AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Pro-Ject Tuner Box S2

Pro-Ject   Pricematch icon
Pro-Ject Tuner Box S2 Pro-Ject Tuner Box S2 Pro-Ject Tuner Box S2

Lille smart FM radio i micro størrelse med dot-matrix display og IR-fjernbetjening. Pro-Ject Tuner Box S2 er en ren FM radio tuner i flot aluminiumskabinet

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
Denne lille FM-tuner er fyldt med lyd af høj kvalitet og nyttige funktioner. 99 forudindstillinger er mere end nok til at gemme dine yndlingsradiostationer. Tuner Box S2 kan ideelt bruges i kombination med andre Pro-Ject Box design komponenter. For eksempel giver Trigger In/Out dig mulighed for fjerntænding og sluk for Tuner Box S2 via f.eks en Pre Box S2 Analog. Den medfølgende fuld funktionelle IR-fjernbetjening og højkontrast dot-matrix display gør denne enhed til en fornøjelse at bruge!

Produktanmeldelser og links

Pro-Ject Tuner Box S2 FM radio, sølv PJT-TUNERBOXS2-SI: Pro-Ject Tuner Box S2 FM radio, sølv
1.599,00 DKK 
Pro-Ject Tuner Box S2 FM radio, sort PJT-TUNERBOXS2-BK: Pro-Ject Tuner Box S2 FM radio, sort
1.599,00 DKK 

Producent beskrivelse - Pro-Ject

Pro-JectPro-ject blev grundlagt tilbage i 1991 af Heinz Lichtenegger, med en vision om at lave budgetvenlige analoge lydprodukter som på daværende tidspunkt var på vej til så småt at uddø, på grund af CD-afspillernes fremgang. Heinz mente dog stadig at pladespilleren var den rette måde at lytte til musik, og holdt derfor fast i sine ideer, hvilket har betydet at Pro-ject den dag i dag er en af de mest anerkendte producenter af pladespillere i hele verden.

Visionen er stadig den samme som tilbage i 1991. Nemlig at give forbrugerne produkter af høj kvalitet, til priser hvor at alle kan være med. Gennem tiden har Pro-ject udvidet deres sortiment, så vi nu ud over pladespillere, også finder både dedikerede RIAA-forstærkere, bluetooth-bokse, hovedtelefonforstærkere, DAC til digital lyd og diverse tilbehørs dele, som pickup børster, rensevæske med mere. Du finder det fulde udvalg af produkter fra Pro-ject nedenfor.

Manualer og brugervejledninger til Pro-Ject produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket