustik
Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject
Rega Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens
Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket