AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
STEREOANLÆG OG FORSTÆRKERE Drilldown arrow icon STEREO LYDKILDER Drilldown arrow icon PLADESPILLER OG TILBEHØR Drilldown arrow icon HI-FI STEREO TILBEHØR Drilldown arrow icon AV-CONNECTION SERVICES Drilldown arrow icon

ARCAM

Udvalg af Hi-Fi streamingafspillere og forstærkere fra Arcam. SE MERE icon

Produkt kategori filtrering

Arcam Arcam icon

Arcam startede tilbage i 1976, da et vennepar på Cambridge universitet besluttede at slå sig sammen og lave en forstærker. Navnet faldt på A60 som bød på en kompakt forstærker i lækkert design som blev endte med at blive solgt i mere end 30.000 eksemplarer, hvor mange af dem stadig er i brug den dag i dag. Efter lanceringen af A60 forstærkeren begyndte tingene at tage fart og i løbet af de næste 10 år, lancerede Arcam flere produkter såsom radiotunere, CD-afspillere og forstærkere. I slutningen af 90’erne var Arcam en af de første til at lancere en forstærker med rigtig surround muligheder, og i 1999 lancerede de deres Alpha 10 tuner, som var den første DAB tuner i verden.

Med andre ord har Arcam bragt os mange unikke produkter igennem tiden. I 2009 bragte Arcam os noget helt unikt, som de stadig bruger i deres forstærkere den dag i dag – nemlig klasse G. Her får man rigtig meget effekt, og minimal støj og forvrængning sammenlignet med mange andre forstærker teknologier på markedet i dag.

Arrow down icon

ANDRE KATEGORIER FOR HI-FI STEREO

MERE INFO OM ARCAM

Klasse G

Nu til dags findes der et hav af forskellige forstærker teknologier, som hver især har deres stærke og svage sider. De mest kendte er klasse A, klasse A/B og digital klasse D, som langt de fleste forstærkere i dag gør brug af. Men der findes også andre teknologier, en som blandt andet producenten Arcam gør brug af – nemlig klasse G. Men hvad er klasse G forstærkning helt præcist, ikke mindst i forhold til de velkendte teknologier?

Klasse A og klasse A/B gør brug af én normal strømforsyning, hvilket betyder at forstærkeren ofte bruger mere strøm end nødvendigt, da denne store strømforsyning altid skal være tændt og klar til at levere. Klasse G gør det på en anden måde, og kan mest af alt sammenlignes med motorer i hybridbiler. I stedet for én motor, er der nemlig her flere at arbejde med, som kan give flere niveauer af effekt. Hvis det dynamiske signal overstiger hvad den lille strømforsyning kan levere, springer den større ind med det samme, og leverer ekstra effekt og dynamik i grad med at kravet/volumen stiger. Dette betyder at designet er meget effektivt og varmeudviklingen er mindre end traditionelle klasse A og A/B løsninger, da forstærkeren altid kun kører i det nødvendige gear.

Ved at Arcam bruger specialudviklede og avancerede kredsløb i deres forstærkere, foregår behandlingen og skiftet mellem strømforsyningerne så hurtigt, at det ikke bemærkes eller kan høres. Ved lav effekt, når den mindre strømforsyning bruges, kører Arcams forstærkere i ren klasse A, for at få den bedst mulige og mest naturlige lyd ud til dine højttalere. Kort opsummeret tager klasse G teknologien, det bedste fra A og A/B og gør det mere effektivt, uden at gå på kompromis med lydkvaliteten og oplevelsen. Dette er en forstærker teknologi som Arcam har perfektioneret igennem tiden, og det kan i den grad høres i deres produkter.
AM Analogis Arcam Audio-Technica Audiovector B&O Cambridge Audio ClearAudio DSPeaker
Elipson iFi Audio Inakustik Klipsch Lenco Marantz Marshall One For All Ortofon
Pioneer Pro-Ject Q Acoustics Rega Rotel SONOS Sonus faber Spin-Clean Sumiko
SVS Systemline Tangent Teac Technics Thorens WiiM Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket