AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Rega CD afspiller og DAC
Rega forstærker
Rega RIAA forstærker
Rega pladespiller
Rega pickup
Rega tonearm
Rega kabler
Rega pladespiller tilbehør
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Rega NEO PSU MK2

Rega  
Rega NEO PSU MK2 Rega NEO PSU MK2 Rega NEO PSU MK2 Rega NEO PSU MK2 Rega NEO PSU MK2

NEO PSU MK2 kan med fordel bruges med:
P3-24 / RP3 / Planar 3 2016-nu / RP6 / P5 / P7 / RP40SE / RP8 / RP10 / Planar 6+8 og modeller med 24V motor upgradekit

 
Normalt på fjernlager 
Forventet lev. tid 8 - 12 hverdage
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
NEO PSU MK2 fra engelske REGA, nu i et opdateret design der matcher Regas andre nye serier, er en avanceret pladespiller strømforsyning der giver brugeren en kontrollerbar hastighedsjustering, avanceret anti-vibrerende motorstyrings-kredsløb og bekvemmeligheden ved blot at kunne skifte mellem hastighederne elektronisk. NEO PSU MK2 strømforsyningen vil for enhver kompatibel Rega pladespiller reducere motorstøj, forbedre hastighedsstabilitet og ikke mindst rotationshastighedens nøjagtighed.

Ved brug af DSP (digital signalbehandling) styring, baseret på et krystal som også benyttes i strømforsyningen til en Planar 10, med meget høj nøjagtighed og det avancerede anti-vibrerende motorstyrings-kredsløb, er Rega NEO PSU MK2 i stand til at producere en næsten perfekt siniuskurve til at drive 24V motoren rundt, med den valgte hastighed til perfektion.

OPSÆTNING:

Tænd for strømmen. Tænd på trykknappen foran på Neo - Når der tændes for strømmen, lyser Rega-logoet RØD. Rød angiver, at 33 1/3 omdrejninger pr. minut er valgt. Du kan skifte til 45 omdrejninger pr. minut ved at trykke på 33/45-knappen. Dette vil få Rega-logoet til at lyse GRØN og vælge 45 omdrejninger pr. minut. Vælg 33 1/3 omdrejninger pr. minut igen ved at trykke på knappen en gang mere (OBS: Når du bruger Rega NEO PSU MK2 skal du altid anbringe drivremmen i den øverste indstilling for 33 1/3 på pladespilleren og for at minimere risikoen for brum, skal NEO PSU endvidere være placeret så langt fra pladespilleren, som kablet tillader det).

VIGTIGT: Hvis drivremmen er mindst fem år gammel, anbefales det, at udskifte den, da der kan være små uregelmæssigheder i hastigheden, hvilket forhindrer optimal justering, når du indstiller NEO PSU MK2 - Vi kan anbefale at benytte Rega Reference EBLT drivrem i den forbindelse!

MÅLING AF HASTIGHEDEN:

Rega Strobe Kit (sælges separat): Den bedste måde til at justere hastigheden på pladespilleren er med et Rega Strobe Kit (medfølger ikke). En stroboskopisk skive er et optisk redskab, der bruges til at måle pladespillerens hastighed ved at fryse stregerne på skiven. Stregerne oplyses af en nøjagtig kvartslåst LED-lampe, der pulserer ved 100 Hz.

Brug af mobilapps til kontrol og justering af hastighed: Rega har med positive resultater, og sammen med et masteringstudie i London, brugt iPhone RPMappen (der fås i App Store), som er udviklet af Philip Broder, til at kontrollere og justere hastigheden på en pladespiller med NEO PSU MK2. Rega har verificeret den grundlæggende nøjagtighed ved RPM-appen med Regas interne hastighedsmåleudstyr, men da dette er en tredjepartsapp, kan vi ikke garantere aflæsningerne på grund af usikkerhed, som kan skyldes telefonens alder, stand og operativsystem, hvorpå appen er installeret. Hvis du er i tvivl, bør du kontrollere kalibreringen af RPM-appen med en passende reference.

Rega NEO PSU MK2 specifikationer:

• Udgang til dobbeltfaset motor: 24V AC beskyttet af sikring (kan nulstilles)
• Strømforbrug: 7,2 Watt
• Spænding: 24V AC
• Strømforsyning: Rega PS1 (medfølger)
• Hastighedskontrol trinstørrelse: 0,01 omdr./min.
• Input: 230V AC, 50 Hz 0,07 A
• Output: 24V AC, 350 mA
• Kompatibel med: P3-24 / RP3 / Rega Planar 3 (2016 - nuværende modeller) / RP6 / P5 / P7 / RP40 special edition / RP8 / Planar 6 / Planar 8 og alle Rega pladespillere der er opdateret med et 24V motor upgrade kit.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Rega Neo PSU MK2 24V motorstyring med DSP RA-PSUNEOMK2: Rega Neo PSU MK2 24V motorstyring med DSP
2.695,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Rega

Rega Rega har opnået stor international anerkendelse blandt både Hi-fi anmeldere, specialister og ikke mindst deres brugere, hvor fanskaren vokser og vokser. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år. Erfaringer, indtryk og ingeniørarbejde har bragt Rega i en enestående position som pladespillerudvikler og producent. Du får derfor altid den bedste pladespiller til prisen når du vælger en Rega

Det har i alle årene været centralt hos Rega, at levere maksimal værdi for dine penge. Hele ni produkter er udvalgt som ”Editors Choice” hos det anerkendte The Absolute Sound, og alle pladespiller modeller er i blandt. Fra What Hi-Fi er Årets Produkt 2016, 2017 og 2018 den nye Rega Planar 3 pladespilleren fra 2016. Den løfter dermed arven fra den legendariske Rega RP-3 pladespiller som modtog denne prisanerkendelse hele 5 år i træk. Det er resultater som skaber stor respekt omkring Rega på internationalt plan.
 
Buy&Try
Buy & Try Rega
Price Match
PRISMATCH på Rega
 

Manualer og brugervejledninger til Rega produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker ifi Audio Inakustik
Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject
Rega Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens
Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket