AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

SVS Ultra Evolution Nano højttaler

SVS
SVS Ultra Evolution Nano, black high gloss
SVS Ultra Evolution Nano, black high gloss
SVS Ultra Evolution Nano, black ash
SVS Ultra Evolution Nano, black ash
SVS Ultra Evolution Nano, black high gloss
SVS Ultra Evolution Nano, white high gloss
SVS Ultra Evolution Nano, white high gloss
SVS Ultra Evolution Nano, white high gloss
SVS Ultra Evolution Nano, lifestyle
SVS Ultra Evolution Nano, lifestyle

Kompakte reol / surround højttalere i Ultra Evolution serien, med 5,25" bas/mellemtone og 1" diamantbelagt diskant - stor lyd i forhold til størrelsen.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill

Om SVS Ultra Evolution serien

Efter flere års udvikling, er SVS nu klar med deres nyeste højttaler serie, som bygger videre på alt det vi elsker ved amerikanske SVS, og samtidig løfter det hele til nye usete højder. Ultra Evolution serien byder på hele syv forskellige højttalere, fordelt på både gulvmodeller, kompakte højttalere samt en dedikeret center og højde / Dolby Atmos højttaler.

SVS acoustically centered time alignment
SVS er ikke bange for at tænke nyt, og det kan i den grad ses på designet på hele Ultra Evolution serien, som ikke rigtig ligner nogle andre højttalere på markedet. Dette er dog ikke kun gjort for at skille sig ud på designet, men har faktisk også en akustisk funktion, som gør at lyden fra alle enhederne, rammer dig på præcis samme tid – SVS selv kalder dette ”Acoustically centered time alignment”. Praktisk betyder det at diskanten er placeret i midten, med både en mellemtone og basenhed over og under sig i en let buet kabinet konstruktion (kun på gulvmodellerne).

Som noget nyt leveres alle højttalerne i Ultra Evolution serien nu også i de tre klassiske SVS-farver; højglans sort, højglans hvid og sort ask finér, hvor den hvide farve er noget helt nyt for gulvhøjttalere fra SVS. Alle højttalerenhederne i Ultra Evolution er nyudviklede og fremstillet præcis til denne serie. Mens Fiber Composit enheder også var at finde i den gamle Ultra serie, er diskanten i Ultra Evolution noget helt nyt, som vi ikke før har set fra SVS. Vi har stadig at gøre med en 1” aluminiums dome, men denne er nu diamant belagt via en række avancerede teknologier, som gør at frekvensgangen nu først stopper ved hele 40.000 Hz! (mere end hvad det menneskelige øre kan høre).

Diamond coated dome tweeter

Ultra Evolution Nano - Kompakte surround / stereo højttalere

Mens vi i den gamle SVS Ultra serie fandt et par potente kompakt højttalere, var disse stadig en anelse store. SVS har derfor lyttet og bragt en lidt mindre model til den nye Ultra Evolution serie, kaldet Nano. Selvom vi stadig har med en forholdsvis stor kompakthøjttaler at gøre, er Nano stadig væsentligt mindre end Bookshelf modellen som er storebroren.

Ultra Evolution Nano byder på de samme enheder som vi finder i Ultra Elevation. Dette betyder at vi finder en 1" diamant belagt aluminiums dome diskant i toppen, kombineret med en 5.25" bas/mellemtone i et portet kabinet. Ultra Evolution Nano har single-wire terminaler på bagsiden, hvilket også er stedet hvor porten er placeret.

Med en højde på lige over 31 centimeter er Ultra Evolution Nano det perfekte valg til for eksempel bag / side højttalere i et Ultra Evolution surround setup, eller blot som stand-alone højttalere i et mindre stereoanlæg med eller uden subwoofer. Med en frekvensgang på 44 - 40.000 Hz kan Ultra Evolution Nano levere en imponerede lydoplevelse i forhold til størrelsen, men ønsker du at spille virkelig højt eller i større rum, vil vi klart anbefale at supplere op med en subwoofer.

Specifikationer:

 • Konstruktionstype: Basrefleks - 1 x 1.8" port på bagsiden
 • Impedans: 6 Ohm
 • Crossover: 1900 Hz
 • Frekvensområde: 44 - 40.000 Hz
 • Anbefalet effekt, nominel: 20 - 150 Watt
 • Følsomhed: 85 dB
 • Diskant enhed: 1" Diamant belagt aluminiums dome
 • Basenhed: 1 x 5,25" Fiber Composit
 • Tilslutningstype: Single-wire skrueterminaler
 • Dimensioner, produkt (LxBxH): 19 x 24,3 x 31 cm.
 • Nettovægt: 6,1 kg.

Produktanmeldelser og links

SVS Ultra Evolution Nano højttaler | Ask, sort, 1 par SVS-UENAN-BA: SVS Ultra Evolution Nano højttaler | Ask, sort, 1 par
7.999,00 DKK 
SVS Ultra Evolution Nano højttaler | Hvid højglans, 1 par SVS-UENAN-WG: SVS Ultra Evolution Nano højttaler | Hvid højglans, 1 par
7.999,00 DKK 
SVS Ultra Evolution Nano højttaler | Sort højglans, 1 par SVS-UENAN-BG: SVS Ultra Evolution Nano højttaler | Sort højglans, 1 par
8.249,00 DKK 

Producent beskrivelse - SVS

SVSSV Sound (SVS) er et amerikansk firma med stor success, der har specialiseret sig i at lave ultimative højttalere både til high-end stereo og hjemmebiografer. SVS store succes skyldes bl.a. at de er små nok til at lytte efter deres kunders behov, men samtidig store nok til at kunne få branchens bedste priser på komponenter. SVS højttalere er håndbyggede af nøje udvalgte komponenter, fra hele verden, fra såvel små som nogle af verdens største audio leverandører. De dele SVS ikke selv har været i stand til at bygge, har de derfor fundet den bedst mulige erstatning for, igennem deres brede netværk.

Direkte til dig - Ingen mellemled!

SVS subwoofere kan nemt sammenlignes i kvalitet med andre kendte mærker som REL, Dynaudio, Velodyne og mange andre, dog med den store forskel at prisen ofte er væsentlig lavere på SVS i forhold til konkurrenterne - vel og mærke uden at der er gået på kompromis med kvaliteten hele vejen igennem produktet. Dette skyldes primært at der ikke er nogen mellemled i form af distributører, vi køber direkte hos SVS fabrik.

Der ydes 5 års garanti på SVS i Danmark

AV-Connection yder hele 5 års garanti på produkter fra SVS. Skulle der alligevel opstå problemer med dit produkt efter de 5 år, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe, dog mod betaling for service og reservedele.

Spar ved samlet køb af DSPeaker rumkorrektion og SVS subwoofer

SVS - SV SoundDu kan spare 300 kr. på købet af en Anti-Mode rumkalibrator fra DSPeaker, ved samtidig køb af en hvilken som helst SVS subwoofer.SVS - SV Sound
- Læg blot begge de ønskede modeller i kurven, skriv "SVS Anti-Mode rabat" i kommentarfeltet og gennemfør bestillingen. Beløbet trækkes derefter fra ved faktureringen.

Manualer og brugervejledninger til SVS produkter

Ved køb af et SVS produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket