ifi Audio ZEN Blue V2 trådløs Bluetooth modtager
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
ifi Audio DAC og hovedtelefon forstærker
ifi Audio analog
ifi Audio digital
ifi Audio strøm
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

ifi Audio ZEN Blue V2 trådløs Bluetooth modtager

ifi Audio  
ifi Audio ZEN Blue V2 bluetooth streamer ifi Audio ZEN Blue V2 bluetooth streamer ifi Audio ZEN Blue V2 bluetooth streamer ifi Audio ZEN Blue V2 bluetooth streamer ifi Audio ZEN Blue V2 bluetooth streamer

ifi ZEN Blue V2 er opdateret med endnu bedre komponenter og antenne for længere rækkevidde. Bluetooh modtageren benytter en SABRE DAC og Qualcomm QCC5100-chip.

 
Varen er i restordre 
Forventet lev. tid ?? hverdage
    

ifi audio lancerer med Zen Blue, det første produkt i en ny serie med lyd i høj kvalitet i desktop-størrelse. ZEN Blue er verdens første Bluetooth-modtager, der understøtter alle de nyeste hi-res musikformater der giver den bedste lydkvalitet fra smartphones, tablets, pc'er og Mac'er


I et prisleje der domineres af plastik imponerer ZEN Blue med sit robuste aluminiumskabinet, men hvad der virkelig adskiller ZEN Blue fra konkurrenterne er teknologien, hvor ifi gået langt for, at Bluetooth-gengivelsen er den bedste, fordi den designes fra grunden.

Der findes mange Bluetooth produkter, men mange producenter ser kun Bluetooth-modtagelse som en ren bekvemmelighed og udnytter derfor ikke det egentlige potentiale i systemet. Det betyder at Bluetooth oftest bliver implementeret på den billigst mulige måde alene for at kunne skrives på listen over funktioner. Måden, hvorpå Bluetooth bliver implementeret og kvaliteten af signalbehandlingen og de kredsløb, der omgiver det har enorm stor indflydelse på den endelige lydkvalitet. Ifi udvikler deres produkter til at opnå den bedst mulige gengivelse uanset lydkilde - også når det, som her, gælder Bluetooth-streaming.

I ZEN Blue starter dette med den avancerede Qualcomm QCC5100-chip hvis hovedopgave er modtagelse og behandling af Bluetooth signalet fra eksempelvis en smartphone - ZEN Blue er det første produkt i sin art, der bruger denne nye generation Bluetooth IC. Det betyder blandt andet, at alle de nyeste 24-bit-kompatible Bluetooth-lydformater understøttes, inklusiv:

• Qualcomm's aptX Adaptiv
• aptX HD
• Sonys LDAC
• Huawei's HWA

Det er en liste af banebrydenden hi-res specifikationer ingen anden Bluetooth-streamer pt. kan vise. Andre understøttede formater inkluderer almindelig aptX og aptX Low Latency, AAC (det foretrukne format på Apple iOS-enheder) og SBC (det "almindelige" Bluetooth-format). Det betyder, at stort set alle enheder er dækket og giver den højest mulige lydkvalitet, din enheds Bluetooth-specifikation tillader.

Qualcomm QCC5100 er en komplet 'system-på-en-chip' Bluetooth-løsning med alle funktioner indbygget inklusive D/A-konvertering. Mange producenter baserer hele deres Bluetoothfunktionalitet på en sådan type chip. Ifi har istedet separeret de digitale og analoge stadier og for at konvertere signalet fra digitalt til analogt bliver det behandlede digitale signal fra QCC5100, dirigeret til en specialiseret DAC chip fra ESS Technology's Sabre-familie. Ifi har fundet, at dette samspil med Qualcomm-chippen leverer Bluetooth-lyd langt bedre end normen. Har man selv en foretrukken D/A konventer man ønsker at bruge, kan ZEN Blue kobles til via enten koaksial eller optisk.

Meget usædvanligt for en DAC i denne prisklasse har ZEN Blue analoge udgangstrin af den balancerede type. De indeholder en kredsløbskomponenter i en høj kvalitet, omhyggeligt udvalgt for deres lydkvalitet, herunder professionelle balancerede linjedrivere, keramiske-kondensatorer fra TDK og en præcis og støjsvag strømforsynings IC fra Texas Instruments. Det hele samler sig til en Bluetooth-streamer med en lydkvalitet der normalt ligger i et meget højere prisniveau.

ZEN Blue 'husker' op til syv parrede enheder, hvilket gør det nemt at skifte fra en enhed til en anden. Takket være den nyeste Bluetooth 5 specifikation er der et stort modtagelsesområde. DAC`en håndterer sampling frekvenser godt ud over det maksimale leveret af aktuelle hi-res Bluetooth-formater og Qualcomms QCC5100-chip kan opdateres, hvilket gør det muligt at tilføje fremtidige Bluetooth-formater til ZEN Blue.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

ifi Audio ZEN Blue V2 trådløs Bluetooth modtager IFI-ZENBLUEV2: ifi Audio ZEN Blue V2 trådløs Bluetooth modtager
1.495,00 DKK 

Producent beskrivelse - ifi Audio

ifi Audio iFi Audio er oprindeligt et datterselskab af den britiske high-end producent AMR og har siden begyndelsen i 2012 opbygget et meget bredt sortiment, hvor flere af produkterne skiller sig
positivt ud i forhold til, hvad man ellers ser på markedet. Ligegyldig hvilken produktkategori, ifi kaster sig over, har de hele tiden ambitionen om at bringe det bedste frem i musikken, samtidig med, at produkterne skal være så kompakte, at de kan være i lommen eller ikke tager unødig plads op i reolen - Udviklingen foregår i Southport i England, men iFi Audio har leverandører fra hele verdenen, specielt Tyskland, USA og Japan.

Gennem de seneste par år har produkter fra iFi Audio gået deres sejrsgang verden over. Takket
være et spændende og kompakt design, god lyd og fornuftige priser, har iFi Audio vundet mange
fans, uanset om det drejer sig om lyd på farten eller stereoanlægget hjemme i stuen - iFi Audio er et miljøvenligt selskab, hvilket betyder at al emballage til virksomhedens produkter er produceret af genanvendelige materialer, herunder aluminium, papir og genbrugsprodukter. Der findes ingen farlige toksiner i iFi Audios komponenter, og virksomheden sikrer, at alle produkter opfylder de internationale miljøstandarder.
 
Price Match
PRISMATCH på ifi Audio
 

Manualer og brugervejledninger til ifi Audio produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio Cocktail Audio DSPeaker Emotiva ifi Audio Inakustik
Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Michi One For All Onkyo Ortofon Powergrip
Pro-Ject Rega Rotel SONOS SVS Thorens Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Black Friday
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort Viabill Basisbank Mobilepay
VISA VISA Electron Mastercard Maestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket