AV-Connection Logo
Home icon Forside Returnering Finansiering Butikker Kundeservice Erhverv
Login Log ind
 
English language Dansk sprog Svenska språk
Tlf. 7442 1078 (hverdage 9-17) TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) Buy & Try på mange varer BUY & TRY PÅ MANGE VARER Hurtig levering fra 29 DKK HURTIG LEVERING FRA 29 DKK Fri fragt over 500 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 dages returret med prisgaranti 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO KABLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon
 

ifi Audio Neo Stream netværks streamer

ifi Audio  
ifi Audio Neo stream ifi Audio Neo stream ifi Audio Neo stream ifi Audio Neo stream ifi Audio Neo stream

Avanceret netværksafspiller / streamer fra ifi audio med understøttelse af alle de seneste streamingsmuligheder og lydformater, med mange unikke løsninger!

 
Normalt på fjernlager 
Forventet lev. tid 2 - 3 hverdage

Express Bank
 
Neo Stream - Avanceret netværks-afspiller / streamer
Neo Stream er det seneste skud på stammen af netværksafspillere fra velkendte ifi audio. Vi har at gøre med et vaskeægte high-end produkt - bare uden high-end prisskiltet. Neo Stream kommer med alle de moderne streamings muligheder, såsom Tidal og Spotify Connect understøttelse Apple Airplay, DLNA / UPnP og support for Roon. Der kræves ingen speciel applikation eller andet, som ifi audio tvinger dig til at bruge. Blot forbind til dit hjemmenetværk og lad musikken spille.

VI finder en skræddersyet DAC indbygget i Neo Stream, hvilket sikrer dig den bedste lydkvalitet uanset kilden og genren du lytter til. Med en avanceret Powerful 16-core XMOS processor, er Neo Stream i stand til at afkode MQA i fuld format, samtidig med at du kan nyde normal PCM i op til 768kHz og DSD 512.

Uanset hvordan du måtte ønske at betjene din Neo Stream, har den en indgang eller løsning til formålet. Det betyder at der er dual-band Wifi indbygget, Gigabit LAN port, USB-porte, samt normale analog og optiske indgange i form af RCA, XLR, Coaxial og optisk - Neo Stream har med andre ord alle de porte du kan få brug for, for at få forbundet dit udstyr.

Ud over de mange ind og udgange i Neo Stream, finder vi også mange af ifi audios avancerede teknologier i disse porte. USB-portene har blandt andet deres ANC II teknologi, de digitale udgange gør brug af iPurifier teknologien, GMT (Global Master Timing) sikrer at de digitale signaler har minimal jitter - og mere til. Neo Stream er gennemtænkt fra start til slut igennem alle kredsløb, for at give dig den absolut bedst mulige lytte oplevelse uanset kilde og format der afspilles.
ifi Audio Neo Stream netværks streamer IFI-NEOSTREAM-SI: ifi Audio Neo Stream netværks streamer
9.995,00 DKK 

Producent beskrivelse - ifi Audio

ifi Audio iFi Audio er oprindeligt et datterselskab af den britiske high-end producent AMR og har siden begyndelsen i 2012 opbygget et meget bredt sortiment, hvor flere af produkterne skiller sig
positivt ud i forhold til, hvad man ellers ser på markedet. Ligegyldig hvilken produktkategori, ifi kaster sig over, har de hele tiden ambitionen om at bringe det bedste frem i musikken, samtidig med, at produkterne skal være så kompakte, at de kan være i lommen eller ikke tager unødig plads op i reolen - Udviklingen foregår i Southport i England, men iFi Audio har leverandører fra hele verdenen, specielt Tyskland, USA og Japan.

Gennem de seneste par år har produkter fra iFi Audio gået deres sejrsgang verden over. Takket
være et spændende og kompakt design, god lyd og fornuftige priser, har iFi Audio vundet mange
fans, uanset om det drejer sig om lyd på farten eller stereoanlægget hjemme i stuen - iFi Audio er et miljøvenligt selskab, hvilket betyder at al emballage til virksomhedens produkter er produceret af genanvendelige materialer, herunder aluminium, papir og genbrugsprodukter. Der findes ingen farlige toksiner i iFi Audios komponenter, og virksomheden sikrer, at alle produkter opfylder de internationale miljøstandarder.
 
Price Match
PRISMATCH på ifi Audio
 

Manualer og brugervejledninger til ifi Audio produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker ifi Audio Inakustik
Klipsch Lenco Marantz Mark Levinson Marshall Michi One For All Ortofon Pro-Ject
Rega Rotel SONOS Sonus faber Sumiko SVS Tangent Teac Thorens
Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og Outlet
• Black Friday / Black Week
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Facebook logo   Instagram logo   LinkedIn logo   YouTube logo
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
Dankort / Visa Dankort logo MobilePay logo Viabill logo Express Bank
VISA logo VISA electron logo Mastercard logo Maestro logo
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward shopping_basket