AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Rega pladespiller
Rega RIAA forstærker
Rega CD afspiller og DAC
Rega forstærker
Rega pickup
Rega tonearm
Rega kabler
Rega pladespiller tilbehør
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Rega Elex MK4 forstærker (2x 72W, 8 Ohm)

Rega   Pricematch icon
Rega Elex MK4 Rega Elex MK4 Rega Elex MK4 Rega Elex MK4 Rega Elex MK4

Elex MK4 med opgraderede kredsløb i forstærkerdelen, hovedtelefonsudgang, indbygget MM RIAA og ikke mindst D/A-konverter med optisk samt coax digital indgang

 
Normalt på fjernlager  Inventory icon
Forventet lev. tid 12 - 22 hverdage

Express Bank
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
 
Elex MK4 er en højtydende stereo integreret forstærker designet til at levere den reneste musikalske præstation. MK4 er placeret i et helt nyt kabinet, der matcher resten af Rega-serien, og bygger på tidligere Rega-design ved hjælp af Regas multi-prisvindende klasse A/B effektforstærkerkredsløb, som leverer imponerende 72W pr. kanal i 8 Ohm-belastninger (90W i 6 Ohm) . Nye tilslutningsmuligheder på bagsiden er tilgængelige med Elex MK4, som nu inkluderer et Rega DAC-kredsløb med to digitale indgange og en intelligent integreret højkvalitets hovedtelefonudgang bekvemt placeret på frontpanelet.

Elex MK4 er i stand til at køre vanskelige højttalere med lethed og vil integreres perfekt i ethvert lydsystem ved at tilbyde en bredere vifte af tilslutningsmuligheder. Udover linjeniveauet, digitale indgange og en højkvalitets MM RIAA, finder du også Pre-out og Record Out-funktionalitet sammen med en hovedtelefonudgang. Der er blevet lagt særlig vægt på udvælgelsen af vigtige lydkomponenter. Diskrete kredsløb, højkvalitetsrelæer, polypropylenkondensatorer og Sanken-udgangstransistorer bruges gennem hele designet.

Specifikationer:

  • Udgangseffekt: 72W pr. kanal 8 Ohm, 90W pr. kanal 6 Ohm
  • Antal kanaler: 2
  • Lydopløsning, maksimum: 24 bit / 192 kHz
  • Frekvensområde: 10 - 65.000 Hz

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Rega Elex MK4 stereo integreret forstærker RA-ELEXMK4-B: Rega Elex MK4 stereo integreret forstærker
10.995,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Rega

Rega Rega har opnået stor international anerkendelse blandt både Hi-fi anmeldere, specialister og ikke mindst deres brugere, hvor fanskaren vokser og vokser. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år. Erfaringer, indtryk og ingeniørarbejde har bragt Rega i en enestående position som pladespillerudvikler og producent. Du får derfor altid den bedste pladespiller til prisen når du vælger en Rega

Det har i alle årene været centralt hos Rega, at levere maksimal værdi for dine penge. Hele ni produkter er udvalgt som ”Editors Choice” hos det anerkendte The Absolute Sound, og alle pladespiller modeller er i blandt. Fra What Hi-Fi er Årets Produkt 2016, 2017 og 2018 den nye Rega Planar 3 pladespilleren fra 2016. Den løfter dermed arven fra den legendariske Rega RP-3 pladespiller som modtog denne prisanerkendelse hele 5 år i træk. Det er resultater som skaber stor respekt omkring Rega på internationalt plan.
 
Buy&Try
Buy & Try Rega
Price Match
PRISMATCH på Rega
 

Manualer og brugervejledninger til Rega produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker iFi Audio Inakustik Klipsch
Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject Rega
Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens Yamaha
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket