AV-Connection Logo
E-mærket
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Rotel CD11 MKII CD-afspiller

Rotel   Pricematch icon
Rotel CD11 MKII Rotel CD11 MKII Rotel CD11 MKII Rotel CD11 MKII
Rotel CD11 MKII Rotel CD11 MKII Rotel CD11 MKII Rotel CD11 MKII
Rotel CD11 MKII Rotel CD11 MKII Rotel CD11 MKII Rotel CD11 MKII

Rotel CD11 MKII CD-afspilleren viderefører Rotels 30+ års arv med at levere højtydende, højværdi CD-afspillere

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
Rotel CD11 MKII CD-afspilleren viderefører Rotels 30+ års arv med at levere CD-afspillere med høj ydelse og god værdi. Afspillerens tunge stålchassis understøtter en proprietær Rotel-skive-transport udelukkende til afspilning af kompakte diske. CD11MKII's glatte, skuffe-indlæsningsmekanisme, præcis laseropsamling og stille løbende motorcontroller sikrer problemfri afspilning af din CD-samling.

Digital til Analog konvertering håndteres af en førsteklasses Texas Instruments PCM5102A 32-bit/384kHz DAC, der fodrer skræddersyede digitale lavpasfilter-kredsløb. Dette design, der prioriterer lyd først, gengiver musik på en stor, åben lydscene med enestående detaljer, præcision og finesse.

En lineær strømforsyning leverer isolerede udgange til CD-motorstyringskredsløbet og kritiske lydkredsløb, hvilket reducerer støj og forvrængning og præsenterer selv de mindste detaljer fra din CD-samling. Intuitive CD-styringsfunktioner på frontpanelet og den medfølgende fjernbetjening sikrer enkel betjening. Frontpanelets grafiske display viser afspilningsstatus og disk metadata information, inklusive titel og kunstner.

Den digitale koaksiale udgang gør det muligt at anvende Rotel CD11MKII som en ren CD-transport. En 12V trigger-indgang og RS232-forbindelse på bagpanelet gør det muligt at integrere den problemfrit i selv de mest komplekse systemer.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Rotel CD11 MKII CD-afspiller, alu sølv RT-CD11MKII-S: Rotel CD11 MKII CD-afspiller, alu sølv
4.499,00 DKK 
Rotel CD11 MKII CD-afspiller, alu sort RT-CD11MKII-B: Rotel CD11 MKII CD-afspiller, alu sort
4.499,00 DKK 

Producent beskrivelse - Rotel

Rotel Rotels hovedfilosofi er "Balanced Design Concept", hvilket er en disciplinær formel bestående af fysik, elektronik og mekanisk ingeniørarbejde guidet med en fast tro på, at det bedste ikke altid er det dyreste.

Konceptet begynder med grundlæggende kredsløb udfærdiget af et internationalt team af prisvindende ingeniører. Det inkluderer en omfattende evaluering af alle de dele som bruges i et hi-fi produkt, ikke kun for at finde de dele som virker, men for at finde dem der vil gøre det bedst sammen.
 
Price Match
PRISMATCH på Rotel
 

Manualer og brugervejledninger til Rotel produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

AM Analogis Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker Elipson
iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon Pioneer
Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko SVS
Systemline Tangent Teac Technics Thorens Wiim Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket