Rega Aura MC RIAA forstærker
AV-Connection
Forside Retur / Reklamation Finansiering Butikker Information
Log ind
 
English language Dansk sprog
 
TLF. 7442 1078 (HVERDAGE 9-17) BUY & TRY PÅ MANGE VARER HURTIG LEVERING FRA 29 DKK FRI FRAGT OVER 500 DKK 30 DAGES RETURRET MED PRISGARANTI  
Tilbud, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VAREMÆRKER / BRANDS
Rega CD afspiller
Rega DAC
Rega forstærker
Rega højtaler
Rega RIAA forstærker
Rega pladespiller
Rega pickup
Rega tonearm
Rega kabler
Rega pladespiller tilbehør
Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon Drilldown arrow icon
 

Rega Aura MC RIAA forstærker

Rega  
Rega Aura MC RIAA forstærker Rega Aura MC RIAA forstærker Rega Aura MC RIAA forstærker Rega Aura MC RIAA forstærker Rega Aura MC RIAA forstærker

Rega AURA MC er den ultimative og kompromisløse RIAA forstærker fra Rega. RIAA forstærkeren er specielt udviklet til at få det maksimale ud af din MC pickup.

 
Forventet lev. tid 3 - 5 hverdage 
Normalt på fjernlager
    
Køb risikofrit med Buy & Try! Vi giver dig 30 dage til at teste produktet efter købet, inkl. FRI fragt og FRI retur!
30 dages risikofrit køb
- FRI fragt og retur
 
Rega AURA er en tretrins, fuldt symmetrisk MC forforstærker og RIAA korrektion.
Det første trin er en symmetrisk komplementær klasse A-forstærker, med parallelt koblede Linear System ultra støjsvage FET-transistorer konfigureret som et symmetrisk sammensat dobbelt indgangstrin. Anvendelsen af FET-transistorer sikrer, at der ingen bias strøm er i pickuppen, der kan forstyrre den fine magnetiske geometri. Indgangskredsløbets konfiguration letter også brugen af eventuelle koblingskomponenter mellem pickup-udgangen og FET-transistorernes indgangstrin, hvilket ville forringe lyden. De komplementære ultra lydsvage FET-transistorer er omhyggeligt udvalgt og tilpasset for optimal ydeevne. Dette trin driver den passive højfrekvente del af RIAA-udligningstrinet.

Det andet trin er en symmetrisk, klasse A, differentielforstærker med et fælles grundliggende drivertrin. Den bruges også som den aktive forstærker i lavfrekvensdelen af RIAA-korrektionen.

Det tredje trin inverterer signalet for at levere det balancerede output sammen med det andet trins output. Det tredje trin bruger den samme kredsløbstopologi som anvendt i andet trin.

Strømforsyningen er en symmetrisk, diskret opbygget strømforsyning, der bruger hurtige dioder og en støjsvag spændingsreference. Hvert trin har sin egen lokale strømforsyning og LED-refererede strømgeneratorer. For at maksimere det dynamiske headroom, har Aura en strømforsyningsspænding, som er 60 % højere end normalt i lignende forforstærkere. Der anvendes polypropylen-kondensatorer af meget høj kvalitet i signalvejen. På RIAA EQ-trinene anvendes der polypropylen-kondensatorer med en tolerance på 1 % og i resten af kredsløbet anvendes der udvalgte ´audio-grade´ kondensatorer. Skiftet mellem forstærkning, lydløs og mono er implementeret med relæer af høj kvalitet.

Forstærkning
Bemærk venligst: aktivér funktionen lydløs (mute) eller skru helt ned for lyden hvis du vil ændre forstærkningsindstillingen. Knappen til indstilling af forstærkning vælger phono-forstærkerens spændingsforstærkning. Forstærkning I (gain I) vælger 69,5 dB (knappen ude) og forstærkning II vælger 63,5 dB (knappen inde), dette leverer en inputfølsomhed på 67 µV og 131 µV for henholdsvis et outputniveau på 200 mV ubalanceret og 400 mV balanceret. Det balancerede output er effektivt 6 dB højere end det ubalancerede output. Det anbefales at starte med den lave forstærkningsindstilling II og om nødvendigt, så øge forstærkningsniveauet til I, hvis der er behov for et højere niveau til pick-upper med et lavere output. Fordi det balancerede output effektivt er 6 dB højere, kan det være hensigtsmæssigt at vælge indstillingen forstærkning II, når der anvendes balanceret output; dette afhænger i høj grad også af den tilsluttede forstærkers følsomhed.

Kapacitans
Der er fem forskellige indstillinger for indgangskapacitans fordelt på, 1000 pF, 2000 pF, 3200 pF, 4300 pF og 5700 pF. Vælg den kapacitans, der passer til specifikationerne for pickuppen som angivet af fabrikanten. Det er i orden at afprøve forskellige indstillinger for belastning, da det at ændre kapacitansen nogle gange kan give et andet lydmæssigt resultat, der eventuelt passer bedre til din personlige smag; dette gælder også, hvis der ikke er nogen belastningskapacitans angivet fra producentens side. For at passe til nogle "legacy"-forforstærkere, vælg 5700 pF. 1000 pF-indstillingen er optimeret til Rega MC-pickupper.

Belastningsindstillinger
Der er fem forskellige inputbelastningsindstillinger fordelt på 50 O, 100 O, 150 O, 300 O og 400 O. Vælg den belastning, der passer til specifikationerne for pickuppen som angivet af fabrikanten. Det er i orden at afprøve forskellige betingelser for belastning, eftersom det at ændre belastningen kan give et andet lydmæssigt resultat, der eventuelt passer bedre til din personlige smag. For at passe til nogle "legacy"-forforstærkere, vælg 400 O. 100 O-indstillingen er optimeret til Rega MC-pickupper.

Lydløs-funktion (mute)
Giver mulighed for at sætte signalet på lydløs, når der ændres forstærkningsindstilling imellem to spor eller når der skiftes plade.

Mono
Denne funktion gør det muligt at afspille monooptagelser med en stereo-pickup.

Specifikationer for Rega AURA MC RIAA
• Generator kildemodstand 20 O
• (Lydpræcision Z ud)
• Belastning indstillet til 100 O og Kapacitans til 1000 pF (Apheta og Aphelion MC pickupperne)
• Udgangsbelastningsmodstand 100 kO
• (Lydpræcision Z ind)

Indgangsfølsomhed for 200 mV på ubalanceret udgang
• 67 µV - 69,5 dB forstærkningsindstilling I
• 131 µV - 63,5 dB forstærkningsindstilling II

Forstærkningsinput til ubalanceret output
• 63,5 dB minimum
• 69,5 dB maksimum

Indgangsbelastning
• 50, 100, 150, 300 og 400 O

Kapacitiv belastning
• 1000, 2000, 3200, 4300, 5700 pF

Indgangs-overbelastning ved 1 kHz
• 9,6 mV - 63,5 dB forstærkningsindstilling
• 4,9 mV - 69,5 dB forstærkningsindstilling

Nominelt udgangsniveau
• Ubalanceret 200 mV
• Balanceret 400 mV
• Maks. outputniveau ubalanceret 14,5 V RMS balanceret 29 V RMS
• Balancerede outputtilslutninger
• Balancerede XLR-poler ben2 positivt ben3 negativt.
• Den positive ben2-tilslutning på det balancerede output er den samme tilslutning som det ubalancerede output.

Udgangsmodstand
• Ubalanceret 100 O
• Balanceret 200 O

Absolut minimum udgangs-belastningsmodstand (for a -3 dB af rulning ved 20 Hz)
• 500 O ubalanceret
• 1000 O ubalanceret
• RIAA-nøjagtighed (bedre end) 0,2 dB 100 Hz til 50 kHz

Frekvensrespons
• 13,5 Hz (-3 dB) til 100 kHz (-0,2 dB)

THD
• Typisk 0,03 % ved 1 V 20 Hz 20 kHz (båndbredde 100 Hz til 22 kHz)

Udgangs-støjniveau (ubalanceret output, A-vægtet og 15 O inputbelastning)
• -77 dB V (69,5 dB forstærkningsindstilling I)
• -82 dB V (63,5 dB forstærkningsindstilling II)

Vekselstrømsforsyning
• 230 V og 115 V nominel +/- 10 %

Strømforbrug
• 15,3 W

Vægt
• 13 Kg
MERE INFO PÅ PRODUCENTENS WEBSIDE
Rega Aura MC RIAA forstærker RA-AURAMC: Rega Aura MC RIAA forstærker
39.995,00 DKK 

Køb risikofrit og prøv varen hjemme hos dig selv i 30 dage!


Ved køb af et Buy & Try produkt, kan du teste alt det du ønsker i vante omgivelser i op til 30 dage fra leveringsdatoen. Skulle produktet ikke falde i din smag, leverer du det kvit og frit tilbage - vi betaler returfragten.

Vi anbefaler dog altid at du taler med vores kundeservice omkring dit køb, hvis du er det mindste i tvivl, eller besøger en af vore butikker, hvis det er en mulighed. Ofte kan vi rådgive dig til det bedste valg ud fra dine ønsker via telefon, chat, e-mail eller i butikken inden købet.

Vi tilbyder Buy & Try på følgende varianter af dette produkt:
Generelt kan der let ses hvilke produkter der tilbydes som Buy & Try, se blot efter logoet i produkt oversigterne. Ser du logoet, tilbydes der Buy & Try på enten en eller flere varianter af varen.

Læs mere omAV-Connection Buy and Try
RENTEFRI FINANSIERING LÅN f.eks.  39.995,- DKK
Ydelse over 23 mdr. fra KUN 1.946 DKK i måneden
 
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Samlet kreditbeløb: 40.000 DKK . Tilbagebetalingstid: 23 mdr . Månedlig ydelse: 1.946 DKK
Debitorrente 0,0% (variabel i lånets løbetid), ÅOP: 12,1% . Samlede kreditomkostninger 4.758 DKK . Tilbagebetalingsbeløb 44.758 DKK . Stiftelsesomk.: 4.000 DKK . Mdl. faktureringsgebyr: 33 DKK. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

Producent beskrivelse - Rega

Rega Rega har opnået stor international anerkendelse blandt både Hi-fi anmeldere, specialister og ikke mindst deres brugere, hvor fanskaren vokser og vokser. Rega har udviklet og produceret pladespillere i mere end 45 år. Erfaringer, indtryk og ingeniørarbejde har bragt Rega i en enestående position som pladespillerudvikler og producent. Du får derfor altid den bedste pladespiller til prisen når du vælger en Rega

Det har i alle årene været centralt hos Rega, at levere maksimal værdi for dine penge. Hele ni produkter er udvalgt som "Editors Choice" hos det anerkendte The Absolute Sound, og alle pladespiller modeller er i blandt. Fra What Hi-Fi er Årets Produkt 2016, 2017 og 2018 den nye Rega Planar 3 pladespilleren fra 2016. Den løfter dermed arven fra den legendariske Rega RP-3 pladespiller som modtog denne prisanerkendelse hele 5 år i træk. Det er resultater som skaber stor respekt omkring Rega på internationalt plan.
 
Buy&Try
Buy & Try Rega
Price Match
PRISMATCH på Rega
 

Manualer og brugervejledninger til Rega produkter

Da producenterne ikke laver manualer eller vejledninger på alle sprog, kan vi desværre ikke garantere, at der medfølger manual på lokalt sprog til varen.
- Såfremt du er i tvivl om en manual findes i det ønskede sprog, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.

 
  Arcam Audiovector B&O BOSE ClearAudio Cocktail Audio DSPeaker Emotiva Google Harman Kardon Citation ifi Audio  
  JBL Klipsch Lenco Libratone Mark Levinson Marshall Okki Nokki One For All Onkyo Ortofon Pro-Ject  
  Pure Rega Rotel Ruark Audio SONOS SVS System Audio Teac Thorens Tivoli Audio Yamaha  

SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION

KUNDESERVICE
• Om AV-Connection.dk
• Kundereferencer
• Handelsbetingelser
• Fortrydelse og reklamation
INFORMATION
• Bestilling
• Forsendelse / levering
• Betaling / EAN
• Buy & Try
• Prismatch
• Produktegenskaber
AKTUELT
• Produkt nyheder
• Tilbud og restsalg
• Nyhedsbrev
• Firmagaver
BUTIKKER
• Odense
• Sønderborg
• Webshop
• Installation
• Udlejning
Tilmeld nyhedsbrev
     
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord DHL
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: info@av-connection.com
© Copyright AV-Connection A/S. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
arrow_upward