AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Dynaudio reolhøjttalere
Dynaudio gulvhøjttalere
Dynaudio centerhøjttalere
Dynaudio installationshøjttaler
Dynaudio subwoofere
Dynaudio højttalerbeslag og stander
Dynaudio højttaler serier
Dynaudio Emit højttalere
Dynaudio Evoke højttalere
Dynaudio Contour I højttalere
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

Dynaudio Contour 20i reol højttaler

Dynaudio  
Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Black set Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Oak set Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Walnut set Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Black Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Black back
Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Black front Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Black front cover Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Oak front cover Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Oak lifestyle Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Oak lifestyle
Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Oak top Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Walnut lifestyle Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Walnut lifestyle Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Walnut lifestyle Dynaudio Contour 20i bookshelf speaker - Walnut no front cover

Den mindste højttaler i Contour i serien er modellen 20i. Reol / standerhøjttaler med avancerede teknologier, perfekt til både stereo og surround.

 
  
Vælg variant for pris og levering
    
Kan opleves i en vores butikker. Klik og se hvor.
Oplev i butikken
- Se hvor her

Om Dynaudio Contour i serien

Contour serien fra Dynaudio blev første gang lanceret helt tilbage i 1986, og har siden da haft en del revisioner igennem tiden, hvor de dygtige ingeniører har forbedret højttalerne på flere punkter. 2016 var året hvor Contour serien fik dens største løft, men dette laver Dynaudio om på nu, med seneste generation af Contour, nu med et "i" tilføjet i enden af navnet. Med udviklingen af topmodellerne i Confidence serien, er det lykkedes Dynaudio at få nedskaleret mange af disse teknologier, ned i Contour i serien, hvilket betyder at den aldrig har været bedre end den er netop nu.

Vi finder blandt andet den nyudviklede Esotar 2i softdome diskantenhed i alle de nye modeller i Contour i serien. Denne benytter Dynaudios Hexis inderdome, samt et nyt og større bagkammer for en endnu mere lineær frekvensgang. Alle modellerne på nær den største Contour 60i, er også udstyret med opdaterede bas/mellemtone enheder med Nomex spidere, hvilket giver et markant løft i lyden. Basenhederne i topmodellen Contour 60i er nyudviklede, og i det velkendte MSP-format, men med et helt nyt magnetsystem og ny svingspole design som giver endnu mere imponerende bas end hvad der før var muligt i dette prislege.

Dynaudio Contour 20i - reol / stander højttalere

Den mindste højttaler i Contour i serien fra Dynaudio, som på trods af sin størrelse er i stand til at gengive en imponerende lydoplevelse. Vi har at gøre med en forholdsvis kompakt reol / stander højttaler som er udstyret med en 18 cm bas/mellemtone enhed, med den velkendte MSP-teknologi fra Dynaudio, som vi efterhånden ser i alle deres nyere højttalere. Denne er kombineret med en nyudviklet 28 mm softdome diskant som låner teknologier direkte fra den største Dynaudio serie Confidence. Enheden der går igen i alle Contour i højttalerne er Esotar2i modellen, som spiller mere åbent og lineært end nogen højttalere i Contour serien tidligere. Det portede kabinet tillader en frekvensgang der starter helt nede ved 39 Hz, hvilket er yderst imponerende for en højttaler i denne størrelse. Contour 20i er en højttaler der skal opleves og er ideel både som enkeltstående højttalere i stereo, eller sammen med subwoofer. Desuden kan Contour 20i med fordel også bruges som baghøjttalere i en dedikeret hjemmebiograf med Contour i højttalere.

Produktanmeldelser og links

Specifikationer:

 • Konstruktionstype: 2-vejs
 • Impedans: 4 Ohm
 • Frekvensområde: 39 - 23.000 Hz
 • Anbefalet effekt, nominel: 180 Watt
 • Følsomhed: 86 dB
 • Diskant enhed: 1x 28 mm Esotar2i soft dome
 • Basenhed: 1x 18 cm MSP
 • Tilslutningstype: Single-wire
 • Dimensioner med fod/grill (BxDxH): 21,5 x 36 x 44 cm.
 • Dimensioner, produkt (BxDxH): 21,5 x 39,6 x 44 cm.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Dynaudio Contour 20i reol højttaler, sort højglans, 1 par DA-CONTOUR20I-BH: Dynaudio Contour 20i reol højttaler, sort højglans, 1 par
38.999,00 DKK 
Dynaudio Contour 20i reol højttaler, træfinér, eg, 1 par DA-CONTOUR20I-OA: Dynaudio Contour 20i reol højttaler, træfinér, eg, 1 par
38.999,00 DKK 
Dynaudio Contour 20i reol højttaler, træfinér, valnød, 1 par DA-CONTOUR20I-WW: Dynaudio Contour 20i reol højttaler, træfinér, valnød, 1 par
38.999,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kundig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Odense
, AV-Connection Odense 1. sal: High-End stereo Dalumvej 9, 5250 Odense SV
Telefon: +45 35103030
E-mail: odense@av-connection.com
 

Producent beskrivelse - Dynaudio

Dynaudio Dynaudio blev startet i 1977 af Wilfried Ehrenholz med det mål at lave Hi-Fi højttalere uden egenlyd og med en hidtil uset autentisk gengivelse. Da der ikke var nogle højttalerenheder i verden der var gode nok til dette projekt, blev der startet en fabrik op i Skanderborg. Filosofien går igen i alle de produkter som Dynaudio laver og har været med til at gøre Dynaudio til en af verdens mests respekterede højttalerproducenter. For at produkterne har præcis den kvalitet man ønsker bliver de stadig produceret i Danmark, hvor trenden ellers går imod at flytte det hele til fjernøsten.

Dynaudio eksporterer i dag til 80 lande rundt omkring i verden og har høstet priser verden over for produkterne. Produktionen foregår 100% i Skanderborg hvor produktionskapaciteten bliver fordoblet hvert år, og derfor beskæftiger ca. 450 mennesker på verdensplan.

Dynaudio stiller ekstreme krav til kvaliteten, hvilket betyder at kun 52 ud af 1 mil. enheder må være defekte. Dynaudio har deres egen kabinetfabrik i Vejle, hvor kabinetter bliver produceret af erfarne snedkere. Denne kvalitet har ikke bare gjort at Dynaudio er højt anset blandt millioner af musikelskere på verdensplan, men også at DR og BBC har fyldt alle deres redigeringsrum med Dynaudio højttalere. Dolby brugte ligeledes også Dynaudio højttalere til introduktionen af de nye Dolby surround formater, ligeledes er Dynaudio underleverandør til både Volvo og VW.
 
Price Match
PRISMATCH på Dynaudio
 

Manualer og brugervejledninger til Dynaudio produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audiovector B&O BOSE BOSE Pro Cambridge Audio Cornered Audio Dynaudio Harman Kardon Citation Jamo
JBL Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit
SONOS Sonus faber Spottune SVS System Audio Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket