AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 500 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Yamaha MusicCast
Yamaha stereo anlæg
Yamaha surroundanlæg
Yamaha TV højttaler og soundbar
Yamaha stereo forstærker
Yamaha CD afspiller
Yamaha radio/streaming afspiller
Yamaha for-og effektforstærker
Yamaha Pladespiller
Yamaha surround receiver / processor
Yamaha hovedtelefoner
Yamaha subwoofer
Yamaha fjernbetjening
Yamaha tilbehør
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Yamaha R-N2000A netværksreceiver

Yamaha  
Yamaha  R-N2000A, black Yamaha R-N2000A, silver Yamaha R-N2000A, black Yamaha R-N2000A, black Yamaha R-N2000A, black
Yamaha R-N2000A, black Yamaha R-N2000A, black Yamaha R-N2000A, black Yamaha R-N2000A, black Yamaha R-N2000A, lifestyle
Yamaha R-N2000A, lifestyle Yamaha R-N2000A, lifestyle Yamaha R-N2000A, lifestyle Yamaha R-N2000A, rear Yamaha R-N2000A, silver

Kraftfuld forstærker fra Yamaha med et hav af netværks- og tilslutningsmuligheder, der gør den ideel til det moderne hjem, hvor lyden fortsat ønskes i højsædet.

 
  
Vælg variant for pris og levering
 
 

Express Bank
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur

Yamaha R-N2000A - High-end stereo med moderne streaming

Yamaha R-N2000A er en spændende ny stereo receiver i high-end segmentet, som åbner op for mange nye muligheder, sammenlignet med de traditionelle integrerede forstærkere Yamaha ellers tilbyder. Hvor en traditionel integreret stereoforstærker blot er en "dum" forstærker uden nogle muligheder for streaming eller radio, og ofte heller ikke nogen digitale indgange. Tilbyder en stereo receiver såsom Yamaha R-N2000 alle disse ting og mere til.

Det betyder at vi derfor finder smarte funktioner såsom indbygget Airplay 2, Spotify Connect, TIDAL og naturligvis også Yamahas multirumsløsning kaldet MusicCast - men det stopper ikke her. Yamaha R-N2000A er nemlig også udstyret med en indbygget RIAA forstærker i høj kvalitet, så du kan tilslutte din pladespiller direkte til stereoreceiveren. Med indbygget HDMI ARC, kan du sågar forbinde Yamaha R-N2000A smart og enkelt til din fladskærm og styre det hele fra én fjernbetjening.

Men alt dette lyder da meget normalt, og findes ofte billigere, så hvorfor koster Yamaha R-N2000A det som den gør? Dette skyldes naturligvis opbygningen og de komponenter der er brugt inde i denne spændende stereoreceiver. Her finder vi nemlig mange af de samme teknologier og løsninger, som vi normalt kun ser i de integrerede stereoforstærkere fra Yamaha, hvilket gør Yamaha R-N2000A yderst speciel. En stor og tung ringkernetransformator er placeret i hjertet af Yamaha R-N2000A, og med Yamaha Low Impedence konceptet og symmetrisk opbygning, kan du forvente den samme imponerende lydgengivelse som de integrerede stereoforstærkere fra Yamaha - bare med alle de smarte funktioner.

Yamaha R-N2000A tilbyder 2x90 watt i 8 Ohm, hvilket er nok til at drive selv større gulvhøjttalere uden de store problemer. Derudover finder vi også pre-out, samt en dedikeret subwoofer udgang, og avanceret USB-DAC med den anmelderroste ES9026PRO-chip fra EES Technologies. Yamaha R-N2000A skal ses og opleves. Her viser Yamaha igen at det i den grad er muligt at lade god gammel og gennemtestet teknologi, mødes med moderne og skabe noget unikt, hvilket Yamaha R-N2000A i den grad er.

Specifikationer og features:

• 2 x 90 watt RMS i 8 Ohm (20 - 20.000 Hz, 0.07% THD)
• 2 x 120 watt MAX i 8 ohm (1000 Hz, 10% THD)
• 100 W / 130 W / 185 W / 215 W (Dynamisk effekt ved 8, 6, 4 og 2 Ohm)
• Indbygget Wi-Fi og Bluetooth 4.2
• 4 x Analog input, 3 x digital input og USB-DAC
• YPAO™ lydoptimering
• Support for Yamaha MusicCast
• Indbyggede musikstreamingtjenester (Spotify Connect, Airplay 2 etc.)
• HDMI ARC - nem tilslutning til TV
• Mål: 435 x 157 x 473 mm (B x H x D)
• Vægt: 22.1 kg
Yamaha R-N2000A netværksreceiver, sølv YH-RN2000ASB: Yamaha R-N2000A netværksreceiver, sølv
27.489,00 DKK 
Yamaha R-N2000A netværksreceiver, sort YH-RN2000ABL: Yamaha R-N2000A netværksreceiver, sort
27.489,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Yamaha

Yamaha Yamaha Corporation har mere end 100 år lang historie bag sig og er gennem årene vokset til at blive verdens største producent af musikinstrumenter og blandt de førende producenter indenfor audio- og visuelle produkter. Yamaha bestræber sig på at være kendt for at producere produkter og services af meget høj kvalitet på alle parametre, lige fra produktion, akustik, design, teknologi og håndværk. Disse produkter og services er værdsat af professionelle, institutioner og kunder uanset teknisk kendskab og kunden.

Yamaha - Artist, Joe Banamassa

Yamahas AV-produkter er ud fra et teknologisk perspektiv i toppen af skalaen. De er altid produceret med de nyeste features, i et lækkert design, med fantastisk lydkvalitet og har absolut værdi for pengene. Produktprogrammet omfatter et bredt udvalg af CD- og Blu-ray-afspillere, surround-receivere, forstærkere, stereosystemer og ikke mindst højttalere.

Yamaha hos AV-Connection

Både AV-Connection Sønderborg og Odense er udvalgt som Yamaha Concept Store. Vi har derfor altid et spændende udvalg af Yamaha produkter klar til demonstration samt den tekniske indsigt i produkterne til at rådgive dig korrekt. Du er altid velkommen til at komme forbi til en demonstration af de spændende produkter eller kontakte os på telefonen.
 
Buy&Try
Buy & Try Yamaha
Price Match
PRISMATCH på Yamaha
 

Manualer og brugervejledninger til Yamaha produkter

Ved køb af et Yamaha produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk, Svensk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.
- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker ifi Audio Inakustik
Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject
Rega Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens
Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket