AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Pro-Ject Power Box RS2 Phono

Pro-Ject   Pricematch icon
Pro-Ject Power Box RS2 Phono, silver Pro-Ject Power Box RS2 Phono, black Pro-Ject Power Box RS2 Phono, back Pro-Ject Power Box RS2 Phono, Lifestyle
Pro-Ject Power Box RS2 Phono, Lifestyle

Tilslut pladespiller og RIAA for at drage fordel af den lineær strømforsyning. Power Box RS2 er kompatibel med alle Pro-Ject Phono Boxes og 15V DC pladespillere

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank

Lineær strømforsyning til Pladespiller og RIAA-forforstærker

Reneste strøm til din phono-opsætning!

Strømforsyningen er en meget vigtig del af lydvejen og bidrager væsentligt til lydkvaliteten af et lydprodukt.

Med den nye Power Box RS2 Phono kan du forbinde både din pladespiller og RIAA-forforstærker og drage fordel af det perfekte kraftbidrag i form af en lineær strømforsyning. Den nye Power Box er kompatibel med alle Pro-Ject Phono Boxes og alle Pro-Ject 15V DC pladespillere.

En lineær strømforsyning består af en massiv ringkernetransformer, som undgår indtrængning af interferens fra lysnettet ind i lydkomponenterne. Den indbyggede transformer har en meget højere strømreserve sammenlignet med en standard strømadapter. Den har meget lav udgangsimpedans og i kombination med stor filtreringskapacitet kan den nemt klare alle strømbehov. Lydopsætning, mørke af tavse baggrunde og små detaljeopløsning vil forbedres kraftigt og bidrage til en langt bedre samlet ydeevne for hver komponent.

Power Box RS2 Phono er fremstillet i Europa og fås i et sort eller sølv aluminiumskabinet.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Pro-Ject Power Box RS2 Phono, sølv PJT-POWRBOXRS2-SI: Pro-Ject Power Box RS2 Phono, sølv
6.995,00 DKK 
Pro-Ject Power Box RS2 Phono, sort PJT-POWRBOXRS2-BK: Pro-Ject Power Box RS2 Phono, sort
6.995,00 DKK 

Producent beskrivelse - Pro-Ject

Pro-JectPro-ject blev grundlagt tilbage i 1991 af Heinz Lichtenegger, med en vision om at lave budgetvenlige analoge lydprodukter som på daværende tidspunkt var på vej til så småt at uddø, på grund af CD-afspillernes fremgang. Heinz mente dog stadig at pladespilleren var den rette måde at lytte til musik, og holdt derfor fast i sine ideer, hvilket har betydet at Pro-ject den dag i dag er en af de mest anerkendte producenter af pladespillere i hele verden.

Visionen er stadig den samme som tilbage i 1991. Nemlig at give forbrugerne produkter af høj kvalitet, til priser hvor at alle kan være med. Gennem tiden har Pro-ject udvidet deres sortiment, så vi nu ud over pladespillere, også finder både dedikerede RIAA-forstærkere, bluetooth-bokse, hovedtelefonforstærkere, DAC til digital lyd og diverse tilbehørs dele, som pickup børster, rensevæske med mere. Du finder det fulde udvalg af produkter fra Pro-ject nedenfor.

Manualer og brugervejledninger til Pro-Ject produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket