AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Marantz CD 60 CD-afspiller

Marantz   Pricematch icon
Marantz CD 60 CD player, Alu sort Marantz CD 60 CD player, remote Marantz CD 60 CD player, rear Marantz CD 60 CD player, lifestyle
Marantz CD 60 CD player, lifestyle Marantz CD 60 CD player, lifestyle Marantz CD 60 CD player, lifestyle Marantz CD 60 CD player, lifestyle
Marantz CD 60 CD player, lifestyle Marantz CD 60 CD player, Alu sølv

Moderne CD-afspiller i lækkert nyt design fra Marantz. CD 60 understøtter afspilning via USB på fronten, og har både analoge og digitale udgange.

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank

Marantz CD 60 - Moderne CD-afspiller i lækkert opdateret design

Det seneste skud på stammen indenfor CD-afspillere fra Marantz er deres lækre nye CD 60 model. I forhold til alle tidligere modeller, har CD 60 fået det nye lækre og opdaterede Marantz design, som er tilgængeligt i både sort/grå og sølv/champagne, præcis som resten af udvalget. Dette betyder at CD 60 passer perfekt ind med et resterende moderne Marantz anlæg, og bidrager positivt både på det visuelle men naturligvis også på lydsiden.

Marantz CD 60 bygger på alle de kvaliteter vi kender, hvilket betyder at den har en lækker varm, rig og naturlig lydgengivelse, takket være mange avancerede teknologier. Marantz har blandt andet optimeret deres HDAM-SA2 platform i CD 60 til at være mere direkte, samt symmetrisk opbygget for at give en endnu mere medrivende lydoplevelse. Strømforsyningen er også specielt udviklet til netop CD 60, for at give alle komponenterne den strøm de har brug for, når de har brug for det.

Ud over naturligvis at kunne afspille normale CD'er, kommer Marantz CD 60 også med en lækker Hi-Res USB DAC indbygget. Det betyder at du kan forbinde et USB-stik direkte til fronten på afspilleren, og nyde din yndlingsmusik i høj kvalitet. Formater såsom FLAC HD, WAV, MP3, AAC og lignende i op til 192-bit understøttes. Derudover har CD 60 også en hovedtelefonudgang, som kan levere op til 28mW ved 32 Ohm, med mulighed for gain-justering.

Når du skal have forbundet Marantz CD 60 til dit anlæg, kan dette ske enten analogt eller digitalt - valget er dit. Ud over normale analoge RCA/Phono udgange, er CD 60 nemlig også udstyret med både optisk toslink, samt Coaxial udgang, så du kan vælge det der passer dig bedst. Marantz CD 60 er et lækket friskt pust som skal opleves, og er det perfekte match, hvis du allerede har en Marantz Model 30 eller Model 40n forstærker for eksempel.

Specifikationer:

  • Frekvensområde: 2 - 50.000 Hz
  • Indgange front: 1x USB-A (afspiling via USB-medie)
  • Udgange: 2x Digital (1x Toslink, 1x Koaxial), 1x Analog stereo (RCA)
  • Understøtter: CD-Text, ID3 Tag, WMA Meta Tag, AAC Meta data
  • CD-kompatibilitet: CD, CD-R, SA-CD, WMA, MP3, AAC
  • Strømforbrug, drift: 38 Watt
  • Strømforbrug, standby: 0,3 Watt
  • Nettovægt: 7,5 kg.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Marantz CD 60 CD-afspiller, sølv/guld MZ-CD60-SI: Marantz CD 60 CD-afspiller, sølv/guld
7.595,00 DKK 
Marantz CD 60 CD-afspiller, sort MZ-CD60-BK: Marantz CD 60 CD-afspiller, sort
7.595,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Marantz

Marantz Marantz er et højt respekteret og anerkendt mærke i Hi-Fi-verdenen. Siden grundlæggelsen i 1953 har Marantz ændret hjemmelydoplevelsen med et bredt udvalg af hifi-udstyr, og produkterne er kendt for deres udsøgte håndværk, autentiske lyd og holdbarhed.
 
Price Match
PRISMATCH på Marantz
 

Manualer og brugervejledninger til Marantz produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

AM Analogis Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker Elipson
iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon Pioneer
Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko SVS
Systemline Tangent Teac Technics Thorens Wiim Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket