AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Rega Planar 8 Pladespiller

Rega
Rega Planar 8 pladespiller, hvid
Rega Planar 8 pladespiller Apheta, hvid
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller
Rega Planar 8 pladespiller, hvid
Rega Planar 8 pladespiller, hvid
Rega Planar 8 pladespiller Ania, hvid

Rega Planar 8 med Neo PSU købes uden eller inkl. en monteret MC Pick-up. Pladespilleren bygger på principperne fra deres ultimative reference afspiller "Naiad"

Rating star Rating star Rating star Rating star Rating star
Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill

Med inspiration og designløsninger hentet direkte fra den super eksklusive Naiad til over 300.000 kroner, har Rega udviklet en pladespiller, man ikke kun behøver at drømme om!


For 10 år siden besluttede Rega sig for at undersøge, hvor god en pladespiller det var muligt at producere. Projekt Naiad blev sat i gang med det formål at undersøge alle bestanddele af en pladespiller og udfordre de fysiske grænser for, hvad man med ekstreme materialer og moderne produktionsmetoder kan opnå, uden at tage hensyn til prisen.

Med en pris på mere en 300.000 kr. er Naiad dog alt andet end en hyldevare, og derfor en pladespiller de fleste kun kan drømme om. Men hvor nye produkter ofte baserer sig på opgraderinger af eksisterende modeller, er Planar 8 udviklet på baggrund af de innovative løsninger, der skabte Naiad. Planar 8 er derfor mere en ”mini Naiad” med et økonomisk øje på materialevalg, end en forbedring af den eksisterende RP-8. Og det gælder både designet og lyden.

Mest op fra rillen
Hver del af Rega Planar 8 er konstrueret med henblik på at trække så mange detaljer op fra vinylrillen som muligt. For at sikre den bedste ydelse er der brugt avancerede materialer og ingeniørløsninger bygget op omkring en ultralet plint. Den ydre ramme fra den tidligere model er nemlig fjernet, hvilket har reduceret plintens størrelse, og det klassiske støvlåg er afløst af et nyt, fladt låg – begge dele reducerer pladespillerens samlede vægt betragteligt.

Planar 8 leveres med den nye RB-880 tonearm, der med en nultolerance lejekonstruktion, er den perfekte partner til de bedste pickupper.

Motoren på Rega Planar 8 kontrolleres af den avancerede Neo PSU strømforsyning. NEO PSU byder på krystalstyret og justerbar hastighed samt en avanceret anti-vibrationskontrol. Energien fra motoren overføres til den præcisionsdrejede aluminiumsundertallerken og herfra til den tre-lags pladetallerken i Pilkington glas via en nyudviklet EBLT drivrem.

I overskrifter ser den nye Rega Planar 8 NEO pladespiller således ud:
• Ny Tancast 8 letvægts plint
• Double-Brace Teknologi
• Ny Rega RB-880 tonearm
• Nyt centerleje med undertallerken
• Pladetallerken i tre lag glas med høj svinghjulseffekt
• 24V lavvibrationsmotor med nyudviklet montering
• EBLT præcisionsdrivrem
• Neo PSU digital motorstyring

Da pladespilleren er mindre end tidligere Rega modeller, er der udviklet et ultralet vægbeslag i laserskåret aluminium til Rega Planar 8 - Planar 8 kan leveres fabriksmonteret med enten en Rega ANIA MC, en Apheta 2 MC eller uden pick-up.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Her ses hvordan andre kunder har vurderet varen med karakter, og eventuelt lavet en bedømmelse.

Gennemsnitsbedømmelse (5,0):
Rating starRating starRating starRating starRating star
– Fra ialt 1 bedømmelser
Rating starRating starRating starRating starRating star

Super ok

Rega Planar 8 Pladespiller uden Pick-up, hvid RA-PLANAR8NC-WH: Rega Planar 8 Pladespiller uden Pick-up, hvid
18.695,00 DKK 
Rega Planar 8 Pladespiller uden Pick-up, sort RA-PLANAR8NC-BK: Rega Planar 8 Pladespiller uden Pick-up, sort
18.695,00 DKK 
Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Ania MC Pick-up, hvid RA-PLANAR8AN-WH: Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Ania MC Pick-up, hvid
23.295,00 DKK 
Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Ania MC Pick-up, sort RA-PLANAR8AN-BK: Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Ania MC Pick-up, sort
23.295,00 DKK 
Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Ania Pro MC Pick-up, hvid RA-PLANAR8ANPRO-WH: Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Ania Pro MC Pick-up, hvid
25.795,00 DKK 
Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Ania Pro MC Pick-up, sort RA-PLANAR8ANPRO-BK: Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Ania Pro MC Pick-up, sort
25.795,00 DKK 
Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Apheta 3 MC Pick-up, hvid RA-PLANAR8AP-WH: Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Apheta 3 MC Pick-up, hvid
28.495,00 DKK 
Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Apheta 3 MC Pick-up, sort RA-PLANAR8AP-BK: Rega Planar 8 Pladespiller inkl. Apheta 3 MC Pick-up, sort
28.495,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 9: High-end stereo Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-mail: [email protected]
 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:

Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Rega

RegaRega har opnået stor international anerkendelse blandt både Hi-fi anmeldere, specialister og ikke mindst deres brugere, hvor fanskaren vokser og vokser. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år. Erfaringer, indtryk og ingeniørarbejde har bragt Rega i en enestående position som pladespillerudvikler og producent. Du får derfor altid den bedste pladespiller til prisen når du vælger en Rega

Det har i alle årene været centralt hos Rega, at levere maksimal værdi for dine penge. Hele ni produkter er udvalgt som ”Editors Choice” hos det anerkendte The Absolute Sound, og alle pladespiller modeller er i blandt. Fra What Hi-Fi er Årets Produkt 2016, 2017 og 2018 den nye Rega Planar 3 pladespilleren fra 2016, og de flotte anmeldelser er naturligivs fortsætter bare. Den løfter dermed arven fra den legendariske Rega RP-3 pladespiller som modtog denne prisanerkendelse hele 5 år i træk. Det er resultater som skaber stor respekt omkring Rega på internationalt plan.

Manualer og brugervejledninger til Rega produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket