AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
Ortofon pickups og stylus
Ortofon OM pickup og stylus
Ortofon 2M pickup og stylus
Ortofon Quintet pickup
Ortofon Cadenza pickup
Ortofon Eksklusive pickup
Ortofon SPU pickup
Ortofon DJ pickup
Ortofon DJ stylus
Ortofon lagacy stylus
Ortofon headshell
Ortofon tilbehør
Ortofon kabler
Ortofon step-up transformer
Ortofon tilbehør
Ortofon DJ tilbehør
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Ortofon MC Diamond Pickup

Ortofon  
Ortofon MC Diamond Ortofon MC Diamond, back Ortofon MC Diamond, cover Ortofon MC Diamond, Lifestyle 1 Ortofon MC Diamond, Lifestyle 2
Ortofon MC Diamond, Lifestyle 3 Ortofon MC Diamond, Lifestyle 4 Ortofon MC Diamond, Lifestyle 5 Ortofon MC Diamond, Lifestyle 6 Ortofon MC Diamond, sideview

MC Diamond er det nye absolut ultimative Moving Coil flagskib fra Ortofon med Nude Replicant 100 diamant-nål på et diamant nålerør og forbedret gummiophæng

 
Normalt på fjernlager 
Forventet lev. tid 30 - 50 hverdage
I mere end et århundrede har Ortofon været på jagt efter nøjagtighed i lyd og oplevelsesægthed. Drevet af passion for teknik, innovation og håndværk er alt, hvad Ortofon gør, rodfæstet i et ønske om at skabe verdens bedste pickupper, så du kan gøre mere end bare at lytte til den musik, du elsker. Hos ortofon vil de gerne have, at du også mærker musikken.

Ortofon MC Diamond leverer musik, som du aldrig har hørt det før - Den bedste pickup fra Ortofon nogensinde. MC Diamond er state-of-the-art teknologi med en uovertruffen ydeevne og uovertruffen nøjagtighed man kan forvente af den bedste pickup, der nogensinde er lavet af Ortofon, som giver et helt nyt niveau af oplevelse for audiofile.

"Den indspillede musik som du aldrig har hørt den før - Den mest autentiske vinyloplevelse i verden" citat Leif Johannsen (CTO, Ortofon).

Med en titanium hus, optimeret magnetsystem, diamant-nål på et diamant nålerør og et nyudviklet gummiophæng, MC Diamond er ikke blot endnu en high-end produkt opgradering, det er den højeste kvalitet, bedst ydende pickup, Ortofon nogensinde har lavet, med den mest præcise lyd og mest autentiske oplevelse inden for musik.

Ortofons Wide Range Damping System (WRD) dæmpningssystemet er blevet omkonstrueret til at inkludere et forbedret gummiophæng, specielt udviklet internt for at sikre enestående sporing og praktisk talt eliminerer forvrængning og resonans. Denne funktion giver mulighed for optimal interaktion mellem compliance og dæmpning, forbedret stabilitet og afspilning samt uovertruffen lydkvalitet. Skabt ved hjælp af en ny gummiblanding, der anvender Multi Wall Carbon Nanotube-teknologi (MWCNT), giver denne nye gummiophæng forbedret dæmpning og forbedrer den samlede ydeevne af MC Diamond-pickuppen.

Pickuphuset på MC Diamond er lavet af titanium ved hjælp af 'Selective Laser Melting (SLM)' teknik. Denne teknik giver mulighed for præcis kontrol af husets tæthed, hvilket giver ekstrem høj intern dæmpning, og resulterer i en betydelig reduktion af vibrationer og forbedret lydkvalitet. Magnetsystem kombinerer udvalgte materialer, optimeret geometri og uovertruffen konsistens, der leverer uovertruffen ydeevne. Sammen med det ikke-magnetiske armatur er resultatet levende, meget nøjagtige lydgengivelser defineret af næsten grænseløs dimensionalitet.

MC Diamond har et solidt diamant nålerør, der i kombination med Ortofon Replicant 100 nål, tilbyder ekstrem gennemsigtighed, hastighed og reaktionsevne ud over enhver anden kombination. Replicant 100 nålen er en 'line contact' slibning der udmærker sig ved at have en lang og smal kontaktflade, som nøje gentager den originale fabriksudskæring og giver en sporingsnøjagtighed uden sidestykke fra enhver anden pickup, der findes.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Ortofon MC Diamond Moving Coil Pick-up OTF-MCDIAMOND: Ortofon MC Diamond Moving Coil Pick-up
67.999,00 DKK 

Producent beskrivelse - Ortofon

Ortofon For over 100 år siden begyndte den store danske succeshistorie, der senere hen blev til det Ortofon vi kender i dag. Den 9. oktober 1918 grundlagde de to danske ingeniører Axel Petersen (1887-1971) og Arnold Poulsen (1889-1952) 'Electric Phono Film Company' i København sammen med et par fremsynede forretningsmænd, der ville støtte organisationen økonomisk. Deres mål var at undersøge muligheden for lydoptagelse i høj klasse og udvikle et af de første lyd-synkroniserede filmsystemer i verden.

I 1948 udviklede Ortofon så deres første Moving Coil pickup og siden da er mere end 300 forskellige pickupper blevet udviklet og fremstillet - I dag beskæftiger Ortofon A/S mere en 100 medarbejdere på deres hovedkvater i Nakskov, hvor Ortofon ikke blot er verdens førende producent af pickups med salg på over 500.000 enheder om året, men også den største producent af pick-up'er i verden. Ud over pickup'er producerer Ortofon også et hav af tilbehør til pladespilleren generelt. Ortofon er et strålende eksempel på et dansk mærke, der når langt ud over landets grænser og bliver defor også solgt i mere end 60 lande herunder bla. også USA og Japan.

 
Price Match
PRISMATCH på Ortofon
 

Manualer og brugervejledninger til Ortofon produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker ifi Audio Inakustik
Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject
Rega Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens
Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo Viabill logo Nordea Finance logo MobilePay logo
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket