AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

iFi Audio Go Link

iFi Audio   Pricematch icon
iFi Audio Go Link iFi Audio Go Link, connections iFi Audio Go Link, indicators iFi Audio Go Link, lifestyle iFi Audio Go Link, stripped
iFi Audio Go Link, stripped

Smart lille DAC og hovedtelefon forstærker fra iFi Audio med dens meget fleksible kabel og 11 gram, gør det let at medbringe den når du er på farten.

 
På vej til webshop lager  Inventory icon
Forventet lev. tid 1 - 2 hverdage
 
GO-linket er det manglende led i din lytteoplevelse.For det første vil det gøre det muligt for hovedtelefoner og in-ear høretelefoner med ledning at oprette forbindelse til digitale enheder, der ikke har en 3,5 mm hovedtelefonudgang.
For det andet, selvom din enhed har et hovedtelefonstik, leverer GO-linket en stor sonisk opgradering. Dette skyldes, at dens sofistikerede DAC (Digital-to-Analogue Converter) og hovedtelefonforstærkerkredsløb er overlegne i forhold til lydteknologien i smartenheder og computere.

I hjertet af GO-forbindelsen ligger en strømeffektiv, højtydende DAC-chip fra ESS Technologys Sabre HiFi-serie – ES9219MQ/Q – der nyder godt af 32-bit HyperStream III-arkitektur.
Dette kombineres med Quad DAC+ og Time Domain Jitter Eliminator-teknologier, plus deres dedikerede urkredsløb, der bruger en specialiseret krystaloscillator, for at levere ultra-lav forvrængning, fremragende klarhed og imponerende dynamisk rækkevidde.

GO Links hovedtelefonforstærker forsyner et forgyldt 3,5 mm stik, der inkorporerer deres S-Balanced-konfiguration for at reducere støj og crosstalk. Den leverer en udgangseffekt på 70mW i 32 ohm og en maksimal udgangsspænding på 2,05V til 600 ohm. Dette giver den masser af pust til at drive den slags hovedtelefoner og in-ear øretelefoner, der sandsynligvis vil blive brugt med GO-linket, og udklasser nemt hovedtelefonudgangene indbygget i smartenheder og computere.

Specifikationer:
• Formater: DSD 256 / 11.3MHz, PCM 384kHz, MQA
• DAC: Bit-Perfect DSD & DXD DAC by ESS
• Output power: =1.5V/70MW @ 320; 2V/14mW @ 3000
• Udgangsmodstand: <0.40
• SNR: =125dBA (2.05V)
• DNR: =122dB(A) @ OdBFS
• THD+N: =00.004% (1.27V @ 32)
• Frekvensrespons: 10-80kHz(-0.5dB)
• Strømforbrug: No Signal ~0.2W, Max Signal ~1W
• Dimensioner: 135x12.6x7.6 mm.
• Kabellængde: 60 mm.
• Vægt: 11g.

Hvad er der i kassen
• Ifi Audio Go Link
• Lightning til USB-C adapter
• USB-A til USB-C adapter
• Brugermanual
• Sikkerhedsdokument

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

iFi Audio Go Link IFI-GOLINK: iFi Audio Go Link
495,00 DKK 

Producent beskrivelse - iFi Audio

iFi Audio iFi Audio er oprindeligt et datterselskab af den britiske high-end producent AMR og har siden begyndelsen i 2012 opbygget et meget bredt sortiment, hvor flere af produkterne skiller sig
positivt ud i forhold til, hvad man ellers ser på markedet. Ligegyldig hvilken produktkategori, ifi kaster sig over, har de hele tiden ambitionen om at bringe det bedste frem i musikken, samtidig med, at produkterne skal være så kompakte, at de kan være i lommen eller ikke tager unødig plads op i reolen - Udviklingen foregår i Southport i England, men iFi Audio har leverandører fra hele verdenen, specielt Tyskland, USA og Japan.

Gennem de seneste par år har produkter fra iFi Audio gået deres sejrsgang verden over. Takket
være et spændende og kompakt design, god lyd og fornuftige priser, har iFi Audio vundet mange
fans, uanset om det drejer sig om lyd på farten eller stereoanlægget hjemme i stuen - iFi Audio er et miljøvenligt selskab, hvilket betyder at al emballage til virksomhedens produkter er produceret af genanvendelige materialer, herunder aluminium, papir og genbrugsprodukter. Der findes ingen farlige toksiner i iFi Audios komponenter, og virksomheden sikrer, at alle produkter opfylder de internationale miljøstandarder.
 
Price Match
PRISMATCH på iFi Audio
 

Manualer og brugervejledninger til iFi Audio produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker iFi Audio Inakustik Klipsch
Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject Rega
Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens Yamaha
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket