AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

Rega Fono MC MK4 RIAA forstærker

Rega   Pricematch icon
Rega Fono MC RIAA MK4 Rega Fono MC RIAA MK4 Rega Fono MC RIAA MK4 Rega Fono MC RIAA MK4
Rega Fono MC RIAA MK4

RIAA forstærker af usædvanlig høj kvalitet, der maksimerer potentialet af enhver MC pickup med lavt output. Nu i et opdateret design der matcher Regas nye serie

Inventory icon
Varenr:
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
Fono MC MK4 er en usædvanlig høj kvalitets MC RIAA For-forstærker, som er designet til at maksimere potentialet af enhver lav output MC pickup. Selvom Rega Fono MC er specielt designet til at komplimentere den nyeste Rega-serie af Moving Coils pickupper, vil du finde fuld justerbarhed til forstærkning og belastning via dip-switche, der bekvemt er placeret på bagpanelet, hvilket gør Fono MC MK4 kompatibel med en lang række tredjeparts MC-pickupper med lavt output. Rega Fono MC MK4 kommer i et helt nyt opdateret design, der også matcher Regas seneste serie af elektroniske komponenter, som tilbyder et moderne look, der garanteret kan integreres i ethvert hi-fi-system.

Rega Fono MC MK4 er designet til at være effektiv, nem at bruge og frem for alt til at gengive musik. Fono MC MK4 benytter transistorer med et utroligt lavt støjtal i et helt diskret inputtrin, hvor lav støj og linearitet er afgørende for at få det bedste ud af en MC pickup. På grund af transistorens høje indgangsimpedans er belastningseffekterne af forstærkerkredsløbet minimale og påvirker ikke pickuppens ydeevne. Det interne kredsløb i Fono MC MK4 er resultatet af udviklingsarbejdet lavet på den meget succesrige Aria RIAA forstærker.

Produktanmeldelser og links

MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE

Rega Fono MC - MK4 RIAA forstærker, sort RA-FONOMCMK4-B: Rega Fono MC - MK4 RIAA forstærker, sort
2.795,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:

Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try

Producent beskrivelse - Rega

RegaRega har opnået stor international anerkendelse blandt både Hi-fi anmeldere, specialister og ikke mindst deres brugere, hvor fanskaren vokser og vokser. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år. Erfaringer, indtryk og ingeniørarbejde har bragt Rega i en enestående position som pladespillerudvikler og producent. Du får derfor altid den bedste pladespiller til prisen når du vælger en Rega

Det har i alle årene været centralt hos Rega, at levere maksimal værdi for dine penge. Hele ni produkter er udvalgt som ”Editors Choice” hos det anerkendte The Absolute Sound, og alle pladespiller modeller er i blandt. Fra What Hi-Fi er Årets Produkt 2016, 2017 og 2018 den nye Rega Planar 3 pladespilleren fra 2016, og de flotte anmeldelser er naturligivs fortsætter bare. Den løfter dermed arven fra den legendariske Rega RP-3 pladespiller som modtog denne prisanerkendelse hele 5 år i træk. Det er resultater som skaber stor respekt omkring Rega på internationalt plan.

Manualer og brugervejledninger til Rega produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
Payment cardMobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket