AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Cambridge Audio EVO CD-afspiller

Cambridge Audio Evo CD player
Cambridge Audio Evo CD player
Cambridge Audio Evo CD player
Cambridge Audio Evo CD player
Cambridge Audio Evo CD player
Cambridge Audio Evo CD player
Cambridge Audio Evo CD player
Cambridge Audio Evo CD player
Cambridge Audio Evo CD player
Cambridge Audio Evo CD player

CD-afspiller fra Cambridge Audio i eksklusivt design, der matcher de anmelderroste EVO 75 og EVO 150 alt-i-en forstærkere.

Inventory icon
Varenr:
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
Evo CD er den længe ventede CD-transport fra Cambridge Audio, der matcher de smarte alt-i-en forstærkere, EVO 75 og EVO 150. CD-afspilleren deler det samme iøjnefaldende design og er fremstillet i de samme førsteklasses materialer og konstrueret efter de samme standarder som resten af Evo serien.

Den har det samme iøjnefaldende design, er lavet af de samme højværdige materialer og er udviklet efter de samme strenge standarder. Evo CD henter hver eneste musikdetalje fra dine CD'e og sender det problemfrit videre til Evo. Din CD-samling er nu klar til at blive en del af Cambridge Audios Hi-Fi Evolution.

Præcisionsdrev
Evo CD bruger Cambridge Audios nye S5 Servo, som er en opgradering af den anerkendte S3, der findes i CXC. Den har endnu bedre hastighedspræcision og henter musikdata bedre end sin forgænger. Evo CD bruger ikke en flerfunktionsdiskdrev, men et specialdesignet stykke teknik med det eneste formål at afspille lyd-CD'er med ufejlbarlig nøjagtighed.

Konstrueret til lyd
Det anodiserede aluminium, der omslutter Evo CD's præcisionskomponenter, matcher ikke kun Evo's målrettede design, men bidrager også til dets ydeevne. Det akustisk dæmpede metalchassis og drevbakke sikrer, at intet forstyrrer signalet, når det overføres til Evo's Digital til Analog Konverter via dens eneste skræddersyede 'Evo Link' udgangskabel.

Tidløst design
Designet udelukkende for at passe sammen med Evo, deler Evo CD de samme kvalitetsmaterialer og dimensioner - til placering under eller ved siden af Evo alt-i-en-afspiller. Valget er dit, ligesom beslutningen om, hvilken af de to typer sidepaneler du foretrækker. Sammen har Evo og Evo CD en selvsikker stil, der anerkender Cambridge Audios designarv, men også ser fremad mod fremtiden.

Form og funktion
Evo CD's eneste formål er at spinde diske, for at sende nøjagtige musikoplysninger til Evo. Dette muliggør et minimalistisk design - med en enkelt knap på dens front til at åbne/lukke metaldrevbakken. Alt andet betjenes af Evo's fjernbetjening eller StreamMagic-appen på din smart enhed. CD-album art, og track information, vises smukt på Evo's 6,8" farvedisplay.

Bygget til at holde
Fordi den er konstrueret af omhyggeligt udvalgte og kompromisløse materialer, er Evo CD lige så robust, som det ser godt ud. For eksempel blev den fulde metal-CD skuffe og mekanisme valgt for stabilitet, effektivitet og levetid. Ligesom din CD-samling vil den stå tidens prøve - frigive musikken og minderne, der er bundet op i dine album, i mange år fremover.

Specifikationer:

  • Udgange: Custom udgang til Evo 75 eller Evo 150
  • Strømforbrug, maks.: 20 Watt
  • Strømforbrug, standby: <0.5W Watt
  • Dimensioner, produkt (LxBxH): 31,7 x 35,2 x 8,9 cm.
  • Nettovægt: 5,0 kg.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Cambridge Audio EVO CD-afspiller, sort CB-EVOCD-BK: Cambridge Audio EVO CD-afspiller, sort
9.495,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:

Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Cambridge Audio

Cambridge AudioEngelske Cambridge Audio har siden grundlæggelsen i 1968, lanceret en lang række nytænkende Hi-Fi-produkter, til meget fornuftige priser. Cambridge Audio produkterne udmærker sig med høj brugervenlighed, suveræn teknisk ydelse og et stilrent moderne design, der passer perfekt ind i de skandinaviske hjem. Cambridge Audio EVO forstærker

Cambridge har igennem årene høstet et hav af trofæer fra diverse internationale anmeldere, og deres nyeste produktserier AX, CX2, EDGE og EVO er ingen undtagelse. Her finder du bundsolide forstærkere, moderne netværk streamere, CD-afspillere og deres enormt populære DacMagic - der løfter lyden fra dine digitale kilder til nye højder.

CambridgeCambridge Audio har været en nytænkende og dominerende spiller på Hi-Fi markedet i mere end 50 år, med en simpel målsætning, om at give forbrugerne den bedst mulige lyd, til den bedste mulige pris, uanset budget.

Manualer og brugervejledninger til Cambridge Audio produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestroViabill
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket