AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 750 DKK FRI FRAGT OVER 750 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

Rotel S14 streaming forstærker

Rotel   Pricematch icon
Rotel S14 integrated music system, black Rotel S14 integrated music system, silver Rotel S14 integrated music system, lifestyle Rotel S14 integrated music system, lifestyle Rotel S14 integrated music system, lifestyle
Rotel S14 integrated music system, lifestyle Rotel S14 integrated music system, lifestyle Rotel S14 integrated music system, lifestyle Rotel S14 integrated music system, lifestyle Rotel S14 integrated music system, lifestyle

Integreret forstærker fra Rotel i velkendt høj kvalitet, og med masser af streamingsmuligheder, samt effekt til de fleste slags højttalere i god kvalitet.

 
   Inventory icon
Vælg variant for pris og levering
 
 

Express Bank
 

Rotel S14 - Integreret forstærker med smarte funktioner

Med lanceringen af S14 træder Rotel endnu et skridt ind i den digitale og smarte verden, og denne gang i form af en smart og integreret forstærker i en prisklasse der er til at spise for de fleste Rotel fans derude. S14 byder på mange måder på det samme og velkendte design som resten af produkterne fra Rotel. Vi har at gøre med en kompakt forstærker, der kan levere helt op til 2 x 150 i 4 Ohm, hvilket er nok effekt til at drive selv større gulvhøjttalere.

Det er dog ikke på forstærkersiden at S14 skiller sig ud fra sine søskende, men derimod på de funktioner der tilbydes. S14 tilbyder nemlig en lang række af streamings funktioner, såsom Spotify Connect, TIDAL, Roon og ChromeCast. Derudover finder vi indbygget Bluetooth med understøttelse for både aptX og ACC, for den bedst mulige lydkvalitet. Ønsker du at få det absolut bedste ud af din Rotel S14, kan du bruge den indbyggede USB-DAC og få support for MQA og MQA Studio.

Har du brug for yderligere effekt, er der også en dedikeret pre-out, samt subwoofer udgang. Styr let det hele via den inkluderede fjernbetjening, via Rotel applikationen til S14, eller direkte igennem din yndlings musik app, såsom Spotify. Du har altid overblikket via den lækre farveskærm på fronten af S14, uanset hvilket indhold du måtte afspille og fra hvilken kilde. S14 er en lækker integreret forstærker, som i den grad bør opleves, med alle de kvaliteter vi kender fra Rotel!

Specifikationer:

  • Udgangseffekt: 2 x 80W 8 Ohm / 2 x 150W 4 Ohm
  • Antal kanaler: 2
  • Streaming standards: Bluetooth, ChromeCast, Spotify Connect, TIDAL, Roon
  • Frekvensområde: 10 - 100.000 Hz
  • Indgange: 1x Analog stereo og 3x digital (1x RCA, 1x optical, 1x coax, 1x USB)
  • Indgange front: 1x Hovedtelefonsudgang
  • Udgange: Dedikeret subwoofer udgang samt pre-out
  • Nettovægt: 9,15 kg.

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Rotel S14 streaming forstærker, alu sølv RT-S14-S: Rotel S14 streaming forstærker, alu sølv
19.999,00 DKK 
Rotel S14 streaming forstærker, alu sort RT-S14-B: Rotel S14 streaming forstærker, alu sort
19.999,00 DKK 

Producent beskrivelse - Rotel

Rotel Rotels hovedfilosofi er 'Balanced Design Concept', hvilket er en disciplinær formel bestående af fysik, elektronik og mekanisk ingeniørarbejde guidet med en fast tro på, at det bedste ikke altid er det dyreste.

Konceptet begynder med grundlæggende kredsløb udfærdiget af et internationalt team af prisvindende ingeniører. Det inkluderer en omfattende evaluering af alle de dele som bruges i et hi-fi produkt, ikke kun for at finde de dele som virker, men for at finde dem der vil gøre det bedst sammen.
 
Price Match
PRISMATCH på Rotel
 

Manualer og brugervejledninger til Rotel produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker iFi Audio Inakustik Klipsch
Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject Rega
Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens Yamaha
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket