AV-Connection Logo
Outlet, restsalg og demovarer hos AV-Connection
Produkt nyheder hos AV-Connection
VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER
VAREMÆRKER / BRANDS
TRÅDLØS HØJTTALER Drilldown arrow icon LIVSSTILSHØJTALER Drilldown arrow icon HI-FI HØJTALER Drilldown arrow icon HJEMMEBIOGRAF HØJTALER Drilldown arrow icon INSTALLATIONSHØJTALER Drilldown arrow icon HØJTTALER TILBEHØR Drilldown arrow icon

SVS Ultra Evolution Pinnacle gulvhøjttaler

SVS   Pricematch icon
SVS Ultra Evolution Pinnacle, black high gloss SVS Ultra Evolution Pinnacle, black high gloss SVS Ultra Evolution Pinnacle, black high gloss SVS Ultra Evolution Pinnacle, black high gloss
SVS Ultra Evolution Pinnacle, black ash SVS Ultra Evolution Pinnacle, black ash SVS Ultra Evolution Pinnacle, white high gloss SVS Ultra Evolution Pinnacle, white high gloss
SVS Ultra Evolution Pinnacle, lifestyle SVS Ultra Evolution Pinnacle, lifestyle

Flagskibet i Ultra Evolution serien kaldet Pinnacle, er en vanvittig højttaler med hele fire 8" basenheder monteret i et kabinet der vejer over 40 kilo!

Inventory icon
Leadtime icon small
Vælg variant for pris og levering
Del betalingen op over 10 mdr. med
Express Bank
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro

Om SVS Ultra Evolution serien

Efter flere års udvikling, er SVS nu klar med deres nyeste højttaler serie, som bygger videre på alt det vi elsker ved amerikanske SVS, og samtidig løfter det hele til nye usete højder. Ultra Evolution serien byder på hele syv forskellige højttalere, fordelt på både gulvmodeller, kompakte højttalere samt en dedikeret center og højde / Dolby Atmos højttaler.

SVS acoustically centered time alignment
SVS er ikke bange for at tænke nyt, og det kan i den grad ses på designet på hele Ultra Evolution serien, som ikke rigtig ligner nogle andre højttalere på markedet. Dette er dog ikke kun gjort for at skille sig ud på designet, men har faktisk også en akustisk funktion, som gør at lyden fra alle enhederne, rammer dig på præcis samme tid – SVS selv kalder dette ”Acoustically centered time alignment”. Praktisk betyder det at diskanten er placeret i midten, med både en mellemtone og basenhed over og under sig i en let buet kabinet konstruktion (kun på gulvmodellerne).

Som noget nyt leveres alle højttalerne i Ultra Evolution serien nu også i de tre klassiske SVS-farver; højglans sort, højglans hvid og sort ask finér, hvor den hvide farve er noget helt nyt for gulvhøjttalere fra SVS. Alle højttalerenhederne i Ultra Evolution er nyudviklede og fremstillet præcis til denne serie. Mens Fiber Composit enheder også var at finde i den gamle Ultra serie, er diskanten i Ultra Evolution noget helt nyt, som vi ikke før har set fra SVS. Vi har stadig at gøre med en 1” aluminiums dome, men denne er nu diamant belagt via en række avancerede teknologier, som gør at frekvensgangen nu først stopper ved hele 40.000 Hz! (mere end hvad det menneskelige øre kan høre).

Diamond coated dome tweeterUltra Evolution Pinnacle - Flagskibs gulvhøjttaler

I toppen af den nye Ultra Evolution serie, finder vi Ultra Evolution Pinnacle, som er det absolut bedste SVS har at byde på når vi snakker gulvhøjttalere i øjeblikket. Her er der ikke sparet på noget nogen steder, hvilket kan ses alene ved at kigge på det enorme 127 centimeter høje kabinet som er tilgængeligt i tre forskellige farver og vejer 44 kilo pr. styk. Fremstillet i 18 mm MDF med en frontbaffel i 25 mm MDF, er der tale om en solidt bygget højttaler.

Opskriften på disse flagskibshøjttalere er den samme som de resterende gulvhøjttalere i Ultra Evolution serien. Det betyder at vi finder en total på syv højttalerenheder monteret i hver højttaler, i en helt unik opbygning som SVS selv kalder "Force Balance Array" - men lad os starte i den modsatte ende. I midten af "buen" på frontbaflen finder vi den nye 1" aluminiums dome diskant som er diamantbelagt, og går igen i samtlige højttalere i Ultra Evolution serien. Denne diskant er omringet af to 5,25" mellemtone enheder, en over og en under sig. Disse enheder er også de nyudviklede Fiber Composit enheder, lavet specielt til Ultra Evolution serien.

Men vi har gemt det bedste til sidst. Hvis der er én ting som SVS er særligt kendt for, er det nemlig bas - her tænker vi deres subwoofere som høster ros verden over. SVS har med Ultra Evolution Pinnacle bragt deres mange års erfaring med subwoofere og bas ned i deres nye flagskibs højttalere. Dette betyder at vi finder intet mindre end fire 8" basenheder i HVER højttaler - to på fronten, og to på bagsiden placeret direkte overfor de andre.

Denne konstruktion betyder at Ultra Evolution Pinnacle har en frekvensgang på 24 - 40.000 Hz, hvilket nærmest er direkte vanvittigt for en gulvhøjttaler, på trods af størrelsen. Med en følsomhed på 88 dB og anbefalet forstærker på op til 300 watt, tilbyder Ultra Evolution Pinnacle naturligvis mulighed for bi-wire / amping.

Vi anbefaler at man bruger en solid forstærker for at få det maksimale ud af et par af disse kæmper - det er trods alt otte 8" basenheder der skal holdes i jerngreb når volumeknappen drejes mod højre.

Specifikationer:

 • Konstruktionstype: Basrefleks - 2 x 3" porte på bagsiden
 • Impedans: 6 Ohm
 • Crossover: 140 / 1800 Hz
 • Frekvensområde: 24 - 40.000 Hz
 • Anbefalet effekt, nominel: 20 - 300 Watt
 • Følsomhed: 88 dB
 • Diskant enhed: 1" Diamant belagt aluminiums dome
 • Mellemtone enhed: 2 x 5,25" Fiber Composit
 • Basenhed: 4 x 8" Fiber Composit (to på front, to på bagside)
 • Tilslutningstype: Bi-wire skrueterminaler
 • Dimensioner, produkt (LxBxH): 30 x 46 x 127,5 cm.
 • Nettovægt: 43,9 kg.

Produktanmeldelser og links

SVS Ultra Evolution Pinnacle gulvhøjttaler | Ask, sort SVS-UEPIN-BA: SVS Ultra Evolution Pinnacle gulvhøjttaler | Ask, sort
22.499,00 DKK 
SVS Ultra Evolution Pinnacle gulvhøjttaler | Hvid højglans SVS-UEPIN-WG: SVS Ultra Evolution Pinnacle gulvhøjttaler | Hvid højglans
22.499,00 DKK 
SVS Ultra Evolution Pinnacle gulvhøjttaler | Sort højglans SVS-UEPIN-BG: SVS Ultra Evolution Pinnacle gulvhøjttaler | Sort højglans
22.499,00 DKK 
Oplev produktet i en fysisk AV-Connection butik

Denne vare kan opleves i en eller flere af AV-Connections fysiske butikker.


Det er derfor muligt at få en kyndig produkt demonstration af varen, se nedenfor i hvilken/hvilke butikker produktet kan opleves.

Såfremt du gerne vil opleve varen i en af ovenstående butikker, anbefaler vi at du tager kontakt til butikken inden. På den måde sikres at varen ikke er udlånt, og faktisk kan opleves. Ydermere er du sikker på at kyndigt personale er ledigt til at give dig en grundig demonstration og vejledning.
AV-Connection Sønderborg
, AV-Connection Sønderborg Showroom 9: High-end stereo Kærvej 71-73
Telefon: +45 74421078
E-mail: [email protected]
 

Producent beskrivelse - SVS

SVSSV Sound (SVS) er et amerikansk firma med stor success, der har specialiseret sig i at lave ultimative højttalere både til high-end stereo og hjemmebiografer. SVS store succes skyldes bl.a. at de er små nok til at lytte efter deres kunders behov, men samtidig store nok til at kunne få branchens bedste priser på komponenter. SVS højttalere er håndbyggede af nøje udvalgte komponenter, fra hele verden, fra såvel små som nogle af verdens største audio leverandører. De dele SVS ikke selv har været i stand til at bygge, har de derfor fundet den bedst mulige erstatning for, igennem deres brede netværk.

Direkte til dig - Ingen mellemled!

SVS subwoofere kan nemt sammenlignes i kvalitet med andre kendte mærker som REL, Dynaudio, Velodyne og mange andre, dog med den store forskel at prisen ofte er væsentlig lavere på SVS i forhold til konkurrenterne - vel og mærke uden at der er gået på kompromis med kvaliteten hele vejen igennem produktet. Dette skyldes primært at der ikke er nogen mellemled i form af distributører, vi køber direkte hos SVS fabrik.

Der ydes 5 års garanti på SVS i Danmark

AV-Connection yder hele 5 års garanti på produkter fra SVS. Skulle der alligevel opstå problemer med dit produkt efter de 5 år, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe, dog mod betaling for service og reservedele.

Spar ved samlet køb af DSPeaker rumkorrektion og SVS subwoofer

SVS - SV SoundDu kan spare 300 kr. på købet af en Anti-Mode rumkalibrator fra DSPeaker, ved samtidig køb af en hvilken som helst SVS subwoofer.SVS - SV Sound
- Læg blot begge de ønskede modeller i kurven, skriv "SVS Anti-Mode rabat" i kommentarfeltet og gennemfør bestillingen. Beløbet trækkes derefter fra ved faktureringen.

Manualer og brugervejledninger til SVS produkter

Ved køb af et SVS produkt medfølger der normalt en brugervejledning eller instruktion på følgende sprog: Engelsk. Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

- Såfremt du ikke selv kan finde den ønskede manual, kontakt os da blot, og vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe.


Audiovector B&O BOSE Pro Cambridge Audio Dynaudio Elipson Harman Kardon Citation Jamo JBL
Klipsch Klipsch Heritage Marshall Origin Acoustics PIEGA Pure Ruark Audio SACKit SONOS
Sonus faber Spottune SVS System Audio Tangent Tivoli Audio Yamaha  
SE ALLE VAREMÆRKER HOS AV-CONNECTION
KUNDESERVICE
WEBSHOP INFO
• Buy & Try
• Prismatch
• Log ind
AKTUELT
• Nyhedsbrev
BUTIKKER
• Odense
• Webshop
• Udlejning
E-mærket Trustwave - Trusted Commerce Postnord GLS DHL
MobilePayDankortVISAVISA electronMastercardMaestro
ALLE PRISER ER INKL. 25% MOMS
AV-Connection A/S  •  CVR nr.: DK27907547  •  Kærvej 71-73  •  6400 Sønderborg  •  Danmark  •  Tlf. 7442 1078  •  E-mail: [email protected]
arrow_upward shopping_basket