AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Tangent DAC II forforstærker

Sale Overlay icon
Tangent   Pricematch icon
Tangent DAC II Tangent DAC II Tangent DAC II Tangent DAC II

Sabre ES9023 24-bit Stereo DAC med koaksial, optisk, USB og AptX Bluetooth for trådløs streaming af høj kvalitet. Ideel som forforstærker og hovedtelefonforstær

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
Tangent DAC II er en alsidig high-end hifi DAC med en Sabre ES9023 24-bit Stereo Audio DAC. Den tilbyder adskillige digitale indgange inklusive koaksial, optisk digital og USB, samt AptX Bluetooth-teknologi for trådløs streaming af høj kvalitet. Ideel som forforstærker, og kan også bruges som en hovedtelefonforstærker. Perfekt til musikentusiaster, der søger exceptionel lydkvalitet.

Tangent DAC II har indbygget en high-end hifi DAC med en premium Sabre ES9023 24-bit Stereo Audio DAC. Dette alsidige produkt er den perfekte løsning for alle, der har en forstærker, men har brug for en forforstærker med flere digitale indgange, herunder koaksial, optisk digital og USB.

Med den nyeste AptX Bluetooth-teknologi giver Tangent DAC II dig mulighed for at streame musik fra din telefon eller andre kompatible enheder med høj kvalitetslyd. Og for dem, der foretrækker en mere intim lytteoplevelse, kan DAC II også bruges som en hovedtelefonforstærker.

Ud over dens imponerende digitale evner har Tangent DAC II også både RCA udgang og XLR balanceret udgang, hvilket gør den til en god følgesvend for Tangent PowerAmpster II effektforstærker eller enhver anden effektforstærker. Og som en del af Tangents populære elektronikserie er DAC II bygget til at holde med en solid, høj kvalitets konstruktion og en indbygget strømforsyning ligesom resten af serien.

Tangent DAC II er også designet med bekvemmelighed for øje. Den har en intuitiv, nem at bruge grænseflade og et kompakt, elegant design, der ikke optager for meget plads i dit hjem eller på dit kontor. Uanset om du er musikentusiast eller bare vil opgradere dit lydsystem, er Tangent DAC II et godt valg for enhver, der kræver det bedste inden for lydkvalitet.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Tangent DAC II forforstærker TAN-TANDACII: Tangent DAC II forforstærker
1.999,00 DKK 
Tangent DAC II forforstærker, returvare TAN-TANDACIID: Tangent DAC II forforstærker, returvare
1.799,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:

Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Tangent

TangentTangent har i mere end 20 år fyldt de danske hjem med lækkert design og lyd, og har siden start haft fokus på de ting der tæller – nemlig høj kvalitet og god lyd uden at gå på kompromis. Selvom de fleste af produkterne fra danske Tangent, befinder sig i et prisniveau hvor alle kan være med, betyder det ikke at vi har med billige kina-produkter at gøre, tværtimod. Tangent er en del af AV-Industry som har flere brands under deres vinger.

Alle produkter fra Tangent er nøje udviklet af erfarende akustikere og ingeniører, og bygget til at levere en eminent lydoplevelse til prisen, samt holde i mange år. Da vi har med et dansk brand at gøre, byder Tangent også på lækkert minimalistisk og skandinavisk design, som passer ind i de moderne danske hjem. Partnerskaber med designere som Jacob Jensen har også for alvor skabt unikke produkter under Tangent brandet. Det er ikke uden grund at Tangent ofte nævnes i diverse tests og har høstet forskellige priser igennem tiden.

Manualer og brugervejledninger til Tangent produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket